تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 200 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من در قسمتی که جوکر فرار میکنه در درصد 31 و بعدش پشت سرش یک دیوار رو خراب میکنه و یک یارو رو هم قبلش میندازه تو یک آب که برق داره گیر کردم.

من اون برق رو قطع کردم و بعدشاز درچه کنار اون دیوار خرابه رفتم تو ولی بعدش گیر کردم.فقط یک جا یک دریچه گیر آوردم که اونهم روش علامت F نمیاد که برم توش.

آیا باید کاره دیگه ای بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

آقا تورو خدا کمک کنيد من تا 51% بازی رفتم الان اونجا هستم که ivy درخت هاشو ميفرسته تو batcave بعد که از ونجا ميام بيرون بايد بريم رو صخره های مقابل و دوباره برگرديم به يه قسمت ديگه از جزيره درسته؟ حالا اين هيچ دوباره که برميگردم به جزيره ميره يه جا که 2 راه بيشتر نداريم يکی يه دريچس که بايد grapple کنه اگه اشتباه نکنم يکی هم يه در که مرو برميگردونه به batcave ولی اونجا توسط اون گياه مسدود شده پس ميمونه همون دريچه نه راه پس دارم نه راه پيش اون دريچه رو هم grapple نميکنه تورو خدا بگيد چيکار کنم خيلی ناراحتم

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

هر دو بالایی به باگ خوردند..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا تورو خدا کمک کنيد من تا 51% بازی رفتم الان اونجا هستم که ivy درخت هاشو ميفرسته تو batcave بعد که از ونجا ميام بيرون بايد بريم رو صخره های مقابل و دوباره برگرديم به يه قسمت ديگه از جزيره درسته؟ حالا اين هيچ دوباره که برميگردم به جزيره ميره يه جا که 2 راه بيشتر نداريم يکی يه دريچس که بايد grapple کنه اگه اشتباه نکنم يکی هم يه در که مرو برميگردونه به batcave ولی اونجا توسط اون گياه مسدود شده پس ميمونه همون دريچه نه راه پس دارم نه راه پيش اون دريچه رو هم grapple نميکنه تورو خدا بگيد چيکار کنم خيلی ناراحتم
    اگه تو اون بخش از بازی کلید F برای رسیدن به بالا به نمایش درنیاد با یه باگ رو به رو هستین که در نسخه های دزدی نمایانه.
    میتونین از کرک اصلاح شده (دوم) و کرک Reloaded (سوم) استفاده کنین ولی مجبورین بازی رو از نو برین در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین. (تکرار صحبت خودم)

دریافت کرک اصلاح شده (Batman.Fix.2.rar) از قسمت ضمیمه.

دریافت کرک Reloaded از آدرس زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوست من، منم دقیقا مشکل شمارو داشتم. احتمالا خیلی ها در این قسمت از بازی به این مشکل بر می خورن که راه حلش اینه:

کرک Reloded رو از لینک زیر دانلود کنید:
    کد:
    کرک رو در محل نصب بازی در پوشه Binaries کپی کنید

این سیو دقیقا بعد از اون دریچه هست (بازی رو با کرک جدید از اول تا اینجا دوباره رفتم):
    کد:
    که باید در آدرس زیر کپی بشه:
    C:\Documents and Settings\X\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\SaveData\e000039300000001

فقط یادت باشه بعد از نصب کرک جدید وقتی وارد بازی شدی یه اکانت آفلاین xlive بساز و نام پیش فرض که Player1 هست رو تغییر نده.

اگه به مشکلی بر خوردی بگو...
    موفق باشی
    Last edited by hamedchtsz; 19-09-2009 at 23:05.

6. این کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من در قسمتی که جوکر فرار میکنه در درصد 31 و بعدش پشت سرش یک دیوار رو خراب میکنه و یک یارو رو هم قبلش میندازه تو یک آب که برق داره گیر کردم.

من اون برق رو قطع کردم و بعدشاز درچه کنار اون دیوار خرابه رفتم تو ولی بعدش گیر کردم.فقط یک جا یک دریچه گیر آوردم که اونهم روش علامت F نمیاد که برم توش.

آیا باید کاره دیگه ای بکنم؟
    شما از اون دریچه که بیرون اومدید میرید به یه اتاق در روبرو اونجا با 2 تا غول درگیر میشی بهت یه وسیله میده که با5 کار میکنه با اون برمیگردی کنار همون دریچه یه راه هستش که با همون وسیله شماره 5 میتونی بری اونور..

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

آقا خيلی خيلی خيلی ممنونم ازت فقط چطوری بايد account بسازم؟ ، من تو windows 7 بازی ميکنم يعنی کجا بايد save رو کپی کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

شما کرک جدید رو که بریزی و وارد بازی بشی پنجره xlive باز می شه و به این ترتیب باید اکانت بسازی:
    create new account>offline account>Done
    به همین راحتی
    سیو رو هم که گفتم کجا کپی کن
    C:\Documents and Settings\X\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\SaveData\e000039300000001
    حرف X منظور نام کاربریت هست مثلا برای من اینجوریه:
    C:\Documents and Settings\Hamed\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\SaveData\e000039300000001

برای اینکه راحت تر باشی پوشه Xlive منو از لینک زیر بگیر و در این آدرس کپی کن:
    C:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Microsoft

Xlive:
    کد:

10. این کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس چرا نسخه کاملش نمیاد بابا؟
    الاف موندیم هان...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

حامد جان راهی نيست که من با save های خودم بازی کنم؟ بخاطر upgrade ها ميگم بازی رو هم از شرکت boysteam گرفتم راهی نيست که نخواد دوباره از اول بازی کنم؟ واقعاً ازت ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •