تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 326 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من فردا میرم علائدین پیش دوستم قیمت خرید خودش رو میگیرم. اگه طرف 500 بفروشه برای خودشون 460 اینا آب میخوره. همین قیمت بگیرم خوبه گور بابای نمایندگی. حالا ویندوز 6.5 مگه چیه سریع برم بریزم بعدا خودم میریزم نشد میدم بیرون با 5 هزار میریزن
    این حسین نوشت گذاشت رفت خوب آدرس بده کجا گرفتی
    پارس مایکروتل همش داره میگه آخر هفته میادش اینقدر نمیاره بازار بدون گارانتی میدن همه میخرن موقعی که میاره هیچ کس نمیخره ریده میشه بهشون. البته باید هم همینطور باشه ما نباید بریم از نمایندگی ب خریم. چون خود رئیس مخابرات گفته 95 درصد بازار گوشی دست قاچاقچیاست و نمایندگی سیتادل ورشکست شد

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من فردا میرم علائدین پیش دوستم قیمت خرید خودش رو میگیرم. اگه طرف 500 بفروشه برای خودشون 460 اینا آب میخوره. همین قیمت بگیرم خوبه گور بابای نمایندگی. حالا ویندوز 6.5 مگه چیه سریع برم بریزم بعدا خودم میریزم نشد میدم بیرون با 5 هزار میریزن
    این حسین نوشت گذاشت رفت خوب آدرس بده کجا گرفتی
    پارس مایکروتل همش داره میگه آخر هفته میادش اینقدر نمیاره بازار بدون گارانتی میدن همه میخرن موقعی که میاره هیچ کس نمیخره ریده میشه بهشون. البته باید هم همینطور باشه ما نباید بریم از نمایندگی ب خریم. چون خود رئیس مخابرات گفته 95 درصد بازار گوشی دست قاچاقچیاست و نمایندگی سیتادل ورشکست شد

منم برای دوستام میخواست بخره زنگ زدم ماکروتل میگفت
    شاید این جمعه بیاد

بش گفتم مگه میخوای F_14D بیاری که مگی شاید یان جمعه بیاد

3. این کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم برای دوستام میخواست بخره زنگ زدم ماکروتل میگفت
    شاید این جمعه بیاد

بش گفتم مگه میخوای F_14D بیاری که مگی شاید یان جمعه بیاد
    گوره باباشون من ه دیگه منصرف نمایندگی شدم. مگه نمایندگی چه تضمینی میکنه؟؟؟ ماشین میری میخری 18 میلیون گارانتیش آشغاله میزنن زیرش دزدن. پس میرم یه بدون گارانتی 480 هزار تومانی میگیرم که اونجام نسوزه خودمم همه کارش رو میکنم 6 ساله عمرم رو تو گوشی گذاشتم تو بدترین شرایط بدترین گوشی ها رو درست کردم یه بار پام مغازه باز نشه. فقط رام اصلی 6.5 مخصوص سامسونگ بیاد تو اینترنت برای دانلود خودم درستش میکنم. فقط خوبیه سایت سامسونگ اینه برای آپدیت خوبه.
    حالا نمیدونم گوشی بدون گارانتی هم داخل سایت Ir.samsungmobile.com میشه آپدیت کرد؟؟؟؟؟

5. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گوره باباشون من ه دیگه منصرف نمایندگی شدم. مگه نمایندگی چه تضمینی میکنه؟؟؟ ماشین میری میخری 18 میلیون گارانتیش آشغاله میزنن زیرش دزدن. پس میرم یه بدون گارانتی 480 هزار تومانی میگیرم که اونجام نسوزه خودمم همه کارش رو میکنم 6 ساله عمرم رو تو گوشی گذاشتم تو بدترین شرایط بدترین گوشی ها رو درست کردم یه بار پام مغازه باز نشه. فقط رام اصلی 6.5 مخصوص سامسونگ بیاد تو اینترنت برای دانلود خودم درستش میکنم. فقط خوبیه سایت سامسونگ اینه برای آپدیت خوبه.
    حالا نمیدونم گوشی بدون گارانتی هم داخل سایت Ir.samsungmobile.com میشه آپدیت کرد؟؟؟؟؟
    ویندوز موبایلا که اصلاً فریمور فارسی ندارن
    مثلاً 8910 چون فریمور فارسی از اول روشه و هنوز فریمور فارسی جدید براش نیومده با pc studio اپدیت نمیشه
    ولی چون امنیا2 اصلاً فارسی نداره و با فریمور اینگلسی عرضه میشه راحت با pc studio اپدیت میشه
    پس شما گارانتیو بیخیال شو و فردا که 5 شنبس بخر که اگه نخریدی میره واسه شنبه

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برا کسانی که خیلی عجله ندارن , هنوز زوده , فکر کنم بعد از عید قیمتش تعدیل بشه و تازه وین مو 6.5 هم روش باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    از همه دوستان عذر خواهي ميكنم كه نتونستم زودتر بيام
    والا پلاك مغازه يادم نيست ولي طبقه چهارم بود صاحب مغازه ام خانومي بود كه همه بهش مگفتن خانم مهندس
    دم سامسونگ گرم با اين گوشي زدنش حرف نداره .
    تاچ عالي سرعت بالا .
    برنامه هاي خوبي كه روش نصبه
    دوربينشو نميتونم بگم عالي ولي خوبه
    صداي گوشي عالي نيست ولي در خد خوبيه
    فقط يادتون باشه گوشيرو ميخرين يه اسپند براش دود كنين تا چشم نزنن. تبريك ميگم به اونايي كه اين گوشيورو خريدن و ميخوان بخرن به خاطر انتخاب عاقلانشون.

9. 2 کاربر از hosein 51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برا کسانی که خیلی عجله ندارن , هنوز زوده , فکر کنم بعد از عید قیمتش تعدیل بشه و تازه وین مو 6.5 هم روش باشه .

500 تومن برای 16 گیگ عالیه ... دیگه میخاین چقدر بشه آخه
    بعدشم اگه از mwc گزشت دیگه کسی این گوشیو نمیخره

11. این کاربر از زلف علی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

500 تومن برای 16 گیگ عالیه ... دیگه میخاین چقدر بشه آخه
    بعدشم اگه از mwc گزشت دیگه کسی این گوشیو نمیخره
    این MWC چیه ؟؟؟ کی میادش؟؟؟ گوشی های جدید معرفی میکنه ؟؟؟؟ آخه نخریم دوباره یه چیز دیگه بیاد؟؟ البته اونم صبر کنیم تا وارد بشه چند سال طول میکشه بازم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از پاساژ موبایل ایران که تازه باز شده خبر ندارین ؟؟؟ اونجا قیمت چنده چند میدن ؟؟؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این MWC چیه ؟؟؟ کی میادش؟؟؟ گوشی های جدید معرفی میکنه ؟؟؟؟ آخه نخریم دوباره یه چیز دیگه بیاد؟؟ البته اونم صبر کنیم تا وارد بشه چند سال طول میکشه بازم.

منم همینو میگم دیگه
    مثلاً من پارسال همین موقعها گوشیمو خریدم ... اگه چند روز صبر میکردم 8910 معرفی میشد 100% واسش صبر میکردم
    پس اگه میخاین بخرین عجله کنین 18 روز بیشتر وقت ندارین

15. این کاربر از زلف علی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •