دمت گرمنوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند روز خیلی سرم شلوغ بود
از ولی به جاش تونستم تم بریزم خیلی گوشی تغغیر کرده
الان دیگه ویتی رو با هیچ گوشی عوض نمیکنم به خدا قسم
![]()
دمت گرمنوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند روز خیلی سرم شلوغ بود
از ولی به جاش تونستم تم بریزم خیلی گوشی تغغیر کرده
الان دیگه ویتی رو با هیچ گوشی عوض نمیکنم به خدا قسم
![]()
اقا تاپیک خیلی بی حال شده.یه تمی برنامه ای... چیزی بزارین
سلام پوریا جان
با تالارهای P30Wordl خوش اومدیامیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
بحث اینه که ماه رمضونه، بچه ها نای تایپ ندارن!انشالله پس از ماه رمضون دوباره همه توپولی موپولی و پر انرژی می شیم و تاپیک رو می اندازیم روی غلطک!
شماها رو نمی دونم... اما من که طاقت ندارم یه همچین چیزی پشت زمینه گوشیم باشه!نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رحمتش کنه...![]()
بر قاتلش و کسانی که حکم تیر دادن لعنت!!!![]()
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون
من یه 7-8 ماهی هست ویوتی دارم ولی تازه به جمع شما پیوستم
واقعیتش من کرج هستم در کل ارزشش داره وقت بذارم برم گوشیم آپدیت کنم
آیا کامتل بابت این مورد هزینه ای هم میگیره
در ضمن حالت عکس هم در حالت super fin هست نمیدونم جرا اینطوری میشه
![]()
یه سوال دیگه هم داشتم باریختن تم سرعت گوشیم خیلی پایین میاد چیکار کنم و تمها هم هیچکدوم درست حساب کار نمیکنه مثلا گزینه مسیج میزنی میره تو ی ساعت و..
با هر بار خاموش و روشن کردن گوشی هم دوباره باید تم بیارم و گوشی به حالت عادی برمیگرده
این برنامه efs هم که آنتی ویروس بهجای ویروس میشناستش مجبورم آنتی ویروسم خاموش کنم
لطفا منو راهنمایی کنین
![]()
با عرض معذرت یه سوال دیگه هم داشتم آیا کامتل تو کرج هم نمایندگی داره یا نه ؟
با عرض معذرت یه سوال دیگه هم داشتم آیا کامتل تو کرج هم نمایندگی داره یا نه ؟
و اینکه بله حجم عکس ها میرسه تا 1.3 مگ ولی خود تصویر به صورت دون دونه مخصوصا وقتی زوم میکنی
منم همین طور هر وقت عکس یا کیلیپ مردنش رو میبینم اشکم در میادبی خیال بحث رو عوض کنیم دیگه چه خبر
![]()
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
1 سوال تخصصی داشتم.
میخواستم بدونم چرا وقتی با گوشیم فیلم برداری میکنم چند باری تیک میزنه ؟؟ (با هر رزولوشنی که باشه !!!)
اگه دوستان در مورد راه حل قطعی این مشکل بنده رو راهنمایی کنند بسیار ممنون میشم.
راستی رم گوشیم هم 2 گیگ هست و کلا 500 مگ هم پر نشده !
خیلی نیاز دارم که این مشکل رفع شه...
با تشکر از همه دوستان/![]()
سلام
به تالارهای P30World خوش اومدیامیدوارم مدیر شدنت رو ببینم.
مشکل تیک دار بودن فیلم برداری مربوط به کارت حافظه بیرونی دستگاه می شه. کارت حافظه شما با گوشی سازگار نیست. می باس یه کارت حافظه بیرونی سازگار بگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)