تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 91 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من شنیدم که پانا V10 پنجاه اینچ در بانابه قیمت 1700000 موجود است؟؟
    شما اطلاعات بیشتری ندارید؟
    ممنون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون.همو تیاتر مدل 870 گرفتم.ولی یه مسئله ای توی ذوقم زد.کانال های ایرانی که کیفیتش خیلی پائینه که هیچ.کانالهای ماهواره ای هم زیاد مالی نیست.میتونم بگم توی تلویزیون قبلیم که 25 panasonic معمولی بود خیلی تصاویر بهتر بود.ظاهرا حتما باید فیلم یا تصویر FULL HD باشه که اون کیفیتی که انتظار داریم رو بگیریم.در غیر اینصورت میشه گفت کیفیت خیلی پائینه.شاید چون اندازش بزرگه تصاویر اینجوریه.
    دقيقا همينطوره . منم يه CRT پانا داشتم 21 كه خيلي عالي بود ولي اين LCD رو نيگاه ميكنم به دلم نميچسبه.
    يه نكته اي داره:
    اگر فركانسش هم 100 تا 120 هرتز باشه خيلي كيفيت بهتره ها.مثلا شارپ 100-120 هرتزه يعني تعداد فريم هايي كه در يك زمان خاص نشون ميده 100 تا 120 تاست ولي بقيه كمترن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دقيقا همينطوره . منم يه CRT پانا داشتم 21 كه خيلي عالي بود ولي اين LCD رو نيگاه ميكنم به دلم نميچسبه.
    يه نكته اي داره:
    اگر فركانسش هم 100 تا 120 هرتز باشه خيلي كيفيت بهتره ها.مثلا شارپ 100-120 هرتزه يعني تعداد فريم هايي كه در يك زمان خاص نشون ميده 100 تا 120 تاست ولي بقيه كمترن
    فرکانس lcd های جدید که 100 هرتز به بالاست.ولی پلاسما 600 هرتزه.من فکر کنم اگر فیلمی که یه tv full hd داره پخش میکنه خودش full hd نباشه موقع نمایش افت کبفیت پیدا می کنه.چون مجبوره pixel های خالی را خودش پر کنه یا اینکه اصلا اون پیکسل ها روشن نمیشه.در نتیجه از کیفیت و براق بودن تصویر کم میشه.ولی اگر خود فیلم fullhd باشه کیفیت خیلی عالیه.ولی کانالهای ماهواره ای که full hd نیستوکانالهای ایران هم که نیست.تمام فیلمها و سریالهای خارجی هم که توی بازار هست هیچکدوم full نیست.اگر هم باشه حیلی گرونه. فقط یه سری از کنسول های بازی می تونن این کیفیت رو ساپورت کنن.البته من شنیدم یه سری کانال ماهواره ای دارن به صورت full hd در میان که اونم باید ----- HDMI با پورت hdmi داشته باشی.
    خلاصه یه جورائی از تمام پولی که میدی استفاده نمی کنی.یه جورائی به درد آینده می خوره.
    در ضمن اگر خواستید پاناسونیک بخرید یادتون باشه هزینه حمل و نصب و سیم و ... به عهده خریداره.من 108 هزار تومن پول اضافه بابت اینا دادم!!! واقعا آخر خدماته.!!!!!! اکر خواستین بخرین خودتون نصب کنید.چون کاری نداره.در ضمن گارانتیش هم از بین نمیره.50 تومن جلو میافتین.ولی کابل HDMI رو باید بخرین.حدود 35 تومنه!!!

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من شنیدم که پانا V10 پنجاه اینچ در بانابه قیمت 1700000 موجود است؟؟
    شما اطلاعات بیشتری ندارید؟
    ممنون
    ممکن نیست .
    قیمت جهانیش خیلی بیشتره.
    توبانه هم یه چیزی میکشن روش دیگه.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممکن نیست .
    قیمت جهانیش خیلی بیشتره.
    توبانه هم یه چیزی میکشن روش دیگه.
    من تو آمزون ديدم تقريبا 1500$ بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه دیگه این پست غیر فعال شده؟؟
    چون دیگه کسی مطلبی در مورد V10 نمی نویسه!!
    حتما همه به دلیل قیمت بالای آن دل سرد شدند و رفتند پلاسمای دیگری را خریدند؟؟
    مبارک تون باشه!!

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه دیگه این پست غیر فعال شده؟؟
    چون دیگه کسی مطلبی در مورد V10 نمی نویسه!!
    حتما همه به دلیل قیمت بالای آن دل سرد شدند و رفتند پلاسمای دیگری را خریدند؟؟
    مبارک تون باشه!!
    این مدل ارزش ماه ها صبر کردن رو داره. مطمن باش بعد عید قیمت ها به کلی دراپ میشه (روال همیشگی کاهش قیمتای 20 30 درصدی بعد از عید نسبت به قبل از عید تو ایران !!)

v10 همیشه مثل pioneer kuro جاویدانست !!

لذت فیلم دیدن تو پلاسماهای پاناسونیک معتاد کننده نشستن پای پنل هستش

احتمال میدم اگر این پنل در سایز 50 عرضه بشه بعد عید به قیمت 2 تومن قابل خرید باشه.

فروردین ماه میشه یک سال فیکس که من برای این مدل صبر کردم
    Last edited by Ami R 940; 24-12-2009 at 17:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این مدل ارزش ماه ها صبر کردن رو داره. مطمن باش بعد عید قیمت ها به کلی دراپ میشه (روال همیشگی کاهش قیمتای 20 30 درصدی بعد از عید نسبت به قبل از عید تو ایران !!)

v10 همیشه مثل pioneer kuro جاویدانست !!

لذت فیلم دیدن تو پلاسماهای پاناسونیک معتاد کننده نشستن پای پنل هستش

احتمال میدم اگر این پنل در سایز 50 عرضه بشه بعد عید به قیمت 2 تومن قابل خرید باشه.

فروردین ماه میشه یک سال فیکس که من برای این مدل صبر کردم
    به طور كلي وقتي پناسونيك يه مدل جديد معرفي ميكنه چقد طول ميكشه تا ايرن يا خاورميانه بياد؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

به طور كلي وقتي پناسونيك يه مدل جديد معرفي ميكنه چقد طول ميكشه تا ايرن يا خاورميانه بياد؟
    6 ماه بعد از عرضه جهانی(اروپا و آمریکا) در خاورمیانه و آسیا عرضه میشه روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک. ایران هم با خداست بستگی به سیاست آقایون داره که چقدر محصولات قدیمی رو به فروش برسونن.

10. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

6 ماه بعد از عرضه جهانی(اروپا و آمریکا) در خاورمیانه و آسیا عرضه میشه روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک. ایران هم با خداست بستگی به سیاست آقایون داره که چقدر محصولات قدیمی رو به فروش برسونن.
    سلام
    ولی الان بیش از یک سال از که می گذرد و هنوز v10 در ایران عرضه نشده!!
    با این ترتیب شاید شرکت بانیان حتی بعد از عید هم چون هنوز عرضه V10 را شروع نکرده قیمت آنرا کاهش نده!!
    اگه حداکثر تا اواسط دی ماه عرضه v10 شروع بشه امکان کاهش قیمت آن بعد از عید است در غیر این صورت جای سوال وجود دارررررررررررررره؟؟؟؟
    شما اینطور فکر نمی کنید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •