سلام من بازی grand theft auto episod from liberty city stories را هر کاری می کنم نمی تونم SAVE کنم در قسمت GAME LIVE FOR WINDOS شماره سریال می خواهد لطفا اگه کسی میدونه مرا راهنمایی کنه چطور این بازی SAVE کنم
سلام من بازی grand theft auto episod from liberty city stories را هر کاری می کنم نمی تونم SAVE کنم در قسمت GAME LIVE FOR WINDOS شماره سریال می خواهد لطفا اگه کسی میدونه مرا راهنمایی کنه چطور این بازی SAVE کنم
مشخص شده پچ بعدی EFLC کی میاد ؟
آموزش آنلاین بازی کردن Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City به نقل از بازینما و دیگر سایتها :
خوب اولین قدم اینه که دو فایل رو دانلود کنید
اولین فایل {3.1 مگابایت} (بعد از دانلود فایل LogMeIn Hamachi اون رو نصب کنید .)
دومین فایل { 1.73 مگابایت} (این فایل رو در درایو c کپی کنید )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا teknohelper را اجرا کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوراه دارید میزبان شوید ! (host) یا مهمان دوستانتان (CLIENT)
- Host : اگر می خواهید host شوید گزینه ی Atumatic Mode (host) رو انتخواب کنید
- Cilent: اگر می خواهید در بازی دوستتان join شوید گزینه ی Atumatic Mode (CLIENT) را انتخواب کنید.
hamachi رو اجرا کنید و از قسمت network گزینه ی join an existing network رو بزنید و در سرور مورد نظر خود join شوید *
حالا باید در teknohelper سه گزینه ی اول تیک خورده باشن.
بازی EFLC رو اجرا کنید.اگر در BOGT قرار گزاشته اید به این بازی و اگر در LAD قرار گزاشته اید به ان بروید
با دکمه بالا موبایل را باز کنید.به قسمت مولتی پلیر بروید. PLAYER MATCH رو انتخواب کنید و سپس LAN رو بزنید.
در این مرحله نیز برای افراد HOST , CLIENT تفاوتی وجود دارد:
HOST:بعد از وارد شده به قسمت بعدی باید CREATE MATCH رو بزنید و از بین مود های بازی مود مورد نظرتون رو انتخواب کنید . سپس نیز START GAME رو بزنید و در بخش بعدی منتظر پلیر ها باشید و هر موقع خواستید وارد بازی شوید ENTER رو بزنید(در کوشه صفحه نیز یک سری تنظیماتی رو می توانید اعمال کنید)
CLIENT:کسانی که می خواهند جوین شوندو در TG H نیز CLIENT رو زده اند باید گزینه CUSTOM MATCH رو بزنند و بعد از زدن YES وارد صفحه ی پیدا کردن گیم می شوند.در این صفحه نیز باید دوستی را که می خواهید به ان JOIN شوید را انتخواب کنید و وارد لابی شوید.از ان جا هم با زدن ENTER وارد بازی می شوید.توجه داشته باشید که افرادی که می خواهند JOIN شوند باید در صفحه پیدا کردن مچ دکمه ی F12 رو بزنند
دیگه برید تو بازی و حال کنید
منبع اصلی بازی نما ، ویرایش Khashayar king از انجمن P30worldتوجه:
حتما موقع join شدن F12 رو بزنید
* سروری که من برای این بازی درست کردم در HAMACHI به شرح زیر است :
id : EFLC IR
PASS: 12345
به نکته ای رو هم تجربی بگم اگه تکنو گاد OK نشد خودتون دستی این DLLLoad رو اجرا کنید همراه اون .
من و کامیاب هر 2 با ورژن 1 بازی کردیم یعنی به 1.1 اپدیت نکردیم .
حتما ANTI VIRUS رو خاموش کنید چون به TG گیر میده
حتما فایر وال رو خاموش کنید
منبع : بازی نما کاربر : marshall
اینم سرور من ساختم join شین و تا بازی کنیم :
name : GTA:EFLC_iranians
Pass:Blackops
بازی BOGT
من وصل شدم و بازی کردم کسی نبود !! حالا زودتر بیاین و join شین چون من با سرعت 128 بدون افت فریم رفتم مولتی بیاید زود تر
Last edited by Khashayar King; 01-05-2010 at 18:59.
دوست عزیز از حالت شیشه ای ویندوزت رو بیار بیرون درست میشه...تو حالت windows 7 basic قرار بدهخیلی دوست دارم بذارم ولی نمیتونم
هر وقت تو محیط بازی printscreenero میزنم و paste میکنم صفحه سیاه paste میکنه
اگه راهی بلدی بگو
اینو هم بگم که ویندوزم 7 هست __________________
دقیقتر بگو.......
یعنی minimize کنم بعد عکس بگیرم؟
تو دسکتاپ راست کلیک کن بیا روی personalize
بعد تم رو windows 7 basic بذار
ok کن .....حله
کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اول از فایل های بازی بک آپ بگیر تا یه زمان بازیت خراب نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مشکل من اینه هروقت gta eflc رو اجرا میکنم اررور efc20 میده
قبلا میومد اما ویندوزمو عوض کردم خراب شد
تو سون و اکسپی امتحان کردم
جیکار کنم؟
دستت درد نکنه درست شد
بفرما اینم چندتا عکس از محیط بازی که خودم گرفتمااز اینترنت برنداشتم
راستی چه ربطی به این کار داشت که از حالت شیشه ای درش بیارم؟چرا همینطوری نمیشد تو حالت شیشه ای؟
مسخره نبود این حرکت تا عکس بگیره؟
سایزشو کم کردم از 1920*1200 آوردم رو 800*500
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)