سلام !
آقا کسی می دونه موزیک های که از رادیو پخش میشه با چه برنامه ای میشه بازش کرد ؟ و ازش کپی گرفت !!!
سلام !
آقا کسی می دونه موزیک های که از رادیو پخش میشه با چه برنامه ای میشه بازش کرد ؟ و ازش کپی گرفت !!!
یکی کار ما رو راه میندازه ؟
سلام دوستان
من بازی را نصب کردم و بعد از کلی دستو پنجه نرم کردن اجراش کردم حالا دوتا مشکل دارم
گرافیک من geforce 8600 gt هستش با برند biostar و با حافظه 256 ddr3
1- وقتی میخوام تنظیمات گرافیکی رو بالا ببرم حافظه گرافیکم میگه باید از 256 بیشتر باشه چطوری میتونم از رم به عنوان حافظه کمکی برای گرافیک استفاده کنم که سر جمع بشه 512
2 - توی بازی آنتی الیسینگ فعال نمیشه یعنی نمیدونم از کدوم بخض توی منو فعالش کنم ( البته شاید اگه همه تنظیمات گرافیکی رو روی high بزارم درست بشه نه؟ البته به دلیل مشکل بالا چنین امکانی ندارم
ممنون
ممنون ! از راهنمایتون ! ولی یه چیزایی حالیمه در مورد gpu ! ولی زیاد در مورد nvidia اطلاعات ندارم ! میشه یه کارت خوب که قیمتش حول وحوش 250 باشه معرفی کنید ؟
در مورد تنظیمات گرافیک احتمالا سیستمتون ضعیفه .
در مورد تنظیمات کیبورد هم در قسمت Controls یا GamePlay اگه اشتباه نکنم .
فکر نکنم خودت بتونی این کار رو انجام بدی .سلام دوستان
من بازی را نصب کردم و بعد از کلی دستو پنجه نرم کردن اجراش کردم حالا دوتا مشکل دارم
گرافیک من geforce 8600 gt هستش با برند biostar و با حافظه 256 ddr3
1- وقتی میخوام تنظیمات گرافیکی رو بالا ببرم حافظه گرافیکم میگه باید از 256 بیشتر باشه چطوری میتونم از رم به عنوان حافظه کمکی برای گرافیک استفاده کنم که سر جمع بشه 512
2 - توی بازی آنتی الیسینگ فعال نمیشه یعنی نمیدونم از کدوم بخض توی منو فعالش کنم ( البته شاید اگه همه تنظیمات گرافیکی رو روی high بزارم درست بشه نه؟ البته به دلیل مشکل بالا چنین امکانی ندارم
ممنون
چون این کار اتوماتیک توسط کارت گرافیک های Turbo Cache انجام میشه .
مگه اینکه یه کاری کنی که سیستم از رمت بیشتر استفاده کنه .
با این روش »
![]()
Last edited by Oracle_Eldorado; 22-12-2008 at 23:30.
سلام
برای اضافه کردن حافظه از رم به صورت مجازی در ویستا به صورت اتوماتیک انجام میشه !
البته تغییر میشه داد یا نه رو دقیق نمیدونم ! به انجمن ویستا برید !
در ضمن این بازی aa نداره ! شما با حالت high بازی کنید چیز به خصوصی به چشم نمیاد که عدم وجود aa رو بفهمید !
بی ربط به تاپیک :![]()
دسکتاپ من توی این تاپیک پخش شده !![]()
میشه برای دانلود مود یه سایت دیگه رو معرفی کنید ؟چون سایت box.net ف ی ل ت ر هستش
اقا از کجا میشه فهمید بازی چند فریم میگیره ؟!!!
Beny عزيز....
ويرايش سيام رو كامل دنبال كردم، ولي...
Magic Patcher رو كه اجرا ميكنم، يه پنجره باز ميشه كه ميگه: GTAIV Magic Patcher has stopped working
بعدشم Close program ميده، هم با Run as administrator هم تو Safe Mode هم با آنتي ويروس خاموشامتحان كردم
فايلهايي هم كه بايد كپي شه در هر دو حالت ضعيف و قوي اجراي بازيرو از كار ميندازه
فايلهاي اصلي بازي رو هم گذاشتم، Magic Patcher رو ران كردم، بازم نشد...
الان کليک ميکنم نميره تو ميگه بايد اکتيويشن بشه چی کار کنم قبلاً راحت اجرا ميشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)