تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 190 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آه.همین الان بازی رو تموم کردم.باور کنید میخوام گریه کنم.بعد از یه عمر بازی اولین بازی بود که پایانش انقدر برام جذاب و زیبا بود.انقدر قشنگ بود که نگید.gerus samara legion jacob رو از دست دادم.وقتی واستاده بودم سر تابوتشون واقعا میخواستم گریه کنم.واقعا زیباترین بازی بود که کرد بودم.بی صبرانه منتظر نسخه 3 هستم.
    من 3 نفر رو از دست دادمو ولی همشون ضعیف ترینا بودن.

ولی اینایی شما از دست دادی قویترینا بودن.

به نظره من وقتیی چند نفرو توی بازی ها از دست بدیم بازی طبیع تر و جالبتر می شه. برعکس خیلی از بازی ها.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من دقیقا تا قبل از اجرا هیچ آشنایی با این بازی (که آفلاین در دو DVD Image با حجم 14 گیگابایت گرفتم) نداشتم. شماره اولش رو هم اصلا ندیدم.

اما تو همون 10 روز اول پس از انتشار, 3 بار کامل (از ابتدا تا انتها) بازیش کردم. بعضی مراحل رو هم خیلی بیشتر از این رفتم. اگر داستان رو دنبال کنید و با کاراکترها همراه بشید واقعا لذت بخشه. طراحی مبارزه اش هم خوبه.

امتیاز عالی بازی هم ارزش بالاشو تایید میکنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

تا جایی که یادمه نکته های جالب و راهنمایی براتون می نویسم:

1- وقتی مرحله وفاداری Miranda و Jack رو انجام بدید دعوایی بینشون رخ میده که باید Para یا Ren بالایی داشته باشید تا بتونید با گزینه مناسب پاسخ بدید. در غیر این صورت مجبور میشید طرف یکی رو بگیرید و وفاداری دیگری رو از دست بدید. اگر این اتفاق بیوفته بعدا به Para یا Ren پر نیاز دارید تا وفاداری اون فرد رو برگردونید. بدست آوردن Para یا Ren پر در یک دور بازی بدون لود Save شماره 1 بازی بسیار سخته. پس بهتره ماموریت وفاداری یکیشون رو انجام ندید تا وقتی که Para یا Ren کافی برای کنترل درگیری داشته بشید. (این مسئله دقیقا بین Tali و Legion هم اتفاق میوفته که البته کنترل دعوای اونا Para یا Ren کمتری نیاز داره.)

2- اگر قصدتون اینه که بیشترین انتخابهارو در بازی داشته باشید از همون ابتدا کلا Para (مثبت و منطقی) یا Ren (خشن و با جذبه) عمل کنید و سلیقه ای تصمیم نگیرید. هر چند با این روش بخاطر انجام ندادن بعضی حرکت های جالب و نداشتن آزادی در تصمیمی گیری خیلی لذت نخواهید برد. باید بازی رو بیش از یک بار تمام کنید تا هم لذت ببرید و هم امکانات بیشتری ببینید.

3- در مرحله وفاداری Samara که مربوط به کشتن دخترش هست اگر Para یا Ren کافی داشته باشید به شما اجازه داده میشه که اگر خواستید طرف Morinth رو بگیرید تا Samara کشته بشه و دخترش مخفیانه جای اونو در خدمه شما بگیره. نتیجه همچین انتخاب هایی مثل تصمیم بین موشک شدن شهر یا بخش صنعتی در شماره بعدی بازی مشخص خواهد شد. همینطور انتخاب میان بازنویسی حافظه Geth های آلوده یا نابودیشون. یا تحویل پایگاه نهایی به Cerberus یا انهدامش.

4- (مهم) قبل از رفتن به مرحله Acquire IFF هر کاری دارید انجام بدید. چون بعد از ربوده شدن خدمه اگر غیر از مرحله وفاداری Legion ماموریتی انجام بدید, به موقع به نجات کارکنان در مرحله پایانی نمی رسید و خیلی هاشون کشته میشن. مخصوصا Kelly Chambers (دستیار بامزه تون) که اگر سریع به مرحله پایانی نرید درون اون کپسول ذوب میشه.

5- (مهم) برای مرحله پایانی (Suicide Mission) باید همه اعضای تیمتون Loyal (وفادار) باشن. وگرنه احتمال کشته شدنشون هست و کاری از دست شما برنمیاد. مثلا اگر Jack وفادار نباشه در مرحله پایانی چه به عنوان اسکورت, چه به عنوان مراقبت از در و چه به عنوان همراه شما در مبارزه نهایی با انسان نمای غول پیکر کشته میشه.

6- برای مرحله پایانی بعد از رعایت نکته 5, اختصاص وظایف اهمیت داره. هر کدوم از اینایی که می نویسم می تونن بدون مشکل کارشون رو انجام بدن:

- رفتن داخل تهویه
    Tali یا Legion (اگر Legion رو به Cerberus تحویل نداده باشید)

- رهبری گروه دوم, بار اول و بار دوم
    Garrus یا Miranda
    Jacob رو من شخصا تست نکردم اما گفته میشه اونم جواب میده

- ایجاد سپر بایوتیکی
    Jack یا Samara یا Morinth (اگر در مرحله وفاداری مرگ Samara رو انتخاب کرده باشید)

- اسکورت خدمه ای که نجات دادید
    فرقی نمیکنه, فقط یک عضو وفادار

- تیم برای مبارزه نهایی
    فرقی نمیکنه, فقط دو عضو وفادار

7- بعد از پایان بازی و دیدن Credits, فایل ذخیره شما دارای علامت تمام شدن بازی خواهد شد و دو انتخاب بهتون نمایش داده میشه. یکی اینکه بازی رو ادامه بدید و ماموریت هارو تموم کنید و روی روابط کار کنید. دیگری اینکه با مقداری منابع و اعتبار پیش فرض و Point های کسب شده همه شخصیت ها بازی رو دوباره از ابتدا آغاز کنید. البته Para و Ren صفر میشه.

اینجا نگران نباشید. فرقی نمیکنه کدوم رو (Continue یا Main Menu) انتخاب کنید. می تونید بعدا هر کدوم از دو کاری که توضیح داده شده رو انجام بدید. اولی با Load فایل ذخیره و دومی با Import اش.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

روابط برای Shepherd مذکر

Miranda و Tali و Jack کسانی هستن که می تونید باهاشون رابطه رو به S-e-x برسونید. البته همزمان نه. به عنوان مثال اگر رابطه شما با Miranda در بهترین حالت باشه (که هر بار به شما پاسخ میده "اوضاع آروم بشه میام"), Jack و Tali پاسخ نهایی رو به شما نمیدن. تا اینکه به Miranda نه بگید و سراغ دیگری برید. (Kelly استثنا هست و رابطه باهاش تاثیری در دیگران نداره).

تصاویر کوچک

در مورد Jack, اگر بار اولی که ازتون می پرسه چی ازش می خواهید پاسخ بدید فقط مسئله ج-ن-س-ی, S-e-x خشنی اتفاق میوفته اما بعد از اون ازتون متنفر میشه. اگر مسئله رو فقط ج-ن-س-ی پاسخ ندید رابطه شما ادامه پیدا میکنه تا به S-e-x با علاقه برسه.

تصاویر کوچک

در مورد Samara با صحبت به آستانه می رسید اما بیشتر از اون خبری نمیشه. اما اگر دخترش (Morinth) رو وارد کرده باشید به نزدیکی می رسید که باعث کشته شدن شما (البته نه در داستان) میشه. فقط باید دوباره لود کنید.

رابطه با Kelly هم تا قبل از پایان بازی فقط به صرف یک شام و دیر وقت بیدار موندن میرسه.

دقیقا قبل از رفتن به Omega 4 اگر با Miranda و Tali و Jack رابطه حداکثر نداشته باشید, شخص اول نگاهی به عکس Liara میندازه که باید علاقه اش در شماره اول بازی باشه. در این شماره در ایلیوم مشغول به کارای اطلاعاتی هست و با Shepherd همراه نمیشه.

بعد از انجام Omega 4 (مرحله پایانی) Miranda و Tali و Jack و Kelly رو می تونید به کابینتون دعوت کنید که شامل نشستن روی پا و خوابیدن در تخت میشه. Kelly برای شما رقص E-r-o-t-i-c هم انجام میده.

تصاویر کوچک

اشکال و فوق العاده

1- دریافت بینهایت Para با کمک اشکال بازی: در مرحله وفاداری Samara وقتی دخترش کشته شد. با Samara صحبت کنید و حالش رو بپرسید. بعد بگید هنوز آماده رفتن نیستم. با تکرار این گفتگو به Para ی شما اضافه میشه. محدودیتی نداره.

2- بازی دارای یک Bug واضح هست که منم باهاش برخورد کردم. در ماموریت تحویل بسته ها به Ish وقتی یکی از بسته هارو پیدا کنید گزینه ای برای ارشاد Ish خواهید داشت که Aria خطرناکه بی خیال شو. اگر Ish رو راضی کنید بره, گزینه ماموریتش در لیست شما باقی خواهد موند.

البته این باگ مشکلی در بازی ایجاد نمیکنه.

دو انتخاب دیگر یعنی تحویل بسته ها به Ish (رفتار Ren) و تحویل بسته ها به محافظ Aria (که دخل Ish خواهد اومد) (رفتار Para) باعث میشن گزینه ماموریت درست غیرفعال بشه.

نکات دیگر زیادی مثل اسلحه خفن Geth در درجه سخت, اختصاص بهینه Point ها و استفاده از Power مناسب با افزایش صددرصد Para و Ren و ماسکی که باعث کسب Para و Ren بیشتر میشه هست. اینم بگم که مقدار Para و Ren شما در نقاط مختلف بازی تاثیر داره و فقط کاربردهای بالا نیست. مثلا بعضی از ماموریت های مختصر مثل راضی کردن طرف قرارداد در ایلیوم که دخترش کشته شده و یا استخدام اون برده نیاز به Para یا Ren متوسط داره.

با نکته های 4 و 5 و 6 و اعمال کل آپدیت های Ship و اکثر آپدیت های Prototype به مدال No One Left Behind می رسید و همه حتی خدمه گمنام زنده می مونن.

دکتر و آشپز کشتی هم نیازهایی دارن که بهتره براشون بخرید و راضیشون کنید.

موفق باشید.

3. 13 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تموم شد، من veteran بازی میکردم ولی آسون بود بازی، کلاً بازیه خیلی خوبی بود ولی انتظارات منو برآورده نکرد، مخصوصاً تو بخش آپگیرد سلاح‌ها و نیروها اصلاً جالب نبود بدون شک Mass Effect 1 در این زمینه بهتر بود ولی در زمینه Action خیلی بهتر شده بود کلاً به صورت مشخصی کار کرده بودن که همه از بازی خوششون بیاد برای همین از المان‌های RPG بازی زده بودن که به نظر کار جالبی نکردن.
    بعد چرا وسیله نقلیه‌ای تو بازی نبود؟ تو Mass1 یه جیپ یا تانک بود که خیلی هم چیز جالبی بود قرار بود ورژن جدیدش رو تو Mass 2 بزارن ولی نبود؟!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

nw_nk جان عالي بود عالي
    اما يه اشكال كوچيك !

اينجا بايد حتما Jacob رو انتخاب كنيد واگرنه آخر بازي به هر شكل ممكن Jacob رو در تابوت مي بينيد

6. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

nw_nk جان عالي بود عالي
    اما يه اشكال كوچيك !

اينجا بايد حتما Jacob رو انتخاب كنيد واگرنه آخر بازي به هر شكل ممكن Jacob رو در تابوت مي بينيد
    نه من انتخاب نکردم زنده موند، بره من آخرش فقط Jack زنده نموند اونم چون قبلاً کلی دعوا کرده بودم باهاش البته Zaeed هم مرد که اصلاً ازش خوشم نمیومد بهتر.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عجيبه من همه مدل امتحان كردم ...

9. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی در میان شخصیت ها Thane و Jack واقعا جالب کار شده بودن. داستانی که به Jack گذشته و رفتار Thane خیلی با ارزش بود. صحنه هایی که Thane از Hit های گذشته اش وصف میکنه استثنائیه. عین کارگردانی فیلم.

علاوه بر داستان, صداگذاری و دیالوگهای عالی بازی نباید فراموش بشه.

به عنوان نکات جالب:
    صدای Aria T'Loak رو بازیگر مونث سه گانه Matrix یعنی Carrie-Anne Moss اجرا کرده (Rule, Don't F-u-c-k With Aria)
    صدای Admiral Shala'Raan vas Tonbay رو هم شهره آغداشلو
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ////////////////////////////////////////

آه.همین الان بازی رو تموم کردم.باور کنید میخوام گریه کنم.بعد از یه عمر بازی اولین بازی بود که پایانش انقدر برام جذاب و زیبا بود.انقدر قشنگ بود که نگید.gerus samara legion jacob رو از دست دادم.وقتی واستاده بودم سر تابوتشون واقعا میخواستم گریه کنم.واقعا زیباترین بازی بود که کرد بودم.بی صبرانه منتظر نسخه 3 هستم.
    من دوست داشتم بازی طوری تموم شه که خودم تصمیماتشو گرفتم و واقعا برام زیبا بود.الانم که بازیو زود پاک کردم(از درس افتاده بودم) سیواشو برداشتم ببینم تو 3 چی میشه.دی:
    من 3 نفر رو از دست دادمو ولی همشون ضعیف ترینا بودن.

ولی اینایی شما از دست دادی قویترینا بودن.

به نظره من وقتیی چند نفرو توی بازی ها از دست بدیم بازی طبیع تر و جالبتر می شه. برعکس خیلی از بازی ها.
    دقیقا.

منم بار دوم که بازی رو تموم کردم و Jack و Kelly و تعدادی از خدمه گمنام کشته شدن واقعا حس خفنی داشتم. همه تصمیم ها رو هم سلیقه ای گرفته بودم.

اما بار سوم بهینه عمل کردمو تصمیم گرفتم. هدفم حداکثر Para برای تجربه کامل و زنده موندن همه کاراکترها برای شماره 3 بازی بود. هرچند بخاطر نگرفتن تصمیم های جالب و کشته نشدن هیچ کس, در پایان دیگه اون حسو نداشتم. نمونه لحظه ای: در هنگام حرف کشیدن از اون خلافکار همراه Thane حتی یک مشت هم بهش نزدم. نگهبان پشت به شیشه رو اگر درست یادم باشه به بیرون پرت نکردم. کپسول زیر پای همزاد Grunt رو نترکوندم. نمونه داستانی: با شخصیت ها اونجور که دلم میخواست برخورد نکردم و هدفم انتخاب گزینه با بیشترین Para بود.

nw_nk جان عالي بود عالي
    اما يه اشكال كوچيك !

اینطور نیست. ببینید اگر شما نکاتی رو که برای حفظ همه لازمه رعایت نکنید نتیجه اینطوری میشه و قانون های اشتباه برداشت می کنید. نتایج مستقیم نیست, به عنوان مثال اگر رهبر تیم دوم Loyal نباشه ممکنه یکی از اعضای تیمش کشته بشه. یا اگر متخصص بایوتیک اشتباه انتخاب بشه فرد دیگری لحظه آخر خورده میشه.

با این نکات:

Loyal بودن همه
    آپدیت کامل Ship و اکثر Prototype ها
    رفتن مستقیم (غیر از ماموریت وفاداری Legion) بعد از IFF به ماموریت نهایی (Suicide Mission)
    انتخاب درست تا قبل از اسکورت

اون موقع فرقی نمیکنه اسکورت خدمه کی باشه. من شخصا Grunt رو که کمترین احساس رو بهش دارم میفرستم. نتیجه هم No One Left Behind یعنی اعضای تیم اصلی که هیچی, Kelly دکتر آشپز که هیچی, حتی تک تک خدمه گمنام که در کشتی وجود دارن, زنده می مونن.

یک راهنمایی که یادم رفت بگم. دو مرحله Tali (استخدام و وفاداریش با موضوع های نجات خودش و پیدا کردن پدرش) منبع Para و Ren هست. با صحبت های مناسب و تصمیم های درست می تونید خیلی Para یا Ren کسب کنید. در ضمن Para و Ren کافی داشته باشید می تونید در دادگاه نهایی با جوگیر کردن حضار یا بهتر از اون محکم حرف زدن با قاضی ها بهترین نتیجه رو بگیرید. بدون اینکه نیاز باشه آبروی پدرش رو ببرید یا خودش تبعید بشه.

یک نمای ویژه در این بازی وجود داره که میشه حدس زد طراحان با چه هدفی قرار دادن. وقتی Miranda از شما می خواد برای نجات خواهرش (= ماموریت وفاداری Miranda) اقدام کنید و منتظر پاسخ شماست. اگر در تاپیک های خارجی گشته باشید از این لحظه به عنوان داغ ترین صحنه بازی یاد می کنند. نمیشه گفت Gamer ها منحرف هستند.

Select Pic #2

11. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

این بحثارو ول کنید.من 4 تا بهترینامو از دست دادم.دی:
    حاضر بودم همشون بمیرن اما gerus و jacob بمونن.آخه قحط آدم بود.این مگسا برداشتن gerus رو بردن.حیف مگس کش نداشتم.دی:
    اما دور از شوخی آخرش به قول nw_nk جان حس خیلی خفنی داشتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منو مجبور كرديد دوباره نصب كنم بازي رو
    گالاكسي وايسا كه دارم ميام

14. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

میگم دوستان بهتره این راهنمایی هایی که باعث میشن افراد نمیرن رو نذاریم.چون بازیکن با پایانی روبرو میشه که از قبل میدونسته و اصلا جذابیتش میره.این حس خفنی که آخر بازی به من دست داد به خاطر این بود که از آخرش خبری نداشتم و یه شوکه حسابی داد.

16. 4 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •