هیچکس نیست جواب بده؟؟
هیچکس نیست جواب بده؟؟
کشتنش مثل هلو میمونه.شما فقط فقط دفاع کن همین.حتی زمانیکه آب دهنش هم بهت پرت میکنه دفاع کن و نپر بعد بهش ضربه بزنو و در آخر هم کمبو.![]()
من دفاع می کنم و به کمبو که میرسم تازه سخت میشه! کمبوش بدیش اینکه سریع باید جهت و بزنم ، اگه یکم مکث کنم پرتم می کنه کلی از جونم کم میشه خودش هم جونش زیاد میشه!
من كه هر كاري ميكنم جهتاي جوي استيك رو نميشناسه ، دوست عزيز شما چطوري تنظيم كردي؟
داداش من یه کاری کردم که آخر جمله بهت میگم:
اول این کارو کن ببین درست میشه یا نه:برو فقط فقط دکمه هارو بشناسون و به جهت ها کاری نداشته باش .برو تو بازی ببین درست میشه یا نه؟
حالا خودم این کارو کردم:برنامه ی جواستیک xb0x360 و ریختم تو محیط بازی.همین.فایلش هم تو صفحه ی اولی تاپیک mafia 2 هست
آره درسته یکم اولش سخته ولی چند بار امتحان کنی راحت میشه من هم اولش برام خیلی سخت بود . فقط من بار اول که داشتم بازی می کردم وقتی جونش کم میشد E رو که میزدم هنگ میکرد ولی روز بعد که دوباره خواستم بازی کنم درست شد .
والا من 7 روزه سفارش دادم هنوز آماده به ارساله به نظرم زیاد نمیشه به آوردن اینا حساب کرد
نام خریدار: مرتضي
وضعیت سفارش: آماده به ارسال
تاریخ آخرین تغییر وضعیت: 1389/8/7
من ردش کردم .
اما دفاع کردن با کدوم دکمه ست؟
هر دکمه ای رو زدم دفاع نکرد.
بعدشم تنظیمات دکمه ها و رزولوشن رو نمیشه تغییر داد؟؟؟من همون اول رزولوشن پیش فرض رو زدم دیگه تنشیماتش نیومد.
دفاع، دکمه ی وسط موس هست.
برو تو فولدر گرشاسپ جایی که بازیو ریختی یه فایلی هست به نام garshaspConfig ،اونو باز کن همه چیز توشه.هم میتونی دکمه هارو تغییر بدی و هم میتونی رزولوشن بازیتو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)