قطعا ساپورت بهتری از این برنامه در این تاپیک میشه. فقط سعی کنید بهترین ورژن رو نصب کنید + سایت ارائه دهنده معتبر باشد.
قطعا ساپورت بهتری از این برنامه در این تاپیک میشه. فقط سعی کنید بهترین ورژن رو نصب کنید + سایت ارائه دهنده معتبر باشد.
سلام.
نسخه 2009 مشکل LiveUpdate زیاد داشت.دو-سه بار که آپدیتش کنید حتما مشکل رفع میشه.
از لینک زیر هم میتونید استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.
خوب به لطف دوستان کرک جدید هم معرفی شد.
نسخه 2010 از نظر توانایی یه سر و گردن بالاتر از نسخه های قبلیه ولی نورتون 2009 کمی سریعتره.
اگر خواستید از یک فایروال مجزا استفاده کنید،اول آنتی ویروس را نصب کنید.
دیگه نکته خاصی نیست.امیدوارم از آنتی ویروس جدید خودتون لذت ببرید.
من از سایت نورتون آپدیت نورتون سکیوریتی رو دانلود کردم که ببرم برا کامپوتر یکی از دوستان. نصب میشه ولی تاریخ دیتابیس عوض نمیشه! یعنی اصلا آدم شک میکنه که نصب شده یا نه! مشکل کجاس؟ ( چون پیغام نصب شدن موفقیت آمیز هم میده )
سلام.
کرک جدید محصولات نورتون، ویژه ی N360 v4.0 و NAV & NIS v17.6.0.32
Trial Reset by BOX 2.9.0 Beta
http://depositfiles.com/files/is92ef7xz
http://hotfile.com/dl/39545909/1855c3a/1BOX_NTR2010_2.9.rar.html
================================================== =============================
اخیرا نسخه Beta نورتون 2011 منتشر شده و هدف اصلیش کماکان افزایش کارایی هستش.
این بهبود کارایی شامل : افزایش سرعت پردازشهای بلادرنگ،آغاز به کار سریعتر،استفاده بهتر از منابع سیستم هنگام بیکاری و افزایش سرعت Shutdown می باشد.
سلام دوستان
من برا یه سیستم نورت.ن 360 اورژینال ورژن 3 نصب کردم اما تو live update مثل nis میزان اپدیت و کل حجم رو نشون نمیده 18 ساعت گذاشتم اما هنو.ز هم همون نوار درحال حرکت میاد
مشکل چی میتونه باشه
اقا اینجاچه خبره هر کی یه تریال ریست واسطه خودش اپ کرده
عین بازار هفتگی هی تبلیغشو میکنه
من نمیدونم کدومشو بزنم مغز ویروس کشم تومورنگیره؟
free
Last edited by mohsen_1363; 28-04-2010 at 03:43.
محسن جان کرک آقای batman در پست قبل معتبر هست.
آقا این نورتن کما فی السابق روی سیستمها باعث هنگ میشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
من شنیدم نسخه های جدیدش سبک شدن ( مثل ESET ) .
ضمنا در مورد کرک و آپدیت منظمش چی ؟؟؟ مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی سیستمهای ضعیف مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با این پست فکر کنم همه عاشقای نورون حسابی کیف کنن
دانلود با لینک مستقیم
دیروز به پیشنهاد دوست خوبم drhaniball عزیز بالاخره ویروس کش عزیز و محبوب خودم رو دانلود و نصب کردم
در ضمن من قبلا ویروس کش مایکروساف داشتم وبعد اسکن نورتون 6 تا ویروس و 59 کوکی شناسایی شد
و جالبه تو 30 ثانیه نصب شد که باعث تعجب من شد که اولش فکر کردم نصب نشده
و فعلا خیلی عالی داره کار میکنه وفول آ پیدت شده.
به همراه تریال ریست 165 روزه
نحوه تریال کردن :ابتدا طبق عکس به قسمت setting رفته و بعد قسمت Miscellaneous Settings و بعد از ان
Norton Product Tamper Protection را ترن اف کنید بعد از ان نرم افزار تریال ریست همراه بسته زیپ نورتون را اجرا کنید
ولذت ببرید
خوش
اینم لینک جداگانه تریال ریستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen_1363; 28-04-2010 at 04:16. دليل: اضافه کردن لینک جداگانه تریال ریست
بچه ها الان غیر از دانلود تریال و ریست اون راه دیگه ای برای استفاده از NIS وجود نداره؟ من دنبال یک نسخه کرک شده کامل می گردم مثه قدیما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)