درسته ..ولی منظورم دوربین دیجیتال نبود سعید جان .. فیلمبرداری مد نظرم بود .. در هر صورت درسته فرمایشت .. ندیده بودم
درسته ..ولی منظورم دوربین دیجیتال نبود سعید جان .. فیلمبرداری مد نظرم بود .. در هر صورت درسته فرمایشت .. ندیده بودم
سلام .
جواب Eldar به من در مورد 12 مگاپیکسلی بعدی سامسونگ :
S A M S U N G
12 mpx from sams is canceled - no camera race anymore - they will make 5 - 8 mpx cameras in most products but with good quality
خب . سامسونگ امسال اصلا 12 مگا نداره و داره کیفیت 5 و 8 رو بالا میبره .
مخلصیم .
به نظر من هم بهترین کار رو میکنه اصلا دلیل نداره که دوربین بزنه 18 بعد وقتی تو خونه میخوای عکس بگیری تار بشه . همون 2 مگاپیکسل با قدرت بالا به نظر من بسه ، حالا 5 8 هم بزنه کلاسش بالاتر میره ورگنه ما خودمون داریم روی 3 با آی 8910 عکس میگیریم .
سلام دوستان. حالتون چطوره. گفتم بیام بعد مدتها چندتا خبر بذارمو برم
سامسونگ بزودی گوشی جدیدی با سیستم عامل LiMo با نام I8330 H2 رو برای ودافون معرفی میکند که احتمالا همزمان با جام جهانی فوتبال روانه بازار خواهد شد:
هنوز تصویری از این گوشی منتشر نشده ولی بعضی ویژگیهای اون عبارتند از :
LiMo R3 OS
full touchscreen display
1GHz CPU
8MP camera with full HD video recording support
GPS, Wi-Fi, Bluetooth and HSDPA.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامسونگ خبر از اماده کردن تبلت جدید خود بنام S-Pad مجهز به سیستم عامل اندروید داده که در ماه اگوست وارد بازار خواهد شد. این تبلت که دارای صفحه نمایش 7 اینچی است اولین تبلت در دنیا خواهد بود که مجهز به صفحه نمایشSuper AMOLED خواهد بود.
بعضی از خصوصیات ان عبارتند از :
7inch Android tablet
Super AMOLED display
3G, Wi-Fi, USB and access to Samsung Apps .
تبلت قبلی سامسونگ با نام سامسونگ موندی دارای سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 و مجهز به WiMax و full QWERTY keyboard میباشد:
منبع:
شرکت الجی تلکام در یک کنفرانس تلفنی اعلام کرد که جهت افزایش سهم گوشیهای اسمارتفون خود از بازار امسال 10 اسمارتفون جدید از جمله گوشیهای هوشمند مجهز به سیستم عامل بادا که در رده گوشیهای high-end این شرکت قرار میگیرند رو به بازار عرضه خواهد کرد.
منبع:
شرکت مخابراتی Clearwire اعلام کرده که تا پایان امسال دو گوشی هوشمند 4G رو وارد بازار خواهد کرد.
یکی از این گوشیها که مجهز به سیستم عامل اندروید است توسط سامسونگ و گوشی دیگر که ممکن است همان EVO 4G باشد با سیستم عامل ویندوز7 و توسط HTC ساخته خواهد شد.
هردوی این گوشیها قابلیت پشتیبانی از نسل 3 و نسل 4 و مجهز به Wi-Fi میباشند.
منبع:
Last edited by mahroo_z1; 12-05-2010 at 08:48.
سامسونگ به تازگی گوشی جدیدی را با نام SCH-W960 AMOLED 3D مخصوص بازار کره معرفی کرده که دارای صفحه نمایش 3D است. نکته جالب در رابطه با این صفحه نمایش این است که برای دیدن تصاویر 3بعدی روی این گوشی نیاز به عینکهای مخصوص نمیباشد:
این گوشی دارای دکمه میانبر مخصوصی است که توسط ان میتوان حالت 3بعدی را خاموش یا روشن نمود.
بعضی از ویژگیهای این گوشی عبارتند از :
-3.2inch AMOLED capacitive touch display with WQVGA resolution
3.2 megapixel auto-focus camera
3G support with HSPA
DMB-T TV tuner
Bluetooth and microSD card slot
It’s powered by the proprietary Samsung TouchWiz 2.0.
منبع:
سایت HowardChui.com بتازگی ویدئویی از گوشی جدید اندروید سامسونگ با نام I5800/I5801 منتشر کرده است.
این گوشی که جزئ گوشیهای ارزان قیمت اندرویددار سامسونگ قرار میگیرد دارای خصوصیات زیر میباشد:
Android 2.1 OS
3G support
Wi-Fi 802.11n
Bluetooth 3.0
240×400 display (unconfirmed)
3.5mm headphone jack and microSD card slot.
منبع:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)