خیلی ممنون رفیق . من تهران نیستم ولی این دوستمون می خواد بیاد تهران برای خرید . پس شما خواهشا آدرس رو برام پ خ کن . ممنون![]()
خیلی ممنون رفیق . من تهران نیستم ولی این دوستمون می خواد بیاد تهران برای خرید . پس شما خواهشا آدرس رو برام پ خ کن . ممنون![]()
با تشکر از arman_ams_3010 من هنوز منتظر پیشنهاد دیگر دوستان بخصوص cao-cao عزیز هستمها . نبود کسی؟ ..![]()
نمایندگی مریدا تو ایران
Iran (entire Middle-East)
POOYA CYCLE COMPANY
No. 163, Sattarkhan Ave,
Tehran, IRAN
Tel: +00-98-21-6642.8800 (5 LINES)
Fax: +00-98-21-6642.9434
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
دوست من
من پیشنهاد میکنم با یکمی هزینه بیشتر یا ساب 400 بگیرید یا جاینت xtc این دوتا بهترین گذینه ها هستند ولی اگه میتونید یکمی جستجو کنید تنه hfs بگیرید اون وقت تا عمر دارید دعام میکنید این تنه ماله سال 2008 هستش ولی انصافا تو سواری خیلی عالیه من خودم 2 ماه استفاده کردم هر جور فساریم بگید بهش اوردم اخ نمیگه خود مریدا 5 سال گارانتی تنه بهتون میده
نخیر استرم نداشت
cross rock
cross reflex
سلام
اگه میشه یه اطلاعاتی در مورد کلاه های ایمنی و قیمتاشون بذارید.
لطفا حتما قیمتش هم به صورت حدودی بگید تا ما بدونیم دنیا دسته کیه( از ارزون هم شروع کنید ). آخه اگه خدا بخواد فردا می رم واسه خرید دوچرخه.
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟![]()
دوست من شما میتونید یه زین با روکش ژله خریداری کنید حدود قیمت 25 هستش میتونید با برند VELO خریداری کنید
کلاه هم مارکای زیادی هست از ایرانی ها 5-6 تومن هست تا 300 -400 خارجی پیشنهاد من حدود 30 هستش تایوان یا چین اگه برای دوچرخه کوهستان میخواید حتما نقاب دار باشه ( افتاب گیر بالای کلاه)
درود بر همه
سؤالی داشتم و اون اینکه سرعت دوچرخه به چه چیزهایی بستگی داره؟؟البته به غیر از سبکیش و تند پا زدن
ممنون
Last edited by Sadeq_ME; 03-02-2010 at 13:45.
سلام
ما هم به جمع دوچرخه سوارها اضافه شدیم
دیروز بر خلاف سفارش های مکرر cao cao که می گفت ساب 40 بگیر ، یک فروند ویوا مدل المنت با ترمز های دیسکی خریدم به قیمت 330 تومان. من مطمئنم که مریدا ساب 40 از دوچرخه من بهتره ولی خوب من نه از قیافه ساب 40 خوشم می امد ونه روش راحت بودم .
دوستان دوچرخه به غیر از کیفیت عشق یک دوچرخه سوار هم هست و تنها کارایی اون مهم نیست بلکه زیبایی اون و سلیقه دوچرخه سوار هم ملاک هست. من از این بیشتر خوشم می آد.
حالا دیگه نوبتی هم باشه نوبت تشکر کردنه :
من هیچی از دوچرخه نمی دونستم هرچی یاد گرفتم از این فروم و بچه های از گل بهترشه. من چه می دونستم Shimsno کیه !
من چه می دونستم سبک های دوچرخه سواری چیه ....
و در نهایت تشکر مخصوص از cao cao به دلیل اینکه خودش اوسا هستو احتیاج به این فروم نداره ولی مرتبا به فروم سر می زنه تا جواب امسال منو با دقت و درست بده
بزودی عکس دوچرخمو تو تالار عکس های دوچرخه قرار می دم.
قربان همگی سعید.
آقا سعید مبارکه رفیق .
خواهشا مارک و مدل قطعات دوچرخه تو بنویس .
منتظر عکسهاشم هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)