تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 259 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه paeez1961's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سپاس از جناب Paeez1961 که در پست708 راهنمایی فرمودند من در تنظیمات پیام پخش سلولی را غیر فعال کردم و زنگ اس ام اس درست شد حالا سوالی که پیش میاد اینه چرا این گوشی چنین نقصی را دارد؟
    ببین دوست من این cell bradcast یه چی تو مایه های اسمس هستش.چون وقتی که من موتورولا داشتم اسم دکل ها به صورت اسمس میومد.این یه باگ تو فریمور گوشی هستش که فکر کنم با آپدیت حل میشه.ولی من به تو توصیه میکنم اصلا این قسمت رو غیر فعال کنی.چون زیاد مهم نیس

2. 2 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جناب پاييز بنده كه راضيم شما جواب پيغامهاي خصوصي بنده را فينگليش بدي ....
    بنده هنوز نتونستم مشگل عدم بالا اومدن نقشه در نرم افزار trekbuddy رو حل كنم و هر نقشه اي ميريزم با هر ورژني از نرم افزار اروري كه به شما گفتم مي ياد و پيغام عدم پيدا كردن تكه هايي از نقشه را ميده و در انتها صفحه سفيد با علامت جهت يابي قرمز در وسط !!!!!
    شرمنده دوست من.
    آقا شما همون برنامه هایی که من لینک کردم و همون نقشه ها رو دقیقا تست کردی که همچین پیغامی میگیری؟

4. 2 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله !
    همون برنامه ها كه شما اعلام كرديد را كه هيچ ميشه گفت از ورژن 9.81 تا 9.88 رو هم چك كردم با نقشه ارسالي شما ولي پيغام همان كه از ابتدا بود هست نقشه را ريختم توي جاي ديگه ، آدرس نقشه را عوض كردم ، توي برنامه و تنظيمات دست بردم و خلاصه هر كاري كه ميشد روي برنامه trekbuddy انجام دادم حتي توي فروم خود برنامه و سايتش مشكل رو اعلام كردم دريق از پاسخ .
    الان هم برنامه اي كه شما گفتي داري كار ميكني روش we travel را ريختم بد نبود ولي نقشه نداشت و كمك فعلا برام گنگه اگه قابليت اجرايي داره بگو برم روي اون به نظرم نمي آيد بتونم اين trek رو روي گوشي خودم اجرا كنم .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله !
    همون برنامه ها كه شما اعلام كرديد را كه هيچ ميشه گفت از ورژن 9.81 تا 9.88 رو هم چك كردم با نقشه ارسالي شما ولي پيغام همان كه از ابتدا بود هست نقشه را ريختم توي جاي ديگه ، آدرس نقشه را عوض كردم ، توي برنامه و تنظيمات دست بردم و خلاصه هر كاري كه ميشد روي برنامه trekbuddy انجام دادم حتي توي فروم خود برنامه و سايتش مشكل رو اعلام كردم دريق از پاسخ .
    الان هم برنامه اي كه شما گفتي داري كار ميكني روش we travel را ريختم بد نبود ولي نقشه نداشت و كمك فعلا برام گنگه اگه قابليت اجرايي داره بگو برم روي اون به نظرم نمي آيد بتونم اين trek رو روي گوشي خودم اجرا كنم .
    نمیدونم والا عیب trek از کجاست.ولی نقشه we travel تو همون سایت اصلیش به قسمت دانلود برو بعد از اونجا تو قسمت map خاور میانه رو انتخاب کن.تو اون قسمت نقشه ایران واسه دانلود هست.15 مگ بیشتر نیست.یه فیلم آموزشیم بهت میدم بد نیست.اینو ببین چیزه بدرد بخوریه.زیاد واضح نیست ولی با حو صله نگاه کن میشه ازش یه چیزایی کشف کرد.واسه من سر خوندن نقشه که میرسه هنگ میکنه برنامه.اینو بتونی راه بندازی صد برابر trek باحالتره.چون هم navigatione هستش هم نقششو خود سایت داده پس کالیبرست.حتما روش کار کن.مطما باش به یه جایی میرسیم.اینم لینک فیلم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی رفیق

7. این کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا پاييز بنده از اينترنت ملي بدون ضميمه استفاده مي كنم لذا نميتوتنم فيلمها و كليپهاي اين سايت بد انجام يوتويب را مشاهده يا دانلود كنم اگه ميشه عكس آپلود كنيد يا توضيح بديد .
    نقشه را روز اول دان كردم ولي هر بار داخل فايل زيپ خالي هست دليلشو نمي دونم .
    Last edited by djmerikhi; 16-09-2009 at 08:24.

9. این کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان و اساتید محترم
    اگه کسی پاسخ پرسشهای منو میدونه ممنون میشم جواب بده.
    یک مشکلی که من هنگام نوشتن اس ام اس دارم اینه که به انیمیشن های دستگاه به هیچوجه دسترسی ندارم ولی وقتی اس ام اس با انیمیشن برام میاد انیمیشن تو اس ام اس فعال هست آیا این مشکل موبایل منه یا اینکه راهی برای دسترسی به انیمیشن ها هست؟
    ضمنا در مورد نمادهای احساسی هم بصورت شکلک نیستند و فقط علامتندولی اگر همین علامتها به گوشی سونی اریکسون K750 ارسال بشه بصورت شکلک ظاهر می شند آیا این عیب هم جنبه ی عمومی همه ی این موبایلهاست یا مختص موبایل منه؟
    آیا این مشکلات با آپدیت حل میشه؟
    آیا با آپدیت گوشی زبان فارسی و ضمانت دستگاه از بین نمیره؟
    آیا اگر هنگام آپدیت برق یا اینترنت قطع بشه موبایل صدمه نمی بینه؟

11. این کاربر از keyhan365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

1

با سلام به همه دوستان و اساتید محترم
    اگه کسی پاسخ پرسشهای منو میدونه ممنون میشم جواب بده.
    یک مشکلی که من هنگام نوشتن اس ام اس دارم اینه که به انیمیشن های دستگاه به هیچوجه دسترسی ندارم ولی وقتی اس ام اس با انیمیشن برام میاد انیمیشن تو اس ام اس فعال هست آیا این مشکل موبایل منه یا اینکه راهی برای دسترسی به انیمیشن ها هست؟
    ضمنا در مورد نمادهای احساسی هم بصورت شکلک نیستند و فقط علامتندولی اگر همین علامتها به گوشی سونی اریکسون K750 ارسال بشه بصورت شکلک ظاهر می شند آیا این عیب هم جنبه ی عمومی همه ی این موبایلهاست یا مختص موبایل منه؟
    آیا این مشکلات با آپدیت حل میشه؟
    آیا با آپدیت گوشی زبان فارسی و ضمانت دستگاه از بین نمیره؟
    آیا اگر هنگام آپدیت برق یا اینترنت قطع بشه موبایل صدمه نمی بینه؟
    سوال اول نمي دونم
    ولي در مورد دوم شما هر كدام از شكلكها رو انتخاب كني توي صفحه اصلي نمايش داده ميشه و بنده هم راه كاري براي نمايش در صفحه خودشون پيدا نكردم .
    با آپديت بنده كه حل نشد .
    ضمانت رو فكر نكنم چون توسط سايت مادر شما بايستي اينكارو بكني كه توسط شركت ال جي توصيه شده و زبان فارسي رو اگر فايل درست رو انتخاب كني از بين نميره .
    نه چون تا فايل كامل نشه نصب شروع نميشه ولي فكر كنم اگه موقع نصب برق بره مثل تمام گوشي ها وضع زيادي بد ميشه ؟

13. 2 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا پاييز بنده از اينترنت ملي بدون ضميمه استفاده مي كنم لذا نميتوتنم فيلمها و كليپهاي اين سايت بد انجام يوتويب را مشاهده يا دانلود كنم اگه ميشه عكس آپلود كنيد يا توضيح بديد .
    نقشه را روز اول دان كردم ولي هر بار داخل فايل زيپ خالي هست دليلشو نمي دونم .
    اینم لینک نقشه که خودم آپلودش کردم.ببینم چه میکنی رفیق
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سپاس فراوان از جنابDjmerikhi که پاسخ مرا دادند من بارها به آدرسی که در صفحه ی 53 پست 523 جهت آپدیت گوشی گذاشته شده رفتم وهر بار با این با این پیغام شرکت LG مواجه شدم :
    (صفحه مورد نظر شما پیدا نشد به خاطر مشکل به وجود آمده عذر خواهی می کنیم و از توجه شما متشکریم)

اگر از دوستان آدرس دیگری جهت دسترسی جهت آپدیت گوشی سراغ دارن ممنون می شم اعلام کنند.

17. این کاربر از keyhan365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب پاييز نقشه را به هر زحمتي بود دان كردم
    حالا بعد از آنزيپ كردن كجا بريزمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •