نظری نبود؟
نظری نبود؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟![]()
touch Flo قابل نصب روی امنیا هست ، اما همچین آش دهن سوزیم نیست.
رم 128 هم که من تاحالا با اینکه کلی نرم افزار روش نصب کردم کم نیاورده.
بجاش امنیا هم حافظه داخلیش بالاتره ، هم صفحش بزرگتره ، هم GPS داخلی داره ، هم دوربینش قویتره ، هم پشتیبانیش تو ایران بهتره ، به نظر شخصی من هم ظریفتر و قشنگ تره ، تازه سیستم G Sensor هم داره ، پشتیبانی مستقیم Divix هم داره که با توجه به حافظه داخلی و صفحش به راحتی میشه کلی فیلم با کیفیت ریخت روش و نگاه کرد.
تازه عمر باطریشم بالاتره، اپتیک موس هم داره ، سیستم تغییر خودکار نور صفحه با محیط هم داره . بجای Touch flo هم سیستم touch Wiz توش تعبیه شده ، خر.جی TV هم داره ، رادیو FM هم داره.
حالا به نظر خودت کدوم گوشی بهتره ؟
کسایی کهomnia i900 16 G دارن لطفا کمک کنن !!! چطور میشه به گوشی تم یا عکس یا موزیک اضافه کرد ؟؟![]()
اقایون مال من نمودار باطری کم میشه ولی عدد همش 100 هست مگر نباید همینجوری عدد موقع تمام شدن شارژ کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by peymankameli; 30-12-2008 at 22:44.
گوشیت سالمه عزیز.
کلاً سیستم ویندوز موبایل اینه ، یعنی 0 تا 100 رو می زنه بعد با نمودار نشون می ده العان باطری تو چه مرحله ای از 0 تا 100قرار داره.
بنا بر این عددا تغییری نمی کنن.
خود نموداری که بین 0 تا 100 هست درسته یعنی کم وزیاد میشه ولی عدد 0 یا 100تعغیر نمیکنه ولی بقیه دوستان گفتن که کم میشه مثلا 90% یا 80% یا 50%و.....
ازت سپاسگذارم . G Sensor رو نمیدونم چیه ولی با این تفاسیر که گفتی لااقل و در بد بینانه ترین حالت بازم امنیا چیزی کم نداره
ازت سپاسگذارم . G Sensor رو نمیدونم چیه ولی با این تفاسیر که گفتی لااقل و در بد بینانه ترین حالت بازم امنیا چیزی کم نداره.
ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی چجوری میشه یه پستمو حذف کنم.اینترنت سرعتش داغونه اینجوری میشه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)