تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 73 از 200 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

1 دانلود مدل آماده کانورت شدن خودرو پلیس 110 ناجا.

اینم بدلیل باز کردن سایت Danoosh.webs.com گذاشتم و هم برای اینکه به همتون یه شیرینی به مناسبت قبول شدن در آزمون ورودی دبیرستان و پیش دانشگاهی الغدیر؛بدهم:

توجه داشته باشید که بدلیل عدم تمایل به ساخت خودرو های داخل کشور برای بازی؛اینجانب دیگر چنین خودرو هایی را نمی گذارمو یا نمی سازم.

و توجه داشته باشید که ؛ من یک خودرو ایرانی می گذارم؛

یادتان باشد که این مدل؛مدل آماده کانورت شدن از DFF به WFT می باشد؛لطفاً مدل را باZ-modeler 2.1.2 build 964 یا جدیدتر از DFF به WFT تبدیل کنید.(یا به WDR).

بنزپلیس ایران
    Mercedes Benz classic 2006 C240 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل هندلینگ و ... را باید خودتان تنظیم کنید.

از محمدرضا و کانورت آلفا از من.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

لطفاً ویدیو های خودتان هم در این تاپیک بگذارید.
    Last edited by کاربر_P30W; 02-08-2009 at 12:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینم بدلیل باز کردن سایت Danoosh.webs.com گذاشتم و هم برای اینکه به همتون یه شیرینی به مناسبت قبول شدن در آزمون ورودی دبیرستان و پیش دانشگاهی الغدیر؛بدهم:

توجه داشته باشید که بدلیل عدم تمایل به ساخت خودرو های داخل کشور برای بازی؛اینجانب دیگر چنین خودرو هایی را نمی گذارمو یا نمی سازم.

و توجه داشته باشید که ؛ من یک خودرو ایرانی می گذارم؛

یادتان باشد که این مدل؛مدل آماده کانورت شدن از DFF به WFT می باشد؛لطفاً مدل را باZ-modeler 2.1.2 build 964 یا جدیدتر از DFF به WFT تبدیل کنید.(یا به WDR).

بنزپلیس ایران
    Mercedes Benz classic 2006 C240 :
    کد:

فایل هندلینگ و ... را باید خودتان تنظیم کنید.

از محمدرضا و کانورت آلفا از من.
    تشکر ... ولی این مدل اونقدر هام آماده نیست . من تست کردم بازی گیر کرد . مگه تاحالا ماشینای بازی رو تو زد مدلر تست نکردی ؟ ماشین باید تیکه به تیکه قطعاتش رو با اسم و دامی جدا داشته باشه همه ی شیشه ها باید جدا باشن درصورتی که همه چسبیدن و خیلی چیزای دیگه اولین من از دیشب رو پژو آر.دی کارمو شروع کردم ولی به هیچ کس قول نمیدم که بزارم چون کار خیلی سختیه و بدون کمک نمیشه مشکل کول هم هست . برم بگردم یه برنامه واسه تبدیل تکستچر ها به dds پیدا کنم اگه پیدا کردی بزار ممکنه بشه کارایی کرد .
    Last edited by mohammadrezams; 02-08-2009 at 16:11.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چطور تستش کردی؟ مگه DFF به WFT رو داری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چطور تستش کردی؟ مگه DFF به WFT رو داری؟
    نیاز نیست اگه دو تا زد مدلر یکی اونی که تو گذاشتی یکی آپدیت شده رو داشته باشی میتونید تبدیل کنی اصلا اون برنامه که میگی لازم نیست من یکی از ماشینا رو که دانلود کردم ابزاری رو که استفاده کرده توش نوشته بود همین زد مدلر و فتوشاپ و دو سه تا برنامه دیگه کافیه . الان دارم آر.دی رو روش کار میکنم خیلی سخته دارم تیکه به تیکه قطعاتشو جدا میکنم یا میسازم اگرچه هنوز در مورد کول ساختن چیزی نمیدونم ولی امتحانش ضرری نداره شاید تونستم تبدیل کنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

دوستان من باید این مد هارو کجا بریزم.باید برنامه یا پتچی نصب کنم؟ممنون میشم باد بدید.باتشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من باید این مد هارو کجا بریزم.باید برنامه یا پتچی نصب کنم؟ممنون میشم باد بدید.باتشکر
    نه چیز خواصی نمیخواد فقط باید یه پچ رو سیستمت نصب باشه . برنامه spark iv هم از لینک زیر دانلود کن :
    کد:
    بعد مثلا اگه میخوای ماشین بریزی با spark iv فایل vehicles.img رو که تو مسیر Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages باز میکنی بعد تو ماشینی که دانلود کردی دو تا فایل هم نام با فرمت های wft و wtd هست که با استفاده از کلید Imort در بالای برنامه میریزیش تو بازی یه تنظیمات هندلینگ و ... هم هست که در موردش توضیح دادم تو لینک زیر :
    کد:
    مد هایی که من گذاشتم براشون آموزش گذاشتم هرکدومم تو نصبش به مشکل برخوردی همینجا بگو جوابتو میدم .

8. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خب ما هم یه آپدیت می کنیم ببینیم چه میشه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض لامبورگینی موسیه لاگو | Lamborghini Murcielago

سلام .

سلام
    امروز براتون يه ماشين باحال ديگه رو ميخوام بزارم . درسته Lamborgini Murcielago . اين ماشين تمامي قابليت هاي ماشين هاي بازي رو داره . اونم از همه لحاظ که اگه تا آخر مطلب باهام همراه باشيد متوجه ميشيد .
    از قابليت هاي اين ماشين ميتونم به :
    - روشن شدن و کار کردن تمامي چراغ ها
    - آسيب ديدن ماشين همانند ماشين هاي اصلي بازي
    - کار کردن تمامي قطعات (سپرها،درها،کاپوت،صندوق،ش شه ها و...)
    - مدل با کيفيت که کار EA Games هست
    - حجم بسيار کم درست مثل خودرو هاي ارجينال

تصویر بزرگ :
    کد:
    از باگ هاي ماشين :
    در کل تست من فقط دو باگ که يک باگ توسط سازنده گفته شده پیدا کردم اونم :
    - وقتي چرخ پنچر ميشه رينگ به يک شکل ناهنجار ديده ميشه
    - پشت ماشين جايي که موتور هست،روکشش رفلکس نداره يعني وقتي بهش نگاه ميکني تيره هست و نور ازش به چشم ما نميرسه .

تست سرعت و تعادل ماشين :
    تست سرعت و تعادل ماشين هم خوب بود . سرعت ماشين حداکثر به 140 کيلومتر در ساعت ميرسه و بيشتر از اين در حالت عادي امکان پذير نيست در اين سرعت اگه از جاده اي که پستي بلندي داشته باشه رد بشين تعادلتون به هم نميخوره ولي اگه فرمون رو بدون ترمز دستي و يا ترمز گرفتن با زاويه زياد بخوايد بچرخونيد تعادلتون به هم ميخوره و آرزوي آمرزش و مغفرت براتون ميکنم . شتاب ماشينم بدک نيست ولي مثل گالاردو يا ماشين هاي ديگه اي که گفتم هندلينگشون توپه يه دفعه سرعت زياد نميکنه ! کم کم طي حرکت روون ميشه تا به حداکثر خودش ميرسه .

عکس بزرگ :
    کد:
    نتيجه :
    ماشين بسيار خوبيه علارغم اينکه زياد ازش تعريف نکردم ولي ارزش دانلودو با اين حجمش داره چون باعث افت فريم هم نميشه و از اون Infernus خيلي خوشگل تره . من دانلود کردم خيلي هم ازش راضي هستم .
    + دانلود با حجم 1.033 مگابایت :
    کد:
    Last edited by mohammadrezams; 05-08-2009 at 09:02.

11. 2 کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض جی تی ای در بابلسر!

سه شنبه 13 مرداد 1388 در ساعت 7:15 دقیقه ب.ظ؛

در حال دوچرخه سواری بودم (طبق معمول تابستون ها ساعت 5 تا 7 صبح و 7 تا 8:30 عصر)؛ناگهان وانتی را دیدم که از گاراژ بیرون می آمد نا گهان یک پراید بژ بوق زد و وانت کنار رفت و پراید رفت البته وانت به ماشین پشت پراید هم اجازه رفت را داد چراکه ماشین پلیس بود و داشت پراید را می گرفت؛به سرعت مسیرم را به مسیر رفتن دو خودروی ذکر شده(پلیس و پراید) تغییر دادم اما چون سرعتم کم بود؛نتوانستم ببینم چه شده؛ساعت 8:15 دقیقه شد و من داشتم از سه راه عابدی (در بابلسر منظورم است)؛می گذشتم که دیدم هنوز پلیس دارد آن پراید را می گیرد؛یه ریشخند زدم و آنطرف یک باره یه دختری به من نگاه کرد-فکر کرد به او می خندم!
    ___در هر حال؛از آنطرف یک جوان که ماشین خیلی اسپرتی داشت(405 جی ال ایکس مدل 1386 فکر کنم) دیدم که جو گیر شده و او هم با گاز و ویراژ به راه خود ادامه داد؛خیلی جالب بود؛یک جی تی ای به نام جی تی ای بابلسر!

13. این کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •