تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 86 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکرش رو بکنین یه دفعه بیان به همه این ماشین بازهای کانادایی بگن یالا ماشینها اوراق و همه برین پراید سوار بشین!!چی میشه؟

دوستم گفت چیزی دیده که باورش سخته..توی تورونتو پشت چراغ قرمز بوده که یه دفعه یک ...چی میبینه؟؟؟!!

یه پیکان!!!

در واقع یک هیلمن هانتر بود که همون پیکان دهه 60 خودمون میشه..صاحبش هم ایرانی بوده با یه پلاک که اسم ایرانی داشته..
    آدم آنجا عشق پیکانی بمونه خیلی حرفه!!!

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیقا درسته.. کرج پره از آمریکایی سوار و آمریکایی باز و ماشین های بکر و دست نخورده.. با ممد صحبت کردم.. فردا میرم یه 8 سیلندر LT 75 رو تو کرج ببینم.. سعی می کنم عکس بگیرم.. راستی علی LT جان ممکنه شما بگید که کد موتور کامارو کجای موتور هست؟ (موتور v8 ) آیا روی پوسته موتور حک شده؟ ممنون میشم بگید.. با تشکر

منظورتون اگر شماره موتور باشه که پیدا کردنش سخت نیست

درست پشت دینام و در قسمتی که روی لبه سیلندر قرار داره یک قسمت مستطیلی شکل هست که شماره روی آن حک شده..معمولا روش روغنی شده است و باید پاک کنین..یه چراغ قوه یا آینه لازمه تا ببینین زیاد توی دید نیست..

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون علی جان...

فکرش رو بکنین یه دفعه بیان به همه این ماشین بازهای کانادایی بگن یالا ماشینها اوراق و همه برین پراید سوار بشین!!چی میشه؟

دوستم گفت چیزی دیده که باورش سخته..توی تورونتو پشت چراغ قرمز بوده که یه دفعه یک ...چی میبینه؟؟؟!!

یه پیکان!!!

در واقع یک هیلمن هانتر بود که همون پیکان دهه 60 خودمون میشه..صاحبش هم ایرانی بوده با یه پلاک که اسم ایرانی داشته..
    آدم آنجا عشق پیکانی بمونه خیلی حرفه!!!

آخه نامردها پراید بدهند خوبه.. فعلا به راننده تاکسی های بیچاره به زور دارن روا و سمند میدن...
    مطمئنا کسی پول سمند رو نداره : در نتیجه => همه روا می خرن..
    پراید شرف داره به روا..

6. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

بله حق با شماست.آردی و روا واقعا مشکل سازند...خرج پژو و سواری پیکان را دارد!!!معنای استهلاک بالا را در این ماشینها باید دید و نه در آمریکایی که با 5700 سی سی حجم موتور و 170 اسب بخار قدرت 17 لیتر میسوزاند...وقتی نسبتها را مقایسه میکنیم کاملا معلوم است کدام استهلاک بالا دارد..
  8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

منتظر اول بهمن شدم ببینم اینبار چیکار میکنن؟؟!!هرچی توی این ماجرا در بیاد روی موارد دیگه هم تاثیر میگذاره مثلا موستانگهای فست بک 1969 که کاملا بازسازی شده و چیزی بین 20 تا 30 تومان قیمت داره چه جوری با این قضیه بر خورد میکنن؟
    امیدوارم جریان به نفع ما تمام بشه
  10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه خرید ماشین من کنسل شد.. یه مکانیک از خدا بی خبری تا تونسته رفته پشت سر شورلت به خونواده ی من حرف زده.. درباره ی خرج بالای بیمه و مالیات و بنزین و خرج موتور و گیربکس و از این شر و ور ها...

پدر و مادر من هم به هیچ وجه دیگه اجازه خرید آمریکایی نمیدن.. قرار بود امروز ساعت 11 برم یه کامارو 75 v8 قرمز (همون پاپانو ئلی) رو تو کرج معامله کنم که همه چی بهم خورد و ... اینم از شانس ما.. بعد از این همه مدت دقیقا شبی که می خوام برم ماشینو فرداش معامله کنم همه چی خراب میشه..

مقصر خونواده ها هستن که یه کم به حرف های جوان ها گوش نمی دن... جوان ها هم مجبورا" این تفریح سالم رو رها می کنن و میرن دنبال تفریحات دیگه که معلوم نیس سر از ناکجا آباد در میارن..
    اونوقت خونواده ها از خودشون می پرسن : واقعا بهتر نبود خرج یه موتور v8 رو متحمل می شدیم اما جوانمون از بین نره؟

بهتر بود آدم ها یه کم به آینده فکر کنند....
    Last edited by mard_khasteh; 30-11-2009 at 13:06. دليل: یه جمله اضافه کردم

12. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه و البته جناب مرد خسته...

از رخداد بدی که برایتان پیش آمد متعاسفم اما شاید خواست خدا این بوده و شاید خدا برای شما چیزی بهتر را در نظر گرفته باشد..مثلا یک کامارو یا پونتیاک تمیزتر و یا قیمت پایینتر..برای خدا کاری نداره!!

البته کاری که آن مکانیک انجام داده شاید از سر خیر خواهی بوده ولی بیشتر به دوستی خاله خرسه شبیه بود تا یک حرکت از روی عقل و تدبیر.بهتر بود با خود شما صحبت میکرد تا ببیند آیا از چند و چون کار خبر دارید و چه مقدار در این مورد اطلاعات کسب کردید..البته من شخصا به فضولی کردن توی کار و زندگی مردم بشدت حساس هستم و از آن دوری میکنم مگر اینکه از من خواسته شود و من هم در حد عقل و دانش خود راهنمایی و کمک فکری میکنم اما همیشه در پایان گفتارم اضافه میکنم که:تصمیم نهایی با خود شماست و بهترین تصمیم را خود شما میتوانید بگیرید..
    من در تمام این سالهای عمرم بارها به تجربه این مطلب را با تمام وجود حس کردم و بخاطر بعضی از فضولی های دیگران و یا ارشادات بیمورد در گیر گرفتاری های شدم که هنوز بعد از سالها سرگرم دست و پنجه نرم کردن با ان هستم...

صحبت از هزینه های ماشین آمریکایی شد ای کاش این جناب مکانیک یک نگاهی هم به هزینه های ماشینهای وطنی و روز می انداخت و آنگاه مقایسه میکرد..مورد زیاد است که خودم شب و روز با این مسئله سر و کار دارم و هر بار که خریداری برای خرید قطعه یدکی وارد فروشگاه میشود داستانی داریم...
    هفته پیش من و دوستم که سوار پراید وی بودیم از سمت درب چپ(راننده) تصادف شدیدی داشتیم..مقصر نیز طرف مقبل بود..حال بماند که چه پیش امد و چقدر گرفتاری کار و دردسر داشتیم اما دیروز که ماشین را به صافکار سپردیم برای خرید یک درب نو سمت راننده به بدنه فروش مراجعه کردیم و در کمال نا باوری گفت که نداریم!!البته در فروشگاههای دیگر نیز اینطور بود و گویا درب سمت چپ قحط شده بود..از همه بدتر اینکه درب جلو چپ پراید با سه تا درب دیگر کلی تفاوت قیمت دارد.
    سه تای دیگر هر کدام بین 50 تا 70 تومان است اما این یکی بین 120 تا 150 تومان!!
    اصلا باورم نمیشد اما حقیقت داشت..در نهایت درب را با هزار بدبختی با قیمتی بسیار بالای 185000 تومان خریدیم...
    فروشنده گفت به این علت که این درب کم شده قیمتش کمی بالاتر رفته!!البته ما هم معنای کمی را خوب فهمیدیم!!

یادم میاید یک درب سمت چپ کامارو را برای دوستی خریدم 25000 تومان..با کلیه لوازمات داخل آن که شامل دستگاه شیشه بالابر و ریلهای شیشه و دستگیره درب بازکن و...میشد...
    پراید یک ماشین وطنی با تیراژ بالا و قطعات فراوان است....آیا واقعا این جوری است؟...من که میدانم نه هزینه کمی دارد و نه کیفیت..مردم از سر ناچار میخرند که اگر سوار نشوند پس چه کنند؟؟

صافکار حرف شما را میزد که اگر نگذارند جوانها از راه صحیح به زندگی خود برسند و دنبال علاقه سالم نروند سر از هزار جای ناجور در میآورند..معتاد و ...
    سوار یک ماشین دلخواه شدن گویا واقعا جرم است چون که میبینم برخورد با آن دست کمی از برخورد با یک مجرم فراری ندارد...

خدا به داد همه ما برسد..آمین

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی LT جان از همدردی شما ممنونم.. عجب روزگاری شده... این همه مدت سعی کردیم به جای این که دنبال لذت های دنیوی باشیم به فکر یه لذت خاص و سالم باشیم... انگار قرار نیس انسانی در اینجا سالم زندگی کند.. اگر سالم بمانیم هم خرابمون می کنن...

نه فکر نکنم دیگه اسمی از ماشین آمریکایی تو خونه ی ما زده بشه..

من از 7-8 سالگی با دیدن ترنزم آقای کلانی تو خیابونمون و دوج کرونت همسایمون به ماشین آمریکایی علاقه مند شدم و از همون زمان با اطلاعات بچه گانه ی خودم آرزو داشتن یه ماشین آمریکایی رو داشتم... هر چه سن مون بالاتر رفت قدم به قدم به ماشین آمریکایی نزدیک تر شدم و حالا نیز دقیقا زمانی که آخرین قدم برای رسیدن رو برداشتم همه چیز از هم پاشید...

جالب تر از همه اینکه من مدت زیادی است که درباره خرید ماشین با خانواده صحبت کرده ام و رضایتشان را جلب کرده ام.. اما اون مکانیک از عقل خوودش فکر کرد ، با چشم خودش دید، و با عشق به یک ماشین آمریکایی نظر نداد...

16. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علتش ابعاد خیلی بزرگ عکستونه
    عکس رو کوچیکتر کنید و دوباره امتحان کنید.
    سلام اقا ال تی!!!!این عکسارو تو اهواز گرفتی؟؟؟؟؟ساکن اهوازی؟؟؟؟

18. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه
    تشکر ویژه از جناب مرد خسته..امیدوارم بازهم برنامه شما جور شود..نگران نباشید..حرفها زود فراموش میشود . آن جناب مکانیک که نمی تواند هر روز بیاید و کار شما را خراب کند مگر آنکه حالش بد باشد...!!
    چند وقت دیگر خانواده شما هم این مسائل را فراموش کرده و شما بازهم میتوانید دنبال آمریکایی مورد نظر خود بروید..مطمئن باشید...
    و سلام به دوست جدید جناب boozzai
    بله من ساکن اهواز هستم و در کنار آوتار من اسم اهواز نیز هست..
    آن عکس مربوط به بیش از سه سال پیش است.در کنار جاده ساحلی و جنب پل پنجم(مسیر چهار شیر)احتمالا بارها از آنجا رد شدید..
    الان دیگر آن کامارو مال من نیست و همان سه سال پیش فروخته شد..تنها یاد و خاطرش باقی مانده..

20. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •