دسته جالبی میاد
این درایو بیشتر بدرد کسایی می خوره که به علت نامعلومی ویندوز نشناخته
از sp3 به بعد بقیه ویندوز ها می تونن دسته رو راحت بشناسن.![]()
دسته جالبی میاد
دسته جالبی میاد.... از کجا خریده؟
پایتخت ...فروشگاه پرشیا
جالبه یه برنامه هم داره که خودت می تونی دسته رو پروگرام کنی...مثلا برای فلان بازی یه پروفایل درست می کنی و پروگرام می کنی دسته رو..
درایورشو که نصب می کنی ویندوز اینو به عنوان دسته xbox میشناسه...قسمت یو اس بی هم جدا میشه و می تونی تبدیل برای xbox هم بهش بزنی
در واقع دسته xbox ست فقط جای دی پد با آنالوگ عوض شده.
ارگونومی خیلی خوبی داره و کاملا کار باهاش راحته...متریال استفاده شده هم مشخصه مرغوبه...
بیچاره دوستم کلی سرش غر زدم که اینو چرا گرفتی!!
Last edited by malkemid; 15-04-2010 at 12:03.
وايرلسشم مال پي سي نيست.بسته هاي پي سي قرمز هستند.
سلام.من یه مشکلی با fgp-660 دارم.توی pes 2010 در حین بازی دکمه L 2 کار نمیکنه.با اینکه توی تست گیم پد در ویندوز و توی فایل setting این دکمه کار میکنه.چه با نصب درایورش چه بدون اون هم امتحان کردم باز همین مشکل بود.چکارش کنم؟
این پروگرام کردن رو میشه روی این دسته اجرا کرد؟چجوری؟
من بسته سبز خریدم و استفاده می کنم
در مورد وایرلس انهم ساپورت میشه ولی احتیاج به اداپتور بیسیم xbox باسه pc هست که باید سفارش بدی تا باست بیارن از انور که بتونی دسته بیسیم هارو هم استفاده کنی![]()
تو خود بازی بخش دکمه های بازی این دکمه تعریف شده؟
بله در خود بازی هم تعریف شده اما اونجا هم کار نمیکنه.در محل نصب بازی نیز فایلی بنام ستینگ وجود داره که در اون هم میتوان دکمه هارو تعریف کرد.در این فایل و بطور کل در محیط ویندوز این دکمه کار میکنه ولی در بازی pes این دکمه یعنی L 2 کار نمیکنه.با دسته های معمولی یعنی همون ارزانتر ها که قبلا بازی میکردم چنین مشکلی نداشتم.
این l2 رو چکارش کنم؟این پروگرام کردن رو میتونم انجام بدم؟
ببین دوست من شما برو یه کاری کن جای کلید مربع رو با L2عوض کن ببین کلید L2کار مربوط به مربع رو انجام میده یا نه خب اصلا شما روی بازی های دیگه امتحان کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونجا کار میکنن اگه کار میکنن فکر کنم بازیت قاط داره!!!!!!!!!!!!
امتحان کردی خبرم کن!!!!!!!!!!
سلام بر اساتید کسی کرک برنامه پیناکل رو نداره یا یه نرم افزار دیگه که کامند های گیم پد رو به کامند های کی برد تبدیل کنه من به غیر از پیناکل یه نرم افزار دیگه دارم ولی کامل نیست فقط یکی از شوک های گیم پدم رو ساپورت میکنه اسمش هم یو اس بی نتورک درایور اگه کسی اطلا عاطی بده ممنون میشم![]()
سلام
می خواستم بدونم logitech G27 وارد بازار ایران شده!؟ اگه شده قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)