آقا من تازه 30 درصد از بازیو رفتم، نمیدونم چرا وقتی به Theiv's landing میرم یه عده بهم تیراندازی میکنن!!! کسی میدونه چرا؟!
آقا من تازه 30 درصد از بازیو رفتم، نمیدونم چرا وقتی به Theiv's landing میرم یه عده بهم تیراندازی میکنن!!! کسی میدونه چرا؟!
احتمالا تو راه هی میزنی آدم نفله میکنی بخاطر همین Wanted شدی و کلانترای شهر میریزن سرت
این شهر تنها شهریه که پلیس نداره.. ولی لوتی خیلی داره. اگه کسی رو توی این شهر بکشی کل شهر تفنگ در میارن و تورو می زنن! یا شاید هم تحت تعقیبی. start رو بزن و اگه گوشه سمت راست بالا نوشته بود bounty یعنی جایزه ی روی سرت ، بدون که تحت تعقیب بودی.
نه بخدا wanted نیستم، بیگناهم!!!جریمه هم حتی نیستم همشو پرداخت کردم نقد 320$ !!! اونایی که تو Theiv's Landing بهم تیراندازی میکنن مثل این آدم بدا لباس میپوشن!! هیچ جای دیگه هم به من تیراندازی نمیکنن غیر از این شهره، برای خودمم عجبیه، نمیدونم چکارشون کردم به محض اینکه وارد شهر میشم شروع میکنن به تیراندازی!!!
بزنشون خوب . شاید bandit هستن!
لابد تورو با یکی دیگه اشتباه گرفتن .برو واسشون توضیح بده
-----------------------------------------------
دوست عزیز هر کی بهت تیر اندازی کردو در جا بزن بکش ، اگه دیدی بقیه ملت هم ریختن سرت که بازی رو از چکپوینت قبلی لود کن اگرم نریختن که همینجوری بکش برو جلو .
آقا یه مدته شایعه شده بازی قراره حدودای march واسه pc عرضه شه.میگن این خبرو یکی از کارکنان Rockstar (به صورت غیر مستقیم) لو داده.
یه نفر که منبعش موثقه بگه حقیقت داره؟
نه عزيزم حقيقت نداره، اگه حقيقت داشت اينجا الان تركيده بود !آقا یه مدته شایعه شده بازی قراره حدودای march واسه pc عرضه شه.میگن این خبرو یکی از کارکنان Rockstar (به صورت غیر مستقیم) لو داده.
یه نفر که منبعش موثقه بگه حقیقت داره؟
ديگه عادي شده هر چند روز يكي مياد ميگه براي پي سي مياد يا نه ...
دوستان این بازی واسه PC خبری نیست ؟
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( 100 امین بار
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)