سلام .

سلام
امروز براتون يه ماشين باحال ديگه رو ميخوام بزارم . درسته Lamborgini Murcielago . اين ماشين تمامي قابليت هاي ماشين هاي بازي رو داره . اونم از همه لحاظ که اگه تا آخر مطلب باهام همراه باشيد متوجه ميشيد .
از قابليت هاي اين ماشين ميتونم به :
- روشن شدن و کار کردن تمامي چراغ ها
- آسيب ديدن ماشين همانند ماشين هاي اصلي بازي
- کار کردن تمامي قطعات (سپرها،درها،کاپوت،صندوق،ش شه ها و...)
- مدل با کيفيت که کار EA Games هست
- حجم بسيار کم درست مثل خودرو هاي ارجينال

تصویر بزرگ :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از باگ هاي ماشين :
در کل تست من فقط دو باگ که يک باگ توسط سازنده گفته شده پیدا کردم اونم :
- وقتي چرخ پنچر ميشه رينگ به يک شکل ناهنجار ديده ميشه
- پشت ماشين جايي که موتور هست،روکشش رفلکس نداره يعني وقتي بهش نگاه ميکني تيره هست و نور ازش به چشم ما نميرسه .

تست سرعت و تعادل ماشين :
تست سرعت و تعادل ماشين هم خوب بود . سرعت ماشين حداکثر به 140 کيلومتر در ساعت ميرسه و بيشتر از اين در حالت عادي امکان پذير نيست در اين سرعت اگه از جاده اي که پستي بلندي داشته باشه رد بشين تعادلتون به هم نميخوره ولي اگه فرمون رو بدون ترمز دستي و يا ترمز گرفتن با زاويه زياد بخوايد بچرخونيد تعادلتون به هم ميخوره و آرزوي آمرزش و مغفرت براتون ميکنم . شتاب ماشينم بدک نيست ولي مثل گالاردو يا ماشين هاي ديگه اي که گفتم هندلينگشون توپه يه دفعه سرعت زياد نميکنه ! کم کم طي حرکت روون ميشه تا به حداکثر خودش ميرسه .

عکس بزرگ :
کد:
نتيجه :
ماشين بسيار خوبيه علارغم اينکه زياد ازش تعريف نکردم ولي ارزش دانلودو با اين حجمش داره چون باعث افت فريم هم نميشه و از اون Infernus خيلي خوشگل تره . من دانلود کردم خيلي هم ازش راضي هستم .
+ دانلود با حجم 1.033 مگابایت :
کد: