خواهش میکنم....دوست عزیز Michael Ropy از اینکه وقت گذاشتید و موضوع Application Lock رو تست کردید واقعا ممنونم.
تو این گوشی شما میتونید برای هر چهار صفحه + صفحه قفل + صفحه تماس + صفحه روشن/خاموش شدن گوشی یه بگراند بگذارید...1- امکان تعویض بک گراند برای این گوشی وجود داره یا همش اون مکعب رنگی است ؟ ( البته به غیز از کاستوم فریمور )
پی نوشت: گوشی خودم ویوتی اسمارت هستش و میتونم خیلی راحت عکس عوض کنم....یکی از دوستان که آرینا داشت میگفت تو این گوشی نمیشه اینکارو کرد که این مسئله منو به شک انداخت که چرا نمی شه! چون هر دو گوشی از یه اینترفیس استفاده میکنن و بالطبع باید رو آرینا هم بشه همچین کاری کرد....الان یه سرچ زدم تو سایت های خارجی و دیدم که برای برای همه مواردی که گفتم میشه بگراند عوض کرد به جز اون 4 تا Home Screen (صفحه دسکتاپ)!!!
بله...2- امکان خوندن فایلهای PDF فارسی وجود داره ؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
هنوز برای فیلم های DivX محدودیت هست.....ولی برای MP4 و... مشکلی نیست...تا رزولوشن 720 در 480 رو میخونه...1- آیا با آپدیت محدودیت پخش divx حل میشه نا سلامتی از سری مولتی مدیای ال جی هست!!!!!!؟؟؟ و این مشکل چطوریست یعنی فقط محدودیت رزولیشن داره یا کلا هر فایل divx رو باید با سی دی داخلش کانورت کرد؟ آیا تو فایل mp4 هم محدودیت رزولیشن داره ؟ wmv و h.264و h.263 v رو که به سلامتی میخونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
البته اینم بگم من اهل فیلم دیدن تو گوشی نیستم به همین خاطر گفته هام از منابع و تست های دیگران هستش....خودم تست نکردم...
اطلاعی ندارم...2- برد اف ترنسمیتر اون به خوبی نوکیا ها هست مثلا تا 3 یا 4 متر رو راحت جواب میده یا باید بچسبونی به گیرنده
گوشی سرعت خوبی داره....من با N86 و N97 کار نکردم ولی کلا جاوا ها خیلی خیلی کم هنگ می کنند....3-سرعت گوشی نسبت به گوشی های سیمباین مثل n86 یا n97 بیشتره (هنگ که نداره)؟ (خودم حدس میزنم چون جاواست باید سرعتسش بیشتر از نوکیاها باشه ؟