نه.چون کسای دیگه ای که هستند.میتونند استفاده کنند.
من وقتی در سایت ثبت نام کردم.همون موقع بازش میکنند یا اینکه چند روز طول میکشه.؟؟؟
نه.چون کسای دیگه ای که هستند.میتونند استفاده کنند.
من وقتی در سایت ثبت نام کردم.همون موقع بازش میکنند یا اینکه چند روز طول میکشه.؟؟؟
همان موقع وصل می شود به شرطی که جزو شهرهای تحت پوشش باشید
ابتدا
بعدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس یکبار خاموش و روشن کردن گوشی! (برای گوشی من تا این کار را انجام ندادم به کار نیفتاد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می خواستم بدونم آیا همراه اول برای فعال بودن سرویس gprs هزینه ای (ماهیانه) میگیره ؟ یعنی فقط اگر سرویس فعال باشه ... (برای سیم کارت های اعتباری چطور ؟)
هزینه ماهیانه نداره و فقط به اندازه حجمی که از اینترنت استفاده میشه پول میگیره که اونم پدر در میاره
سلام دوستان
به تازگی وقتی میخوام با گوشیم به اینترنت (همراه اول) وصل بشم با این ارور مواجه میشم Sorry , error Occurred: Bad Gateway مشکل از کجاست ؟؟
قبلا وصل میشدم! اعتبارم تموم شد وقتی دوباره شارژ کردم دیگه وصل نشد !!!
Last edited by mkIANI_en; 17-04-2010 at 13:55.
واسه من مشکلی نیست و این پیغام هم پیغام فــــیــــلـــــتــــریــ ـــنــــگ هست.
سلام دوست عزیز
میدنم برا شما مشکلی نیست عزیزممن خودم با چند تا گوشی تست کردم اونا مشکل نداشت
خدا را شکر از شما هم مشکلی نداره من که خیلی خوشحال شدم شما مشکلی نداری
آخه تو هیچ سایتی نمیره همه سایتا فیلتره![]()
با چنتا (برنامه) مرورگر تست کنید ببینید چی میشه
مثل اوپرا مینی,فایرفاکس ,کروم.UCWEB
سلام دوست عزیز
با اپرا و مرور گر خود گوشی و همچنین آپدیت برنامه آنتی ویروس هیچی جواب نمیده گوشی رو هم یه بار ریسیت کامل کردم باز هم نشد
سلام دوست عزیز
شما مشکلت اساسیه
راحت ترین روشش اینه که گوشیتو محکم بکوبی تو دیوار
یک راه دیگه هم هست که میشه یک گوشی دیگه بگیری
تو که میبینی روی گوشی بقیه جواب میده به جز گوشی خودت و برنامه های دیگه هم روی گوشیت جواب نمیدند تا حالا متوجه نشدی مشکل از کجاست ؟!
تنظیمات گوشیت رو حذف کن و مجددا از سایت تنظیماتش رو بگیر.
اصلا GPRS رو فعال کردی و فرمش رو پر کردی؟
پ.ن:
جوابها از پایین به بالاست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)