منطقه ای پوریا جان...
منطقه ای پوریا جان...
کسی نمیدونه درصد بومی گزینی در 3 سال اخیر چند درصد بوده؟
امسال وضع بهتره یا بدتر؟
مرسی
سلام درصد بومیگزینی تو رشته های پرطرفدار نسبت به پارسال کمتر شده ولی تو بقیه رشته ها تغییر نکرده.درصدای دقیقش یادم نیست ولی تو سایت سنجش نوشته.به طور کلی هم تو همین رشته های پرطرفدار هرچند وضع نسبت به پارسال یه خورده بدتر شده ولی نسبت به پیارسال و سالهای قبل اون خیلی بهتره.
اقاي majid_potter7 اين ميانگين درصد تجربيا نيست!اينا درصداي شيميه! اصلا واسه تجربيا ميانگين درصد توي مجله كانون نزده بودن اين پستو حذف كنين بچه هاي مردم سكته ميكنن!![]()
Last edited by saharnaz1; 16-07-2009 at 12:12. دليل: .
درصد شیمی چیه؟
من خودم میانگین درصد ها رو دیدم.رشته ی تجربی هم زده بود.
شما مطمئنی؟شاید شیمی رشته تجربی بوده باشه.اخه تو شبکه 7 یه مشاوری اومده بود میگفت پارسال ملت با میانگین وزنی 70 بین 200 تا 300 شدن تازه تو منطقه 1 ولی با این جدول تو منطقه 2 طرف بالای 1000 میاره.در هر صورت امار اون جدول خیلی عجیب بود.
Last edited by Pouria001; 16-07-2009 at 14:30.
بی خودی بحث نکنید اشکال از فرستنده هست
بله، shahrnaz راس میگه من اشتباه کردم آخه درصد های شیمیه بچه های تجربی تو همون ستونه در صد میانگینه ریاضیا بود ببخشید الان حذف میکنم...
نحوه پذیرش دانشجو در رشته های بومی
اول از همه که 40 درصد سهمیه هر رشته ای رو برای سهمیه ایثار گران برمیدارن.بعدش از 60 درصد باقی مونده 80 درصدشو برای استان هایی که تو اون قطب یا بوم یا ناحیه(بسته به رشته فرق میکنه) هستند ظرفیت اختصاص میدن و 20 درصد بقیه هم از استان های غیر بومی پذیرش میشه.
تازه از اون سهمیه ایثارگران هم همیشه بیشتر از 5،6 درصدش پر نمیشه و بقیه ظرفیتشو اختصاص میدن به استان های بومی.
اما...تو چند تا رشته پر طرفدار که سازمان سنجش اعلام کرد مثل برق و مکانیک و صنایع و معماری و کامپیوتر و عمران و داروسازی و پزشکی و دندانپزشکی و حقوق و حسابداری فرق میکنه. به اینصورت که اول اون 40 درصد رزمندگان و برمیدارن بعدش از 60 درصد باقی مونده 60 درصدشو برای استان های بومی و 40 درصدشو برای استان های غیر بومی برمیدارن.تازه از بقیه سهمیه رزمندگان که قبلا همشو به بومی ها میدادن امسال 50 درصدشو برای بومی و 50 در صدشو برای غیر بومی میگیرن.
این یعنی بدا به حال تهرانیا و سمنانیا و زنجانیا و قمی ها و ... و خوشا به حال دیگران......![]()
سلام دوستان
میخواستم بدونم با چی رتبه ایی به پایین میتونیم رشته ایی مثل مکانیک یا برق یا معماری یا راه و ساختمان سراسری تو تهران بیاریم؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)