تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 73 از 469 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    از دست خيلي از دوستان ناراحتم كه چرا فقط تاپيك رو نگاه ميكنن اما سوتي هاشون رو نمينويسن !
    بابا به خدا نه آبروتون ميره نه چيزي ازتون كم ميشه
    خواهشا همراهي كنيد

مخصوصا اين خانم هايي كه اسمشون تو امضا منه
    سلام
    اول بگم که خیلی سوتی هایی که می نویسین باحاله و جالب خیلی ممنون
    بعدشم می خواستم بگم من انقده دوست دارم این جا یه سوتی بنویسم ولی نمی دونم چرا من هیچ وقت سوتی نمی دم
    انقدر دوست داشتم منم این جا چیزی می نوشتم که باعث خنده و شادی همه می شد ولی هر کاری می کنم سوتی پیدا نمی کنم دیگه داره باورم می شه یه استعداده خاصی می خواد
    آقای wookman به جان تک دانشجوی دانشکده ی قلبم راست می گما از همون اولین بار که این تاپیک رو دیدم تا حالا دارم حرص می خورم چرا سوتی ندارم که بنویسم ولی امیدوارم در اولین فرصت یه سوتی ناب بدم و
    بتونم این جا بنویسم و فقط واسه خوندن نیام
    موفق باشید
    Last edited by k@vir; 14-06-2006 at 01:18.

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

من هم هرچي فكر مي كنم زندگيم بدون سوتي هستش
    بايد سوتي ديگران رو نقل قول بزنم
    اون ها هم انگشت شمار هستن !!!

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

سينا جون..از داداش نگو كه الان يه چيز منگم هنگ كني.

دفعه قبلي كه اومده بودم ايران...يكي از بچه ها يه بسته داد به من كه واسه دوست دخترش پست كنم.

خوب....ما هم حرف زده بوديم....اين كار رو هم كرديم.وقتي برگشتم دوباره توي اين خراب شده.....1-2 هفته بعدش دوستم گفت كه شهريار بسته نرسيده هنوز.من گقتم نميش..بابا از تهران به شيراز 2-3 روز ميرسه.اونم گفت كه نرسده.
    منم گفتم باشه..الان زنگ ميزنم به داداشم..ازش كد پستي بسه رو ميپرسم.اتفاقا‘‘ 1 روز قبل از اينكه بيام... يكي از بچه ها شمارم رو ميخواست كه زنگ بزنه اينجا حال و احوال و ....(كه نامرد نزد!!).من هم روي همون رسيد
    پست خونه نوشتم دادم بهش...!!!!!!
    خلاصه به داداشم زنگ زدم و گفتم كه زنگ بزن به سهند و و بهش بگو شهريار گفت اون كدپستي رو واسه من بفرست....1 ساعت بعدش داداشم زنگ زد و گفت بنويس.::::14789 ...يه كو صبر كرد و بهدشم كم گفتم بقيه اش؟
    گفت بقيه نداره ديگه....يه كم فكر كردم..ديدم اين زنگ زده به دوستم...كد پستي خونه اونهارو پرسيده....

از يه طرف ميحنديدم..از يه طرف فحشش ميدادم.
    اميدوارم حال كنين.
    الان هم 20 دقيقه قبل از امتحان هستش.فقط به خاطر رامبد و اين تاپيك و اينكه گفته بودم نميزارم اين تاپيك خام بخوره اومدم اينو بويسم و برم.واسم دعا كنين.

يا حق

داره خودمونی میشه mehdi-iust's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    در اعماق دریاها!!

4 یه سوتی از یک برنامه تلویزیونی!

نمیدونم شما مسابقه جام بلورین که محمد سلوکی مجری آن بود واز شبکه تهران پخش میشد را دیده بودید یا نه!
    اما در یکی از شبها وموقعی که یک شرکت کننده زن داشت در مسابقه شرکت میکرد به قسمتی از مسابقه رسید که باید یک کلمه را در جواب چیزی که مجری از او میپرسید بگوید.
    سلوکی از خانمه پرسید لطفا بگویید جوهره مرد چیست؟
    خانمه بعد از چند بار من ومن کردن گفت که کمکم کنید مجری گفت سه حرفی است وحرف اول آن با ک شروع میشود.

احتمالا فهمیده اید جواب چیست؟ ولی این خانم باز هم من ومن کرد وگفت که روم نمیشه بگم اما مجری اصرار میکرد که بگو ووقت برنامه کم است والان زمانت برای پاسخ دادن تمام میشود.خلاصه هی از زن انکار و از مجری اصرار .
    ما هم یه 5 دقیقه ای مچل بودیم که چرا این خانم جواب نمیدهد.سرتون دردنیارم خلاصه بعد از کلی من ومن کردن خانمه گفت: کیر منو میگی مردم از خنده وهنگ کرده بودم که چطور اون خانم روش شده توی یه برنامه زنده که الان روی آنته وهمه دارن میبینن این حرفو بزنه وجواب درست رو فکر کنه که اینه.فکر کنم زنه خیلی اون موقع حالش بد بوده وبه کیر نیاز داشته که این جواب رو داده.بعد از این حرف سریع برنامه قطع شد وپیام های بازرگانی پخش شد و چند دقیقه بعد که برنامه از دوباره اومد مجری گفت که از همه شما بیینندگان گرامی معذرت خواهی مینماییم و این برنامه زنده است واز این جور مسایل پیش میاد. خلاصه اینجوری سروته شو هم آوردند.ولی کلی اونشب خندیدم.

شما اگه جای اون خانم بودید یه همچین کاری میکردید؟!!

راستی تا یادم نرفته بگم که جواب درست "کار" بود.

ببخشید اگه خیلی رک نوشتم چون که واقعاٌ این مساله اتفاق افتاد ومن با گوشها وچشمهای خودم دیدم وشنیدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Man Hunter
    سينا جون..از داداش نگو كه الان يه چيز منگم هنگ كني.

دفعه قبلي كه اومده بودم ايران...يكي از بچه ها يه بسته داد به من كه واسه دوست دخترش پست كنم.

خوب....ما هم حرف زده بوديم....اين كار رو هم كرديم.وقتي برگشتم دوباره توي اين خراب شده.....1-2 هفته بعدش دوستم گفت كه شهريار بسته نرسيده هنوز.من گقتم نميش..بابا از تهران به شيراز 2-3 روز ميرسه.اونم گفت كه نرسده.
    منم گفتم باشه..الان زنگ ميزنم به داداشم..ازش كد پستي بسه رو ميپرسم.اتفاقا‘‘ 1 روز قبل از اينكه بيام... يكي از بچه ها شمارم رو ميخواست كه زنگ بزنه اينجا حال و احوال و ....(كه نامرد نزد!!).من هم روي همون رسيد
    پست خونه نوشتم دادم بهش...!!!!!!
    خلاصه به داداشم زنگ زدم و گفتم كه زنگ بزن به سهند و و بهش بگو شهريار گفت اون كدپستي رو واسه من بفرست....1 ساعت بعدش داداشم زنگ زد و گفت بنويس.::::14789 ...يه كو صبر كرد و بهدشم كم گفتم بقيه اش؟
    گفت بقيه نداره ديگه....يه كم فكر كردم..ديدم اين زنگ زده به دوستم...كد پستي خونه اونهارو پرسيده....

از يه طرف ميحنديدم..از يه طرف فحشش ميدادم.
    اميدوارم حال كنين.
    الان هم 20 دقيقه قبل از امتحان هستش.فقط به خاطر رامبد و اين تاپيك و اينكه گفته بودم نميزارم اين تاپيك خام بخوره اومدم اينو بويسم و برم.واسم دعا كنين.

يا حق
    با سلام
    واقعا هم هنگ کردم
    اصلا نفهمیدم چی شد!!!!!!!!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من اينو يك جور ديگه شنيده بودم

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

سلام....يه چيز بگم كه كل كلاسمون از خنده تركيدن.!!!

امروز توي دانشكاه مسابقات Counter-Strike بود...(كه تيم ما دوم شد...يه پله اومديم پايين!).
    منم از بعد از امتحان مشغول تمرين و مسابقه بودم.(فرض كن..3-4 ساعت بدون وقفه بعد از 2 ماه بياي بازي كني!)

هيچي ...نشسته بودم پشت سيستم.......داشتم به پنجره نگاه ميكردم..ديدم يه كلاغ با سرعت انفجار (جديدترين واحد سرعت....خودم درستش كردمّّّ!!!!)..داره مياد طرف شيشه....يهو منم حواسم نبود....رفتم زير ميز و صندلي.

همه كلاس.... ....
    دختر و پسر...ايراني و خارجي.....
    يهو از زير ميز اومدم بيرون و گفتم...نديدين شما ها؟..گفتن جي رو؟ گفتم اون نارنجك سياه كه داشت ميومد ديگه.

آقا...اينو گفتم...يهو ديدم...همه كف زمين دارن دست و پا ميزنن و هر و هر به من بدبخت ضايع ميخندن.....
    خودم هم شدم :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:blush

حال كنين....به فاصله زماني هر 2 دقيقه يه سوتي بايد بدم.....(بيجاره شدم...ديگه دلم واسه خودم ميسوزه!!! ولي حال ميكنم.....اونايي هم كه فقط ميخونن و منخندن...يه كمي ياد بگيرن....دروغ نگين...همه تو زندگيشون سوتي دادن و ميدن و خواهند داد...پس الكي نگين من هر چي فكر ميكنم سوتي ندادم و از اين برنامه ها.....)

خوش باشين..
    يا حق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

من هانتر جون باحال بود !

تا اومدم اینو بنویسم ، انگشتم خورد به دکمه power روی کیبورد و رایانه ام ! خاموش شد.
    شانس رو میبینی تو رو خدا ؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

يه چيزي شما زياد كانتر بازي نكن چون خيلي با حس بازي ميكني
    يه دفه ديدي هدشات شدي
    ميدوني باچي ؟
    با M4 كلاغه
    Last edited by R@R#M@N; 14-06-2006 at 17:14.

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ميبينم كه دوستان جديد افتخار دادن و سوتي تعريف ميكنن
    از اون ته ته قلبم ازشون تشكر ميكنم

در ضمن كوير خانم داري ما رو اذيت ميكنيها مگه ميشه سوتي نداده باشيد يه خورده فكر كنيد يادتون مياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •