شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من رو ان96 helooxهجرا كردم اما rompatcher رو باز ميكنم نمياد بالا تورو خدا كمكم كنيد ممنون ميشم.
اونو پاک کن...قبلش پچ ها رو بردار از پوشه patches ...
بعد اینو نصب کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پچ ها رو بزار اونجا و apply کن...
شاد باشی![]()
سلام:(دوستان من تازه دو سه روزه که گوشی n82رو گرفتم و خیلی مبتدیم)
1-بعد از نصب helloox میگه منو پاک کنید منظورش خود hellox رو باید از app.mgr پاک کنیم؟
2-بعد از نصب helloox آیکون rom patcher میاد تو application,بازش میکنی سه تا گزینه میاد: changeswplicy و installserver و open4all: برای رفتن به حالت هک باید هر سه تا رو apply patchs کنیم؟برای خارج شدن از هک هم بایدهر سه تا رو disable کنیم؟ اینهایی که گفتم درست یا نه؟اگه درست نیست مشکلش چیه؟
3-اگه همه گزینه ها با هم apply patchs نکنیم و مثلا فقط یدونه یا دو تا فعال باشه چی میشه؟
4-فایل مونو در حکم یه explorer میمونه مثل xplore?منظورم اینه که میشه modo رو حذف کرد و به جاش از xplore استفاده کرد ؟ در اینصورت با xplore میشه فایلهای سیستمی رو دید؟
سلام مبارکه...انتخاب خوب کردی
1- بله منظورش همینه..
2 و 3- نسخه 1.05 رو دانلود کردی؟
4- بله فایل منیجر هست و میتونید پاکش کنید اگه خوشتون نمیاد...میتونید بعد از اجرای x-plore و زدن دکمه 0 و علامت گذاری اون 4 گزینه فایلهای سیستمی رو بعد از قرار دادن گوشی در حالت هک ببینید.
شاد باشی![]()
خیلی ممنون
آره,چطور مگه؟دردسرش زیاد ؟ اگه نسخه بهتری هم هست بگید لطفا.2 و 3- نسخه 1.05 رو دانلود کردی؟
خب، اگه حالش رو داری میخوام برام یه کاری بکنیحاضری؟ (انشالله که هستی!)
1- x-plore رو نصب کن( اگه داری که هیچی)
2- برو تو رام پچر و اون open4all رو apply کن...(ایکونش سبز شه)
3- x-plore رو باز کن و دکمه 0 رو بزن بعد اون 4 تا گزینه رو تیک بزن.
4- با همون x-plore برو به این آدرس:
c:/sys/bin
ببین فایل به این اسم هست یا نه؟
installserver.exe
5- همینو بهم بگی کافیه...ممنون
شاد باشی![]()
آره هست...
46 دقیقه طول کشید؟
به هر حال ممنون که وقت گذاشتی! میتونی بری به e:/patches و همه فایل ها جز Open4all.rmp رو پاک کنی..
آموزش تو حالت هک قرار دادن و بلعکس رو هم در پست 1 قرار دادم + عکس
شاد باشی![]()
1-میشه بگین این سه تا گزینه rompatcher هر کدوم کارشون چیه و برای اینکه گوشی تو حالت هک باشه کدوم باید فعال(سبز)باشه؟
2-کدوم ورزن helloox رو پیشنهاد میدین؟
3-جریان این installserver چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)