یا Nitro PDF کار کردی؟
یا Nitro PDF کار کردی؟
من يه نرم افزار براي تبديل فايلهاي pdf به text ميخواستم
نرم تبديل به word فارسي رو دارم و فونتهاي استفاده شده در فايل pdf رو هم دارم ام نميتونم به text (utf-8 or unicode)l متن رو انتقال بدم يا تبديل كنم
لطفا دوستان گرامي كمك كنند
ممنون
من يه نرم افزار براي تبديل فايلهاي pdf به text ميخواستم
نرم تبديل به word فارسي رو دارم و فونتهاي استفاده شده در فايل pdf رو هم دارم ام نميتونم به text (utf-8 or unicode)l متن رو انتقال بدم يا تبديل كنم
لطفا دوستان گرامي كمك كنند
ممنون
دوست عزیز چنین نرم افزاری که مبدل pdf به word باشه و زبان فارسی رو هم ساپورت کنه نیومده متاسفانه یکی از نقاط ضعف این نرمافزارهای مبدل pdf به word و doc همین عدم پشتیبانی از زبان فارسی هستش و تو همینجا بارها بحث شده![]()
آقا من يه نرم افزار دارم به نام pdfgrabber كه فايل رو به doc تبديل ميكنه و فونتهاي استفاده شده در فايل رو به من ميده
اما نميشه در جاي ديگه اي مثل text از اون متن doc استفاده كرد
من ميخوام فونتها رو يه جوري بچسبونم به فايل كه توي هر محيط ديگه اي قابل نمايش باشه
ممنون
فونت های استفاده شده رو فکر کنم درهم به شما میده و برنامه ای نیست که فوت ها رو بهم بچسبونه و باید دستی انجام بدید که صرف نمیکنه وقت رو چند برابر میگیره![]()
نه تا حالا کار نکردم باهاش .
خواسته های منو میتونه برآورده بکنه ؟
این 2 تا تاپیک رو سر بزنید حتما مشکلتون رو تو این زمینه برطرف میکنه
Nitro PDF Professional | نرم افزاری قدرتمند برای ساخت و ویرایش فایلهای PDF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های مرتبط با فایلهای pdf و نرم افزارهای ان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا بايد براي اين زباني كه داريم تاسف بخوريم!
من چند تا كتاب دارم و ميخوام روي موبايل آنها رو بخونم و نرم افزارهاي موجود فقط فايلهاي text unicode رو ميخونه
حالا با اين وضع بايد چكار كنم؟!!
تاسف فایده نداره زبان هم خیلی خوبه مشکل که از زبان ما نیستچون عربی رو ساپورت نمیکنه اینطوریه ورگنه اگه عربی رو ساپورت میکرد مشکل کمی حل میشد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)