منم از یه منابع موثق شنیدم که دیگه این موارد نیست و برچیده شده اما باز مطمئن نیستم
منابع : 1 افسر پلیس راهنمایی و 1 افسر دیگه که برایه درس آیین نامه به دوستم گفته بود.
منم از یه منابع موثق شنیدم که دیگه این موارد نیست و برچیده شده اما باز مطمئن نیستم
منابع : 1 افسر پلیس راهنمایی و 1 افسر دیگه که برایه درس آیین نامه به دوستم گفته بود.
من همین 2-3 ماه پیش بود گواهینامه گرفتم. نمی دونم شما هم بعد از قبولی در امتحان شهری اون ورقه ای رو که امضا کردین خوندین یا نه؟ چون توش نوشته بود رانندگی در جاده های بین شهری و همچنین از ساعت 12 تا 5 (صبح قبل از یکسال) تخلف محسوب می شه.
موفق باشید
درسته دیگه منم برا همین چیزا هست که شک دارم بلاخره نمیدونم حرف افسرا درسته یا ...........![]()
اگه دست فرمونت خوبه برو تو جاده وقوانین را رعایت کن هیچ مشکلی پیش نمی آید...
پشت گواهینامه ت رو نگاه کن ببین چیزی در این مورد نوشته یا نه( برا ما که نوشته بود)
بستگی به مامورش هم داره اگه بخواد سخت بگیره قانونا باید برخورد کنه ولی بر عکسش هم هست مثل همینی که بچه ها گفتن
خیال خوتو راحت کن برو راه نمایی رانندگی از یکی بپرس
داخل دفترچه قوانین اینطور اومده که تردد فقط داخل شهر ازاده و در اتوبان یا خارج از شهر خلاف محسوب میشه . اینکه یه افسر چیزی نگفته ممکنه از روی عدم اگاهی یا توجه به نوع گواهینامه یا حتی شهر صدور گواهینامه بوده باشه .
والا ما که این رو امضا نکردیم
واسه ما زده بود سبقت در سر پیچ ها تخلف محسوب میشود
ما هم امضا کردیم
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
والا پشت گواهینامه ی من که چیزی ننوشته
منم بخاطر همین میگم دیگه
چون قدیما مینوشت که مثلا شما از ساعت 12-5 نمیتونی رانندگی کنی ،اما پشت این هیچی ننوشته
حالا بیابید پرتقال فروش را![]()
تخلف از سه بار رد بشه یعنی سه بار تخلف کنید باطل میشه مثل نبستن کمربند رد شدن از چراغ قرمزو.... (سه تا خونه خالی داره اگه پر بشه باطل میشه)
ولی اگر از استان یا شهرستان محل صدور گواهینامه خارج بشید بگیرن باطل میکنن( البته مونده ماموری که گرفتتون باهاتون راه بیاید یا نه . همون جریانی که جریانش از زیر میز رد میشه) .
بستگی داره به شانس که تو جاده مامور باشه یا نباشه . کسی هم میره باید حواسش به دوربین کنترل سرعت و مامور و... باشه تا خدایی نکرده مشکلی برای گواهینامه 1 سالش نیفته
من از زمانی که تو آیین نامه و شهری قبول شدم تا وقتی که کارت بیاد درخونم 14 روز (با حساب تعطیلات) طول کشید
ولی برا یکی از دوستان 1 ماه طول کشید
به من گفتن بین 1ماه تا چهل روز ولی سر یک ماه اومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)