ینی وقتی 50 درصدش اشغال شد به حدود 140 میرسه ؟
یا 50 درصد با احتساب یه فضای از پیش رزرو شدست ؟
ینی وقتی 50 درصدش اشغال شد به حدود 140 میرسه ؟
یا 50 درصد با احتساب یه فضای از پیش رزرو شدست ؟
1- چطور میشه برای اس ام اس چند تا reciepint را در قسمت مربوطه تیک زد تا مجبور نشیم یکی یکی انتخاب کنیم .
2 در فوروارد مسیج یا کلا در متن چطور قسمتی از متن رو انتخاب کنم ؟ ( برای کپی یا کات ) هر چی قلم روش می کشم رنگش سبز نمیشه .
3- ویندوز 6.5 ریختم .my location را چطور عوض یا حدف کنم ؟انیمیشن weather رو میشه غیر فعال کرد ؟
4- در تقویم روی صفحه که مناسبتی رو نشون می ده وقتی روش tap میکنم و صفحه باز می شه بالای صفحه مثلا نوشته " چهارشنبه ...." اما پایین تر با فونت نا خوانا نوشته .قبلا خونده می شد
5-.چطوری میشه shrtcut روی home داشته باشم . در برخی عکس های گوشی ها بالای کلیدهای پایین صفحه چند تا مربع بزرگ شورت کات هست فکر کردم مال ویندوز 6.5 باشه ولی نیست .
یا برنامه ای که راحت بشه به برنامه دسترسی پیدا کرد وکل مسیر روطی نکرد .
6=- ورژن tflu رو کجا میشه دید ؟ این همون مانیلاست ؟ وکدوم ورژنش اون شورت کاتها رو داره ؟ از کجا میشه نصب کرد ؟
7= وقتی نمایش ساعت در تمام صفحات را فعال می کنیم دیگه ایکن باتری و شارژ نشون داده نمیشه .!!!!
8=owner information اصلا در ستینگ ویندوز 6.5 نبود تا با تغییر رجیستری دوباره ظاهر شد . برای رجیستر برخی برنامه ها لازمه مثل resco backup
9= وقتی در کانتکتس back رو می زنیم دوباره از اول لیست شروع می کنه و باید دوباره مسیر رو تا مورد مورد نظر طی کنی
10= وقتی چند نام برای فرستادن اس ام اس در صفحه لیست شده تا روی یکی tap کنی اس ام اس رومی فرسته بدون تایید نهایی و اگر صفحه رو که ریز هم هست اشتباه لمس کنی برگشتی نداره .
11= اموزش تغییرتم کجاست ؟
این ویندوزموبایل هم خیلی مشکلات داره ( با نوکیا خیلی راحت بودم ها ) شاید کم کم عادت کنم ...
Last edited by farredsky; 19-05-2010 at 22:20.
آقا تمام sms هاي دريافتي ساعت دريافتشون رو اشتباه مي زنه و پيام جديدتر ميره ته پيامها و يا ميره وسط پيامهاي قبلي و هيچ نظمي نداره اعصاب خرد كن شده .
سلام
میشه لطف کنید لینک دانلود win6.5 رسمی برای دایموند2 رو به ما بدید؟
با تشکر![]()
سلام یه چنتا سوال از دارندکان این گوشی دارم
1- سرعت گوشی چطوره؟( با فرض اینکه من گوشیم ان 95 هست میتونه diamond 2 منو از لحاظ سرعت راضی نگه داره در حد ان 95 هست)؟
2- میشه رو این گوشی به جای تاچ فلوی خودش htc sence گوشی های جدید رو ریخت؟
3- تو ویندوز موبایل برنامه برای تغییر محیط کاربری زیاد هست یا نه؟
4-
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HTC Touch Diamond2 WM6.5 English-Arabic ROM (GCC & Egypt)
Windows Mobile 6.5 English-Arabic ROM is now available for HTC Touch Diamond2 users to download. As always, HTC is committed to providing customers with the best possible mobile experience.
این rom عربی ساز دارد و حروف را در اس ام اس به خوبی نشان می دهد فقط بعد نصب عربی ساز هارد ریست می شود و زبان گوشی عربی می شود و از تنظیمات >کل اعدادات >نظام>دعم تعدد لغات >التحکم>لغه واجهه التطبیق العربیه >english with arabic enabled دوباره انگلیسی می شود و با حتی در تنظیمات فارسی هم دارد .
hot fix ها هم در اینجا قابل دانلود هستند![]()
Last edited by farredsky; 24-05-2010 at 22:49.
سلام.
1:سرعتش با گوشیهای سیمبیان قابل مقایسه نیست.(بیشتره)
2:بله میتونید اینکارو بکنید.
3:
تا دلتون بخواد در این مورد برنامه میتونید پیدا کنید.(البته نمیگم همه خوب هستن)![]()
دوستان یه سری به اینجا بزنین و کمکم کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان عزيز
يه مجموعه نرم افزاري براي diamond2 مي خواستم
rom:2.16
win:6.5
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)