سلام دوست عزیز
تو همین کلوپ دوستان اصرار دارند که با آپدیت به ورژن جدید گوشی n96 اصلا هنگ نمیکنه همچنین میگن این گوشی سرعت منو و گالریش بسیار بالاست و هیچ مشکلی نداره اما شما نقطه نظر دیگه ای دارید.
سلام دوست عزیز
تو همین کلوپ دوستان اصرار دارند که با آپدیت به ورژن جدید گوشی n96 اصلا هنگ نمیکنه همچنین میگن این گوشی سرعت منو و گالریش بسیار بالاست و هیچ مشکلی نداره اما شما نقطه نظر دیگه ای دارید.
من که تا حالا هنگ کردن گوشیم رو ندیدم بجز مواردی که نرم افزاری نصب میکنم که با گوشی سازگار نیست در مورد گالری هم که من عیبی ندیدم تو فایلهای تصویری هم مشکلی نداشتم به نظر من اگه از نظر پول مساله ای نباشه بهترین انتخاب همین n96 هست
آقا جون من هنگ نميكنه ؟؟؟
من ديگه خسته شدم از دست سريه n !!!
اصلا هم اهل نصب برنامه رو گوشي نيستم !!!
هي ميخوام نوكيا نگيرم برم سراغ يه چيز ديگه نميشه !!!
چه كنم ؟؟؟
من که تا حالا هنگ ندیدم از وقتی با ورژن 12 کار میکنم
نوکیا به نظرم انتخاب اوله البته به سلیقه هم بستگی داره
این تیلیوزون هم راه نیفتاد یه حالی بکنیم![]()
Last edited by tirdad_60; 24-03-2009 at 00:42.
دوستان بازم میگم ورژن 12 این گوشی نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکلی دیگه داره ....
سرعتش هم خیلی بهتر شده .....
اگه واقعاً میخواین از 96 ایراد بگیرید برید سراغ یه ایراد دیگه ... چون مشکل هنگ و کند بودنش حل شده
والا مال من هنگ میکنه بأینکه ورژن 12 سوال داشتم تو95اگه بخوای فایل تصویری تو گالری نره انتقالش میدم تو my videoهر وقت هم میخوام ببینمش از فایل منیجر به همون ادرس میرم ولی این روش تو96جواب نمیده دوستان روشی بلدند که فیلم تو گالری نره )البته بجز inbox(2چرانمیشه فیلمی که باخود گوشی فیلمبرداری شده رو ادیت کرد
Last edited by aref.moradi; 24-03-2009 at 14:24.
اي واي با مني ؟؟؟ خاك به سرم ...
من نميخواستم تو سرش بزنم ... فقط يه سوال كردم همين !!!
ولي صداش اونقدرام زياد نبود !!! صدا n93 يه چيز ديگه بود !!!
خلاصه اگه مدل خاصي داره كه اون مدل هنگ نميكنه به من بگين ...
سال نو همتونم مبارك ...
اینارو بیخیال حالا من فیلمامو کجابفرستم که توگالری نره 2نفرمودید چرا فیلمهایکه باخود گوشی گرفته شده نمیشه ادیت کرد
خيلي ممنونم !!! بيخيال ديگه باشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)