تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 192 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه ya_hossayn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

1

البته می دونم 5 -6 سال دیگه لب تاب به روز نیست اما بالاخره غیر قابل استفاده که نیست؟ من که اونقدر پول ندارم 2 سال یه بار لب تاب بخرم.
    و مسئله دیگه اینکه از همین مدل 5738zg سی پی یو ای ام دی با همین ویژگی ها نیست؟
    یه سوال دیگه داشتم: رفقایی که به تازگی مجتمع پایتخت و نمایندگی های سازگار رفتن فروشنده ها چه جوری بودن تخفیف می دادن؟ اشانتیون چی؟ در حال حاضر قیمت این لب تاب(5738zg) تو سایت سازگار 699000 تومنه که ظاهرا نسبت به چند ماه پیش گرونتره

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پارتیشن ریکاوری رو هم اگه بگید به چه دردی می خوره ممنون میشم
    در ضمن چه طور میشه نگهش داشت
    ممنون
    دوستان اگه ممكنه 5738z را با 5810 تايم لاين ايسر مقايسه بفرماييد.

آيا كيفيت صداي5810 هم مثل 5738 عاليه ؟
    كارايي و پرفورمنس كدوم سيستم بهتره ؟ با توجه به تفاوت CPU و رم :: يكي با هسته 1.3 گيگاهرتزي و كش 3 مگابايت و 3 گيگ رم و يكي با هسته 2 گيگاهرتزي و كش 1 مگابايتي و 2 گيگ رم
    آيا مدل 5810 با توجه به اسليم بودن و احتمالا سيستم انتقال حرارت ضعيفتر براي كار كردن به مدت طولاني به مشكل برميخوره ؟ يا اينكه بدليل عدم كارت گرافيك مستقل و هسته فركانس پايين مشكلي از اين بابت نخواهد داشت ؟

در كل آيا شيك بودن ، سبكي و 8 ساعت زمان كاركرد سري تايم لاين به 260 هزار تومان گرونتر بودن اون نسبت به 5738 مي ارزه يا نه ... لازم به ذكره كه قيمتي كه من گرفتم 5738 رو 590 با گارانتي سازگار ميفروشن و 5810 رو بدون گارانتي و بدون حتي برچسب فارسي كيبرد (ميگن سفارش اروپاست) به قيمت 850 ميفروشن كه با گارانتي نه چندان معتبر مغازه دار880 ميفروشن كه به نظر ميرسه اينجور گارانتي هم ارزشي نداشته باشه
    بفرماييد كدوم انتخاب بهتريه ؟
    راستي اگر قيمت پايين تر سراغ داريد ... لطفا بفرماييد از كجا
    سلام دوستان من امروز یک 5738z خریدم توی ویستا مودم رو خودکار میشناسه کارد ریدر توی ویستا کار نمیکنه برای همین اکس پی نصب کردم ببینم کار میکنه یا نه با وجود نصب درایور کارد ریدر بازم کار نکرد یک مشکل تازه هم ژیدا کردم هر کاری کردم مودم رو توی اکس پی نشناخت لطفا زودتر راهنماییم کنید خیلی واجبه ممنون
    البته می دونم 5 -6 سال دیگه لب تاب به روز نیست اما بالاخره غیر قابل استفاده که نیست؟ من که اونقدر پول ندارم 2 سال یه بار لب تاب بخرم.
    و مسئله دیگه اینکه از همین مدل 5738zg سی پی یو ای ام دی با همین ویژگی ها نیست؟
    یه سوال دیگه داشتم: رفقایی که به تازگی مجتمع پایتخت و نمایندگی های سازگار رفتن فروشنده ها چه جوری بودن تخفیف می دادن؟ اشانتیون چی؟ در حال حاضر قیمت این لب تاب(5738zg) تو سایت سازگار 699000 تومنه که ظاهرا نسبت به چند ماه پیش گرونتره

سري تايم لاين عمر باطري خوبي دارن ولي فوق العاده در توان محاسبات ضعيفند
    ذوشون حساب نكنين
    سي پي يو كور تو سولو دارن كه مثل سلرون هست ضعيف ضعيف

كارت ريدر درايور داره بايد نصب كني
    ضمنا تا رم توش نزني كه نمي شناسه
    ويندوز 7 نسخه نهايي عالي هست
    البته ويستا هم خوبه

مطمئن باش چون 5738 از ويندوز 7 ساپورت مي كنه 4 تا 5 سال كار مي كنه واست

قيمت سايت سازگار گرونتر از بازار تهران هست
    الان مدل زدجي حدود 660 هست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستاني كه در مورد درايورها مشكل دارن اينجا رو ببين:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    سوال اول: ساعت ويندوز را تنظيم كردم ولي همش يك ساعت عقبتر رو نشون ميده. چكار كنم؟ (ويندوز XP 32 بيتي سرويس پك 3 نصب كرده ام)
    سوال 2 : آيا مولتي دي وي دي رايتر لپ تاپ 5738z لايت اسكريپت هست؟ من نرو 7 نصب كردم و يه جا همش صحبت از لايت اسكريپت(توانايي چاپ توسط نرم افزار روي سي دي) ميكنه؟
    سوال 3 : براي قرار دادن مموري داخل كارت خوان لپ تاپ نياز به آداپتور هست يا مستقيما" از طريق اسلات مربوطه مموري را وارد كنيم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    سوال اول: ساعت ويندوز را تنظيم كردم ولي همش يك ساعت عقبتر رو نشون ميده. چكار كنم؟ (ويندوز XP 32 بيتي سرويس پك 3 نصب كرده ام)
    سوال 2 : آيا مولتي دي وي دي رايتر لپ تاپ 5738z لايت اسكريپت هست؟ من نرو 7 نصب كردم و يه جا همش صحبت از لايت اسكريپت(توانايي چاپ توسط نرم افزار روي سي دي) ميكنه؟
    سوال 3 : براي قرار دادن مموري داخل كارت خوان لپ تاپ نياز به آداپتور هست يا مستقيما" از طريق اسلات مربوطه مموري را وارد كنيم؟؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    در مورد سوال 3 احتیاج به آداپتور داره

7. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد سوال 3 احتیاج به آداپتور داره
    اگه ساعت عقبه يعني قابليت دي لايت سيوينگ رو در ويندوز اكس پي فعال نكردي
    برو در منوي برو روي ساعت تسك بار و روش رايت كليك كن
    بعد برو روي تايم و در پنجره باز شده برو روي تب نقشه و پايين رو تيك بزن

خير قابليت چاپ نداره. اين قابليتها كه ميگين ماله درايو دسك تاپه

بسته به رمتون داره فقط رم ميكرو نياز به اداپتورداره
    مابقي مستيقيم فيت ميشه توش

9. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahyareee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    iran saraye man...

پيش فرض

سلام 5738جی blu-ray disc می خونه؟ مال من می خونه!

در آغاز فعالیت mahyareee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    iran saraye man...

پيش فرض

در ضمن کی برد من برچسب فارسی از اول نداشته از اول...چرا؟

در آغاز فعالیت mahdihajiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

میخواستم بدونم بین نوت بوک ایسر 5738g * آی بی ام n500-4233 69g *اچ پی cq61-115 کدومو بخرم بهتره.یدونم مشخصات ایسر بهتره ولی کلا از همه نظر کدومش از همه بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •