تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 82 اولاول ... 2363697071727374757677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

من يه هارد اکسترنال دارم که مدتي پيش دوستم بوده الان که دستم رسيد ويروس اسکن کردم و چندتا ويروس پيدا کرد و از بين برد اما حالا که ميرم تو هارد هيچي رو نشون نميده اما حجم هارد پر هست!
    فايل مخفي هم نيست و پشت موبايلم ميزنم توسط تبديل مياره بالا انما تو رايانه ام نه!
    لطفا کمک کنيد
    ممنون از همه تون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يه هارد اکسترنال دارم که مدتي پيش دوستم بوده الان که دستم رسيد ويروس اسکن کردم و چندتا ويروس پيدا کرد و از بين برد اما حالا که ميرم تو هارد هيچي رو نشون نميده اما حجم هارد پر هست!
    فايل مخفي هم نيست و پشت موبايلم ميزنم توسط تبديل مياره بالا انما تو رايانه ام نه!
    لطفا کمک کنيد
    ممنون از همه تون
    مشکلتون رو در تاپیکی که زدید پیگیری کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان بنظر شما بین هاردهای یک ترابایتی زیر کدام بهترند
    WD My Passport Ultra Metal Edition
    Seagate Backup Plus Slim
    سرعت و دوام نرم افزاری بیشتر ملاک هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه هارد 1 ترا wd داشتم الان بعد چهار سال وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و حتی هارد در حال کار کردن هست ولی باز نمیشه حدود 800 گیگ توش اطلاعات مهم
    دارم که خیلی برام مهمه باید چه کار کنم ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام دارم خدمت کاربران گرامی ایا هارد اکسترنال قابلیت پردازش ویندوز به طور دائم رو داره یا خیر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه هارد 1 ترا wd داشتم الان بعد چهار سال وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و حتی هارد در حال کار کردن هست ولی باز نمیشه حدود 800 گیگ توش اطلاعات مهم
    دارم که خیلی برام مهمه باید چه کار کنم ممنون میشم کمکم کنید
    سلام .

Disk management ویندوز رو چک کنید و ببینید آیا هارد اکسترنال توسط ویندوز شناسایی شده و وضعیت پارتیشنها به چه صورتی هست (یه عکس اینجا بذارید) . حتماً روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کنید .

سلام دارم خدمت کاربران گرامی ایا هارد اکسترنال قابلیت پردازش ویندوز به طور دائم رو داره یا خیر
    سلام .

منظورتان نصب ویندوز روی هارد دیسکهای اکسترنال هست ؟ هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای اکسترنال دقیقاً همانی هست که بصورت اینترنال روی سیستم نصب میشه و نباید مسئله خاصی برای نصب ویندوز روی هارد دیسکهای اکسترنال وجود داشته باشه . حتی وسترن دیجیتال برای نصب و اجرای ویندوز روی هارد دیسک اکسترنال ، مدل my passport enterprise ارائه کرده (Windows To Go) . به هر حال برای افزایش کارایی و پرفورمنس سیستم توصیه میکنم ویندوز رو روی هارد دیسکهای اینترنال نصب کنید و اکسترنال صرفاً برای آرشیو دیتا باشه ، ضمن اینکه در بعضی از مدلهای اکسترنال از هارد دیسکهایی استفاده میشوند که سرعت و پرفورمنس پایینی دارند مثل هارد WD Green که در هاردهای اکسترنال my book استفاده میشوند .

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

واقعا ممنون یه سوال دیگه هارد re وسترن رو همه میشناسن این مدل در حجم 1ترایایت و 32 مگا کش حداقل یا بیشترین قیمتش چنده

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض قیمت هارد

واقعا ممنون یه سوال دیگه هارد re وسترن رو همه میشناسن این مدل در حجم 1ترایایت و 32 مگا کش حداقل یا بیشترین قیمتش چنده

داره خودمونی میشه hansol45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

9 مشکل من با هارد Adata NH13 Metallic Case USB 3.0 External Hard Drive - 1TB

با سلام من یک هارد Adata NH13 Metallic Case USB 3.0 External Hard Drive - 1TB خریدم..و دو سوال و مشکل دارم:

1- ظرفیت هارد خالی 931 گیگابابت و چند مگابایت استفاده شده نمایش داده میشه.ضمنا ویندوز من ایکس پی هست.

2- میخوام فرمت هارد رو فت 32 کنم تا تلویزیون اون رو بشناسه ولی ویندوز اون رو فقط ntfs فرمت میکنه.

ممنونم یشم راهنمایی ام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من یک هارد Adata NH13 Metallic Case USB 3.0 External Hard Drive - 1TB خریدم..و دو سوال و مشکل دارم:

1- ظرفیت هارد خالی 931 گیگابابت و چند مگابایت استفاده شده نمایش داده میشه.ضمنا ویندوز من ایکس پی هست.

2- میخوام فرمت هارد رو فت 32 کنم تا تلویزیون اون رو بشناسه ولی ویندوز اون رو فقط ntfs فرمت میکنه.

ممنونم یشم راهنمایی ام کنید
    سلام .

1. اینکه چرا 931 گیگ هست را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
    مقداری از فضا صرف فایل سیستم و اطلاعات مربوط به نوع فرمت ، پارتیشنها ، سایز کلاستر و ... هم میشود . حتی اگر نوع فرمت هم یکسان باشه و هیچ دیتایی روی آن پارتیشن ذخیره نشده باشه در سایزهای متفاوت کلاستر ، Used space های متفاوتی خواهیم داشت .

2. طبق عکس زیر روی درایو مورد نظر راست کلیک و پس از انتخاب گرینه فرمت ؛ باید از منوی پایین آمدنی File system گزینه FAT32 رو انتخاب کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •