حالا بشين كال 4 رو هم يه بار توي vetern برو تا آخر تا اين بياد![]()
حالا بشين كال 4 رو هم يه بار توي vetern برو تا آخر تا اين بياد![]()
حوصله داری
میشینم Secret Service و OP Flashpoint و Risen بازی می کنم..
چند روز ديگه دستمونه؟ البته واسه pc رو ميگم اونم تو ايران
فک کنم تو 1 هفته بیاد !حیف که پولش و امکان خرید اورجینالش رو نداریم ، وگرنه حتما ماهم اینکار رو میکردیم . خداییش چه زحمتی کشیدن ...
آقا زنگ زدم گفتن تو این هفته میاد..... ولی خدا به داد برسه که نکونه مشکل داشته باشه،چون این شرکتای........ چون بازی پرفروشه اول ناقص میدن تو بازار بعد از دوباره کاملش رو هم میفروشن،در نتیجه هرکی باید دوتا بخره،احتمال 90 % نسخه اول به پچ حجیمی نیاز داره!
در اصفهان کجا میشه بازی رو خرید از فروشگاههای حرفه ای منظورمه
این هفته که نمیاد هفته دیگه میاد، (10 نوامبر) متأسفانه PC بازان هم از MultiPlayer بازی محروم هستن، (که به تنهایی فکر میکنم نصف بازی به همون Multiplayer هست) باید نسخه اورجینال رو بگیرید برای MultiPlayer ولی Xbox360 داشته باشید میتونید احتمالاً Multiplayer هم بازی کنید.
از همين الان كه منتشر نشده !!
بگم لطفا از هر شركتي ميخرين از تكين و Boys Team - نخريد !
چون ممكنه مشكل داشته باشه !
خوب همونطور كه Miky Way گفتن متاسفانه نميتونين رو پي سي مولتي پلير بازي كنيد ! البته تا تاريخ انتشار مونده صبر كنيم ببينيم اعتراضات پي سي گيمر ها به جايي ميرسه ؟
Last edited by Khashayar King; 31-10-2009 at 13:34.
البته برای مولتی امکانش هست شبیه ساز سرور بیاد مثل WoW
نه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد، کلاً تو بازیهای جدید دیگه بخاطر همین استفاده هایی که میشه Dedicated Server دارن حذف میکنن کلاً، نمونشم SC2 یا Aliens VS Predator که دو بازی معروف که Multi قوی دارن ولی اونا هم Dedicated Server رو پشتیبانی نخواهند کرد، خیلی هم اعتراض شده تا الان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)