من منظورم با اون دوستمون بود نه شما
من منظورم با اون دوستمون بود نه شما
اخه دوست عزیز نمیشه که هم نون رو خواست هم خرما...
سرویسهای نامحدود گرونتر هستن
چرا شما از سرویسهای محدو استفاده نمیکنی (مثلا همین شاتل)
شما روزها وبگردیتون را انجام میدی....شبها هم دانلودتو انجام میدی که رایگانه
البته اگه 64 نامحدود بخوای هم شاتل داره هم سپنتا که فکر کنم شاتل ارزونتر باشه (قیمتشو نیمدونم)
کلا با سرویس حجمی حال نمی کنم .به نظرم 128k داتک نامحدود 22 تومن در حال حاضر بهترین گزینه باشه....
نه فقط تو میدونیاینکاره
من پیش شمارم 8802 هست و تو منطقه محروم یوسف اباد هستیم و بعد از کلی گشتن تو نت فهمیدم فقط میتونم از افروز نت بگیرم میگن تنها شرکتیه که تو ایران رو فیبر نوری سزویس میده حالا نمیدونم خط ما فیبر اصلا یا نه خلاصه قیمتاشم فضایی ولی من مجبوری دارم میگیرو چون از dial upدیگه حالم بهم میخوره
قیمتهای ماهیانهبدون محدودیت افروز:64:35000/128:70000/256:100000/512:250000
میگن سرویساشون dedicated هست ولی من که باور نمیکنم خلاصه الان 2 هفته گذشته میگن 1 هفته دیگه تازه خططو نگاه میکنیم ببنیم امادی یا نه .سرویسم کردن
اگه واقعا Dedicated باشه که فوق العادس ولی یکی بهم گفت Dedicateed تو ایران نیست
کسی اینجا هست که مجبور شده باشه از افروزنت بگیره بخاطر پیش شمارش؟؟مثل من
اصلا کسی این سرویسو داره اگه دارین خواهش میکنم بگین چجوریه ؟؟؟؟
وقتی نمیدونی که فیبر نوری هست یا نه؟!! پس چرا اصرار داری بری از افروز نت بگیری؟؟رو فیبر نوری سزویس میده حالا نمیدونم خط ما فیبر اصلا یا نه
اول برو در این مورد تحقیق کن. تا بعد....
دوستان چرا تهران با این همه عظمت هنوز تمام مراکز مخابراتیش راه نیفتاده؟
این سوال مثل مور تو مخمه
سلام .
این مسخره بازی ها ، کار مراکز مخابراتی هست ، مثل با هنر ، بهانه این که مثلا جا نداریم و این حرف ها رو می آرن ، که واسه خودشون دردسر درست نکنن ، شما یه لحظه تصور کن یه مرکز DSl بده سرش بیشتر شلوغ میشه ، یا نه ؟
ضمنا ، این ها می خوان همون یه ضره جا رو به بهترین و بالاترین قیمت بدن به یه شرکت ، می شه انحصاری ، بلایی که سر خیلی از مراکز اومده ، یوزر بیچاره باید بابت یه 64 مسخره ، پول 256 رو بده
مرسی
یا حق
اره فکر کنم مهمترین دلیلش همینه!
ولی هیچ ارگانی یا سازمانی نیست که مخابرات رو وادار به همکاری با آی اس پی ها کنه؟
عجیب عن غریبا...
عزیز شوخیت گرفته؟؟؟ همکاری با آی اس پی های ارائه دهنده adsl???
مگه نمیدونی وزیر مخابرات گفته که ایرانیا نیازی به adsl ندارن همون دیال آپ هم از سرشون زیادیه.....
اونوقت انتظار چه همکاری را داری شما؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)