بله.درحال ساخت هست .
بله.درحال ساخت هست .
واقعا در حال ساخته ؟سایتشو میدی ؟؟؟!! کی میاد ؟؟؟؟
سایت بازی گه چیزی اعلام نمیکنه چون مخصوصه نسخه ی 1 هستش . . . ولی منبع درستی خاطرم نیست . . .
فیلمش هم تو مراحل ابتداییه ساخت هستش این یکی منبعش سایت بازی سنتر هست.
سلام بچه ها کسی میدونه که این بازی فقط یک پایان داره یا نه چون وقتی بازی توموم شد آیتمای رو باز کرد برای دفعه دوم بازی کردن خدایش جلوه های بازی بینظیر بود من تا آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم توی بازی خیلی روی جزئیات کار شده بود مخصوصا در اخر بازی زمانی که نور خورشید روی سفینه متابید
من فکر میکنم فقط یک پایان داره مثلا سایلنت به این خاطر چند تا پایان داره که حق انتخاب برات گذاشته ولی این بازی بیشتر ماموریتی هستش هر مامورئیتی تموم بشه چپتر تموم می شه ولی خداییش بازی خیلی هیجانی هست برای بار دوم هم که بازی می کنی بازم واست تازگی داره و گرافیکش در حد خیلی خوبیه در کل امیدوارم نسخه بعدیشم بیاد
سلام بچه ها کسی میدونه که این بازی فقط یک پایان داره یا نه چون وقتی بازی توموم شد آیتمای رو باز کرد برای دفعه دوم بازی کردن خدایش جلوه های بازی بینظیر بود من تا آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم توی بازی خیلی روی جزئیات کار شده بود مخصوصا در اخر بازی زمانی که نور خورشید روی سفینه متابید
آره این بازی رو میشه چند بار تکرار کرد که توی هر بار چیز های جدیدی مثل لیاس های جدید آزاد میشه اگه بار دوم بازی کرده باشی توی چپنر 2 یه لباس سفید بهت میده !
دوستان یه نفر برام فایل setup به همراه عکسی از محتویات دو دی وی دی بازی قرار میده برام؟
جناب setup من 700 MB هست قابل آپلود نیست ولی عکس محتویات دو DVD رو گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ینی از اینایی هستش که دوبار باید نصب کنید؟ برای من محتویات دی وی دی خیلی فرق میکنه...چون از اینترنت دانلود کردم دیگه توسط این شرکتهای ایرانی دستکاری نشده با ستاپ اورژزنال ea هستش
Last edited by mehdi_vsgh; 29-03-2009 at 22:39.
بله دو نصبه هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)