با دستگاه جی تگ شده هیچ جوری نمیشه لایو بازی کرد؟
با دستگاه جی تگ شده هیچ جوری نمیشه لایو بازی کرد؟
اطلاعات دقیق ندارم ولی فکر میکنم میشه منتها سه سوته بن میشی
در واقع یکبار مصرفه!
شایدم کلا نمیشه
خیر نمیشه.
بن میشی
سلام دوستان ...من تازه موفق شدم نسخه ی ایکس باکس Dishonored رو بگیرم ...اما به محض اجرای بازی پیغام میده که باید دستگاه اپدیت بشه ...در صورتیکه دستگاه من LT3 هست و فروشنده هم گفت که دی وی دی بازی LT3 هستش..ایا میتونه مربوط به اپدیت داشبورد باشه یا مشکل از -- lt3 هستش ؟ دوستان من کارم عجله ای هستش ..اگه مشکل از دی وی ذی باشه باید تا یکی دو روز دیگه پسش بدم ..چند جا دیگه هم مطرح کردم کسی جواب نداد ناچارا اینجا مطرح کردم..ممنون میشم جوابمو بدید کارم راه بیفته...
سلام
داشبورد الانت چنده؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
نظر من اینه که آپدیتو بزنی مشکلی براش پیش نمیاد
احتمال زیاد ورژن داشبوردت پایینه و این بازی هم به داشبورد جدید نیاز داره.بزن بره آپ شه
اقا ممنون از پاسخگویی ...مشکلم همون داشبورد بود که ورژنش پایین بود .. اخرین ورژن رو دانلود کردم حل شد..بازم ممنون
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
رایت ترونکیت یا همون (دی وی دی Burner max نباشه) هم اگر خوب باشه مثلا سرعت رایت و دیسک و عوامل دیگه ، باید نصب بشه که اون هم هنگام بازی از رو هارد مشکل داره و ارور میده که این مشکل هم با گذاشتن یکی از کارهای استاد علیرضا افتخاری که روی دیسک Audio هستش و روی هارد ریپ کردی ، دیگه ارور نمیده![]()
برنرمکس بگیر خیالت از هم چیز راحت میشه
اه کلا به این دوکلمه برنرمکس و XGD3 حساسیت گرفتم![]()
من برنر مکس نمیگیرم ...در عوضش همون روشی که شما گفتی رو انجام میدم ...یعنی اجرای موزیک و وارد شدن به بازی و بقیه س داستان هم که خودت بهتر میدونی...اما الان مشکل من اینه که یه بازی گرفتم که برنر مکس نیست اما رو هارد هم نصب نمییشه..فروشنده بهم گفت بعضی از بازیهایی که 97 درصد هستن نصب میشن و بعضی هم نصب نمیشن ...یعنی استثنا داره...سوال من هم همینه ..ایا مشکل الان از دی وی دیه که نصب نمیشه یا همون چیزی که فروشنده گفت درسته یعنی استثنا وجود داره؟
چی شی استثنا وجود داره؟!
طرف یه چیزی نمیدونه فتوا میده؟
چرا اگه بازی خوب رایت بشه ولی برنرمکس نباشه نصب میشه...
راستی لنز دستگات ردیفه؟ خیلی کار نکرده؟
حالا بازیت چیه؟ بازی مثل فورزا 4 حتما باید برنرمکس باشه/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)