تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 73 از 1135 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

با عرض سلام می خواستم ببینم اینکه بچه ها میگن مثلا اگر من 3 ماه ی Eco _128 رو بگیرم سرعتم چند ,چون بعضی بچه ها میگن رو 512 بسته شده وسرعت رو 40 به بالا میزنه ایا درسته که من الان برم ECO_128 محدوده سلمان فاصلم هم که تا مرکز سلمان کم هست مثل سرعت 512 _ECOمیندازه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با عرض سلام می خواستم ببینم اینکه بچه ها میگن مثلا اگر من 3 ماه ی Eco _128 رو بگیرم سرعتم چند ,چون بعضی بچه ها میگن رو 512 بسته شده وسرعت رو 40 به بالا میزنه ایا درسته که من الان برم ECO_128 محدوده سلمان فاصلم هم که تا مرکز سلمان کم هست مثل سرعت 512 _ECOمیندازه
    اگه شما 128 اکو بگیری احتمالا براتون 512 ببندن ربطی به فاصله با مرکز نداره که...

3. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من این فروم ، فروم اختصاصی شاتل هست و هیچ رقابت سالمی بین شرکت های در این فروم رعایت نمی شه .

5. این کاربر از میرداماد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jupiter1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نظر من این فروم ، فروم اختصاصی شاتل هست و هیچ رقابت سالمی بین شرکت های در این فروم رعایت نمی شه .
    نظر شما قابل احترامه. اما شاتل فروم جدا داره
    اینجا بچه های شیراز، هر کی از هر جا گرفته باشه میاد پست میده.

7. 3 کاربر از jupiter1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها به نظرتون از کدوم یک از این دوتا بگیرم بهتره ؟ اگر خدا قبول کنه 2 دیگه از شاتل راحت میشم هر چند خدایش این ماه رمضونی سرعت دانلود خوب شده بود شبا و قطی هم کمتر شده بود ولی بازم پینگ بالا 1000 بود که واسه من فایده نداشت
    ( البته فکر نکنم این از طرف شاتل بوده باشه احتمالا در ماه مبارک همسایه های ما سر گوششون کمتر مشغول .... بوده اینترنت خلوت شده یا شایدم به خاطر این سرویس توپ دهن همه سرویس شده ول کردن رفتن )

به نظرتون پارس آنلاین بهتره با لاوان قیمت هاشون تقریبا نزدیکه میخوام پینگ خوبی داشته باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا 128 سیلور/نقره لاوان یا 128 ، 8 گیگ پارس 128 میخوام بگیرم . پولم به بیشتر فک نکنم قد بده

لطفا به این هم توجه کنید که سرویس سیلور لاوان شبانه رایگان نداره ولی پارس داره ، پارس چون مشتری شرکتی بیشتری داره تو ساعت اداری خیلی خراب میشه هر چند من ساعت اداری یا خونه نیستم با خواب تشریف دارم

میگم راستی این قضیه 128 که 512 میدن همه جا هست یا فقط کار صبا و شاتل واسه این دوتا سرویس رو چه سرعتی باید حساب کنم ؟ با چه پینگی ؟ ساعت شلوغ این شرکت ها کی هست ؟
    --------------------
    پ : بچه ها تورو خدا اینقر به این شاتل بدبخت گیر ندیمن واسش دشمن نتراشید ، بگید بیا از شاتل بگیر که هی اینم مجبور شه سرویس بی کیفیت بده هی بیشتر حق مردم بخوره هی بیشتر و بیشتر لعن و نفرین بشه
    ایشالا یه چند ماه دیگه وایمکس ایرانسل و adsl مخابرات را میوفته از شر شرکت های دولتی و مشتری های عمده سرویس ها راحت میشیم اونوقت این دله دزدها هم به فکر ارائه سرویس ها با کیفیت تر میوفتن البته اگر تا اون روز این سیب هزار تا چرخ دیگه نزده باشه .......

بی زحمت جواب بدین یا لااقل یه نظری، اظهار لطفی ، فحشی چیزی بدین ببفهمم قهر نیستین ( پشت سر شاتل حرف زدم الان که ترور شخصیتی بشم خدا به خیر کنه !!! )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان
    من از سرویس 128 شاتل استفاده میکنم.
    جدیدا هم گرفتم.
    ولی سرعت دانلودم رویه 13 هست و بعضی مواقع هم دور ور 20 هست که خلوته.
    میخواستم ببینم کسایی که دارن طبیعیه ماله من یا مشکل داره؟
    آخه دوستم 128 پارس آنلاین داره و سرعتش 25 فش30 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jupiter1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دیشب از رپید شیر میخواستم 18 مگابایت بگیرم، 1.5 ساعت طول کشید اما لینک مستقیمو حدود 1.1 گیگ دانلود کردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

بچه ها به نظرتون از کدوم یک از این دوتا بگیرم بهتره ؟ اگر خدا قبول کنه 2 دیگه از شاتل راحت میشم هر چند خدایش این ماه رمضونی سرعت دانلود خوب شده بود شبا و قطی هم کمتر شده بود ولی بازم پینگ بالا 1000 بود که واسه من فایده نداشت
    به نظرتون پارس آنلاین بهتره با لاوان قیمت هاشون تقریبا نزدیکه میخوام پینگ خوبی داشته باشه
    لطفا به این هم توجه کنید که سرویس سیلور لاوان شبانه رایگان نداره ولی پارس داره ، پارس چون مشتری شرکتی بیشتری داره تو ساعت اداری خیلی خراب میشه هر چند من ساعت اداری یا خونه نیستم با خواب تشریف دارم
    دوست عزیز اگه در ماه دانلود داری بیخیال لاوان شو، چون 3 گیگ ترافیک به زور جوابگوی وبگردی باشه، دیگه چیزی به دانلود نمیرسه.(حداقل برای من که اینجوریه، تا شبی 800 مگ تا 1 گیگ دانلود نکنم شبم شب نمیشه، 3 گیگ ترافیکمم همیشه 2 روز مونده به دوره جدید تموم میشه)
    میگم راستی این قضیه 128 که 512 میدن همه جا هست یا فقط کار صبا و شاتل واسه این دوتا سرویس رو چه سرعتی باید حساب کنم ؟ با چه پینگی ؟ ساعت شلوغ این شرکت ها کی هست ؟
    تا اونجایی که من میدونم پارس آنلاین هر سرویسی که بگیری روی 1 سرویس بالاتر میبنده برات، یعنی اگه 128 بگیری احتمالا 256 برات میبندن، البته این حرف خودشون بود اون زمانی که پرسیدم ازشون. ولی توی اینجا هیچ چیز قطعیت نداره، یهو دیدی 64 بستن برات. (حالا نری 512 بگیری بگی چرا 1 مگ نبستین فکر کنم فقط در مورد 128 صدق کنه)
    لاوان رو نمیدونم. دوستانی که دارن حتما میتونن کمک کنن. ولی احتمالا هر سرویسی که بگیری همون سرعت بت میده، نه کمتر نه بیشتر(اینم برای تحریک لاوانی ها گفتم که بیان نظر بدن )

12. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

دوستانی که شاتل دارن کسی شبانه با اکانت رپیدشر دانلود داشته؟ سرعت دانلود چقدره؟ ارزش داره اکانت بخرم یا سرعت دانلود از رپیدشر با اکانت هم داغونه؟
    (البته فقط و فقط سرعت دانلود شبانه برام مهمه، چون روزانه بدون اکانت هم سرعت خوبه ولی با 3 گیگ ترافیک که نمیشه دانلود کرد)

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من از سرویس 128 شاتل استفاده میکنم.
    جدیدا هم گرفتم.
    ولی سرعت دانلودم رویه 13 هست و بعضی مواقع هم دور ور 20 هست که خلوته.
    میخواستم ببینم کسایی که دارن طبیعیه ماله من یا مشکل داره؟
    آخه دوستم 128 پارس آنلاین داره و سرعتش 25 فش30 هست.
    سرعتش باید 14 الا 16 باشه-طبیعیه تا حدودی
    باید برید تو کنسول مودم ببینید چه پهنای باندی براش بستن احتمالا256 براش بستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •