تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 218 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه N97 سفید به قیمت 670 خریدم
    به نظر شما خوب خریدم؟ البته سفیدش خیلی کم بود.
    راستی این گوشی فارسی نداره؟
    ناراحت نشیا ولی گرون خریدی...630 هم می تونستی گیر بیاری.

فقط مشکیش که گارانتی اصلیه فارسی داره...با پروداکت کد 0576556 آپدیت کن فارسی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

ناراحت نشیا ولی گرون خریدی...630 هم می تونستی گیر بیاری.

فقط مشکیش که گارانتی اصلیه فارسی داره...با پروداکت کد 0576556 آپدیت کن فارسی میشه.
    مرسی
    دیروز علاالدین و زیرو رو کردم، پایین ترین قیمت سفید 650 بود مشکی 630
    زنگ زدم به یکی از دوستام که بهش اعتماد دارم(تاحالا یه N95, N81-8g,5800xp,N96 ازش خریدم) بهم گفت اصلی و بهم 670 میده، خریدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    NEAR U

پيش فرض

سلام دوستان
    صدای این گوشی چقدره؟
    از 5800 بیشتره؟
    توی هندزفری و اسپیکر صداش چه جوریه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی
    دیروز علاالدین و زیرو رو کردم، پایین ترین قیمت سفید 650 بود مشکی 630
    زنگ زدم به یکی از دوستام که بهش اعتماد دارم(تاحالا یه N95, N81-8g,5800xp,N96 ازش خریدم) بهم گفت اصلی و بهم 670 میده، خریدم

مشکیش که 580 هست بدون گارانتی...خودم 4شنبه واسه دوستم گرفتم 610 با گارانتی اصلی نوکیا.

در هر صورت مبارک باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صبر کنید تو ماه رمضون و بعد قیمت به زیر 500 میرسه ولی اصلیش کم شده همه تقلبیه

داره خودمونی میشه Pouria001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران البته اگر محل سکونت محسوب بشه

پيش فرض

سلام به همگی.دوستان من دیروز یک n97 از علاِءدین خریدم.اومدم خونه گذاشتم یه 4 5 ساعتی شارژ شد.ولی امروز به ناگاه کاملا خالی کرد و خاموش شد.حالا نمی دونم مشکل از کجاست ولی انگار اصلا دیروزم شارژ نکرده.الانم چه با شارژر خودش چه با کامپیوتر چه با تبدیل که به شارژ وصلش میکنم فقط چراغ شارژ روشن میشه.هر چقدر صبر میکنم رو صفحه خود گوشی هیچ تغییری حاصل نمیشه که اصلا بشه روشنش کرد.کسی میدونه گیرش کجاست؟شما راهی سراغ ندارین که من بتونم حداقل این لعنتی رو روشن کنم؟راستی یک چیز دیگه من حتی تا اونجا میذارم تو شازژ باشه که چراغ شارژ خاموش بشه ولی بازم روشن نمیشه.ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا با اپدیت فریمور حل شه؟
    Last edited by Pouria001; 24-08-2009 at 20:52.

در آغاز فعالیت sirwan2703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    .... Any where that

پيش فرض

سلام به همگی.دوستان من دیروز یک n97 از علاِءدین خریدم.اومدم خونه گذاشتم یه 4 5 ساعتی شارژ شد.ولی امروز به ناگاه کاملا خالی کرد و خاموش شد.حالا نمی دونم مشکل از کجاست ولی انگار اصلا دیروزم شارژ نکرده.الانم چه با شارژر خودش چه با کامپیوتر چه با تبدیل که به شارژ وصلش میکنم فقط چراغ شارژ روشن میشه.هر چقدر صبر میکنم رو صفحه خود گوشی هیچ تغییری حاصل نمیشه که اصلا بشه روشنش کرد.کسی میدونه گیرش کجاست؟شما راهی سراغ ندارین که من بتونم حداقل این لعنتی رو روشن کنم؟راستی یک چیز دیگه من حتی تا اونجا میذارم تو شازژ باشه که چراغ شارژ خاموش بشه ولی بازم روشن نمیشه.ممکنه مشکل نرم افزاری باشه یا با اپدیت فریمور حل شه؟

سلام
    برادر من , به امکان 90% نرم افزاریه. یه فلاش کنی حله.
    ولی اگه دسترسی داری, با یه منبع تغذیه آمبر کشی ش رو ببین. اگه تونستی میزان آمبرکشی رو بزار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

سلام به همه خوبای این سایت
    3تا سوال داشتم
    1. مدت زمانیکه طول میکشه گوشی فول شارژ بشه چقدره؟ آخه گوشی من تقریبا 2 ساعت و نیم طول میکشه
    2. 2شاخه شارژر گوشی من ، به صورت 2 شاخه اروپاییه که براش تبدیل گرفتم. برایه همه N97 ها همینجوریه؟
    3. وقتی فیلم یا کلیپ تبدیل میکنم میریزم تو گوشیم، تو قسمت مربوط به Video نمیاره، باید برم از فایل منیجر بازش کنم. میشه یه راهنمایی کنین چیکار کنم درست بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.مال منم بیشتر از 95 قدیمیم طول میده.تا حالا اندازه نگرفتم...
    2.نه.مال من همین خودمونیا(!)ست.
    3.اگه 95 بود بهت میگفتم بریزی توی فولدر خودش،ولی 97 همه جا میشناسه کلیپا رو.حتی چند تاشو که نمیخواستم بیاره مجبور شدم پسوند عوض کنم ولی بازم میاردشون.

نکته ی جالب:کرمان قیمت گرفتم مشکی 595،سفید 610.فکر میکردم تهران ارزون تر باشه...

پوریا جونم،خونسردیتو حفظ کن!باور کن درست میشه!

این قضیه کلا یه نم اپیدمی نشده؟کس دیگه ای بجز ما دو تا همچین بلایی سرش نیومده؟
    Last edited by Arshia001; 25-08-2009 at 14:07.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

تغییرات در فریمور 12

Fix for browser cache consuming more than specified in C drive
    Battery indictor showing wrong status (23bars) when charging completes
    Firmware over the air (OTA) setting correction
    User interaction to device while OTA may cause need for user to power on/off
    Fix for calendar entry lost
    Fix for mail that may get duplicated
    Fix to resolve GPRS access point selection even if WLAN access point is available
    Fix to not to ask user to do new profile while there is already one available
    Fix to display messaging application correctly when theme effect is set to ON
    Fix for Ovi Store client may not properly installed if user has a client already installed earlier version

شاد باشید
    سلام به 97 داران

The good news about the Nokia N97 users is that they will also be receiving kinetic scrolling as an update soon. The new firmware sporting it will be released in mid-September
    فريمور جديد 97 تا 15 سپتامبر ريليز ميشه

11. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •