سلام . گوشی من nokia c5-03 در قسمت پوزیشن متد گزینه ای به اسم جی پی اس نداره و فقط اتصال از طریق بلوتوث و شبکه را دارد.جی پی اس فعال نمیشود/میشه راهنماییم کنید چکار کنم؟
سلام . گوشی من nokia c5-03 در قسمت پوزیشن متد گزینه ای به اسم جی پی اس نداره و فقط اتصال از طریق بلوتوث و شبکه را دارد.جی پی اس فعال نمیشود/میشه راهنماییم کنید چکار کنم؟
سلام
گوشي من يه مشكلي داره لطفا يكي كمكم كنه
پيام هاي من تو رم گوشي ذخيره نمي شه و فقط داخل حافظه گوشي ذخيره ميشه و به هيچ عنوان هم نمي تونم به اس ام اس هاي داخل رم دسترسي پيدا كنم. البته تو قسمت تنظيمات هم با تغيير به مموري كارت اين گزينه عمل نمي كنه و همچنان فون مموري باقي ميمونه
مدل گوشيم نوكيا N70 هستش.![]()
مگه GPS داره ؟
تو تنظیمات تیک GPS رو باید بزنید![]()
سلام
من یه گوشی nokia 7230 خریدم شانس که نداریم 4-5 ساعت بعد جاتون خالی افتاد زمین (ضربه ) بعد رفت توی جوب آب اساسی بهمون حال داد البته من سریعا باطری رو در اوردم دادم سریعا سرویس کردند مشکلی نداشت ولی دکمه پاور موقع خاموش کردن گوشی خوب عمل نمی کرد دو سه بار روشن خاموش کردم بعد از دو سه بار دیگه روشن نشد البته وقتی میزنی تو شارژ روی صفحه ال سی دی پر شدن شارژ رو نشون میده
منتظر جواب دوستان هستم
چی شد همه لالا
گوشی نوکیا 7230 رو بردم نمایندگی نوکیا فلت و یکی از کانکتورها مشکل داره میگه فلت اورجینال میخواد این فلت اورجینال یعنی چی و اینکه چند جور کانکتور تو گوشی هست من فقط کانکتور منبع تغذیه رو شنیدم
من منتظرما
همه جور کانکتور میتونه تو گوشی باشه
فکر نکنم از فلت باشهبیشتر میخوره ار کیلد باشه
سلام
من nokia c6 دارم جدیدا به مشکل بر خوردم
وقتی برام اس ام اس میرسه راحت اس ام اس باز میشه ولی وقتی میخوام جواب اس ام اس رو بدم وقتی reply رو میزنم خیلی طول میکشه تا صفحه ی نوشتن اس ام اس بیاد
قبلا این جوری نبود نمبدونم چش شده
ترو خدا کمک کنید
سلام
دوست خوبم
اینباکستون یا کلا مسیجینگتون پر نشده احیانا؟
سلام من یه n97 mini دارم
یه ماه پیش کلید های روش و صفحه لمسیش ازکار افتاد یه بار ریست کردم درست شد( با استفاده از کیبرد)
الان دو باره این طوری شده ولی هرچه قدر ریست می کنم درست نمیشه
لطفا راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)