تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 394 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به برو بکس پلیری من اصفهان مسافرتم جای همتون خالی ..
    اقامحمد یکی از بچه ها گفته بود که تو کارای کریتیو خبره ای حالا به من راهنمایی کن یه کریتیو یا هر چیز دیگه ای mp3player میخوام که px100 رو بترکونه قیمت زیر 70 چی پیشنهاد میکنی؟
    بعد چیزی که پیشنهاد میکنی بازوبند هم داره ؟ چون تو دویدن اگه بشه به بازو ببندم خوبه اگه هم نشد هیچی دیگه.
    اقا محمد یا بقیه بچه ها جایی سراغ دارن قیمتاش عالی باشه در حدی که وقتی میشنوی ادم شک کنه که خواب یا بیدار؟
    کریتیو مدل موزائیکش 70 هست

2. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به برو بکس پلیری من اصفهان مسافرتم جای همتون خالی ..
    اقامحمد یکی از بچه ها گفته بود که تو کارای کریتیو خبره ای حالا به من راهنمایی کن یه کریتیو یا هر چیز دیگه ای mp3player میخوام که px100 رو بترکونه قیمت زیر 70 چی پیشنهاد میکنی؟
    بعد چیزی که پیشنهاد میکنی بازوبند هم داره ؟ چون تو دویدن اگه بشه به بازو ببندم خوبه اگه هم نشد هیچی دیگه.
    اقا محمد یا بقیه بچه ها جایی سراغ دارن قیمتاش عالی باشه در حدی که وقتی میشنوی ادم شک کنه که خواب یا بیدار؟
    اتفاقا یکی دوتا از بچه های جنوبی فوروم های دیگه هم اومدن تهران .. چه خبره همه از گرما فراری ان؟

//

*سانسا کلیپ (اگه هنوز تهران گیر بیاد) صدای خیلی بلندی داره و واسه ورزش هم مناسبه ... همونطور که از اسمش برمیاد خودش یه گیره داره ...
    *zen v plus از کریتیو صدای خیلی خوب و بلندی داره ... بازوبند هم داره ؛ نمایندگی پاساژ ایران باید چک بشه ...
    * zen stone plus هم گزینه خوبیه ؛ مشابه کلیپ ... تجهیزات جانبی اش هم گیر میاد ایران ...

* هرچند تهیه یه سیستم من در آوردی واسه بازوبند سخت نیست ؛ کافیه یه دونه از بازوبندهای نانو که قیمت خیلی ارزونی داره رو بخری ...

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من موقع مطالعه به نکته جالبی در مورد Cowon U5 برخورد کردم ... بحثی که با دوستان چند صفحه قبل داشتیم این بود که من گفتم ظاهرا flac رو پخش نمی کنه ... دوستان بدرستی توضیح دادن که حمایت از flac در FW های بعدی اضافه شده .. اما نکته ای که ناگفته موند و اگه حقیقت داشته باشه قطعاً مضحک و مایوس کننده اس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استیکی از فوروم iaudiophile (تخصصی کارای cowon) رو چک کنید :
    On the downside, the ability to play M3U playlists is lost as well as support of the MTP protocol.
    نوشته که در عوض افزودن flac، قابلیت پلی لیست های m3u و حمایت از MTP لغو میشه !! – این یه ایراد جدی محسوب میشه ، یعنی من که هم flac رو می خوام هم تمایل به browse فولدری ندارم باید چی کار کنم؟ .. احمقانه اس ! ... ضمناً جای دیگه از حذف گزینه format در صورت آپگرید بحث شده ! ...

مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نفر دقیقا بخاطر همین قضیه خواسته downgrade کنه (بهش حق میدم - تگ از flac مهمتره به نظرم!) و جالبه همونطور که در پست دیگه ام پیش بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر فونت ها قدری به مشکل خورده !!

توی خود سایت Cowon هم این قضیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید بین این دوتا تصمیم بگیرید :
    If you install a firmware v.1.XX, iAUDIO U5 can support WMDRM 10 and Music library.
    If you would like to play OGG and FLAC files on iAUDIO U5, please install a firmware v.3.XX.

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    این تایپک هم خوندنش خالی از لطف نیست
    درباره U5 , I7 هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن کسی تا حالا این مدل رو توی ایران دیده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Crative Zen v plus MP4 PLAYER گرفتم 35 تومن
    رکوردرش خوبه کیفیت صداشم عالیه هرچند فکر کنم یه10 سالی هست که تو بازاره
    باتریشم فکر کنم چندان جالب نیست هدفونش افتضاح سرعت ترانسفرش خوبه برنامش خیلی سریع فیلم CONVERT میکنه

چند تا سوال : همینجوری باید USB رو بکشم بیرون؟ (یعنی کار دیگه ای نباید کنم؟) چون پلیرای دیگه یه اجکتی یا مثلا خاموش کردنی داشتن این نداره انگار!!؟
    تفاوت این پلیر با STONE چیه؟ چرا STONE گرونتره؟

یه رکوردر خوب برای یکی میخوام برای ضیط صدا تو کلاس 100 تومن
    این رکوردرش که خوبه اگه از این بهتر نیست بگم همینو بگیره پول اضافه نده

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Crative Zen v plus MP4 PLAYER گرفتم 35 تومن
    رکوردرش خوبه کیفیت صداشم عالیه هرچند فکر کنم یه10 سالی هست که تو بازاره
    باتریشم فکر کنم چندان جالب نیست هدفونش افتضاح سرعت ترانسفرش خوبه برنامش خیلی سریع فیلم CONVERT میکنه

چند تا سوال : همینجوری باید USB رو بکشم بیرون؟ (یعنی کار دیگه ای نباید کنم؟) چون پلیرای دیگه یه اجکتی یا مثلا خاموش کردنی داشتن این نداره انگار!!؟
    تفاوت این پلیر با STONE چیه؟ چرا STONE گرونتره؟

یه رکوردر خوب برای یکی میخوام برای ضیط صدا تو کلاس 100 تومن
    این رکوردرش که خوبه اگه از این بهتر نیست بگم همینو بگیره پول اضافه نده
    چرا انقدر ارزونه ؟!! ... دو برابر این باید باشه حدوداً ...

zvp الان حدود 3 ساله که تو بازاره ... مدل پرفروش و محبوبی بوده ... باتری اش در مقایسه با زمان خودش عالیه (طبیعیه که با مدلهای فعلی که میرن بالای 30-40 ساعت نمی تونه رقابت کنه) ...

//

این دستگاه MTP حساب میشه ، یعنی بعنوان یه کول دیسک شناخته نمیشه ؛ بنابراین safe remore نداره ... طبیعتاً شما هم کنار ساعت نوار taskbar چنین گزینه ای نداری ؛ درسته؟

اساس تفاوتش با استون در اندازه (همیشه طراحی باعث افزایش قیمته) ، قابلیت اسپیکر استون و تفاوت زمانی شونه .. zvp زمان خودش حدود 40 تومن از استون فعلی گرونتر بود و علت اینکه الان هم قیمت هستن صرفاً همینه که zvp مدت زمان حضور در بازارش (اصطلاحا میگیم shelf life) رو داره به پایان می رسونه

//
    رکوردر تا 100 تومن یه مدل سونی موجوده که می تونی از نمایندگی ها بخوای ... سری PX ؛ چیز خوبیه (1 گیگ - 80 تومن).. سری Ux هم هست که دوستانی که گرفته ان همگی راضی بوده ان ؛ مدل 1 گیگش 105 تومنه

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    این تایپک هم خوندنش خالی از لطف نیست
    درباره U5 , I7 هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن کسی تا حالا این مدل رو توی ایران دیده ؟
    چیز خاصی نداشت ، فقط یه کاربر (تک پسته!) مقایسه انجام داده بود... ضمن اینکه اینا از همون صفحه اصلی فوروم نظرشون رو در مورد این دو مدل اعلام کرده ان ، خیالت راحت ! :

سوتیتر i7 رو نوشته :
    is an excellent choice for audiophiles and casual users alike
    (ترجمه: انتخاب عالی هم برای کاربرهای حرفه ای آدیوفیل و هم برای کاربرهای معمولی)

حالا ببینید سوتیتر u5 رو چی نوشته : (از این فوروم هم بعیده احتمالا؟! – معلوم نیست چه دشمنی ای با این مدل دارن!)
    The iAudio U5 is Cowon's most bare bones player to date
    (ترجمه: دست خالی ترین محصول cowon تا به امروز !!)

//

نه - من هم اون ترکیب بندی رنگ رو ندیده ام ... فکر می کردم فقط دو مدل رنگ داره ... البته از این کارا زیاد می کنن که تعداد محدود رنگ متفاوت بزنن و مثلا بعد از یه مدت دیگه موجود نباشه ؛ همین zvp که دوستمون داره بحثش رو می کنه تنوع رنگ بسیار جالبی داشت که البته محدود به همون سال اول بود و من یادم نمیاد این 2 ساله دیده باشم جایی ...

12. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا انقدر ارزونه ؟!! ... دو برابر این باید باشه حدوداً ...

zvp الان حدود 3 ساله که تو بازاره ... مدل پرفروش و محبوبی بوده ... باتری اش در مقایسه با زمان خودش عالیه (طبیعیه که با مدلهای فعلی که میرن بالای 30-40 ساعت نمی تونه رقابت کنه) ...

//

این دستگاه MTP حساب میشه ، یعنی بعنوان یه کول دیسک شناخته نمیشه ؛ بنابراین safe remore نداره ... طبیعتاً شما هم کنار ساعت نوار taskbar چنین گزینه ای نداری ؛ درسته؟

اساس تفاوتش با استون در اندازه (همیشه طراحی باعث افزایش قیمته) ، قابلیت اسپیکر استون و تفاوت زمانی شونه .. zvp زمان خودش حدود 40 تومن از استون فعلی گرونتر بود و علت اینکه الان هم قیمت هستن صرفاً همینه که zvp مدت زمان حضور در بازارش (اصطلاحا میگیم shelf life) رو داره به پایان می رسونه

//
    رکوردر تا 100 تومن یه مدل سونی موجوده که می تونی از نمایندگی ها بخوای ... سری PX ؛ چیز خوبیه (1 گیگ - 80 تومن).. سری Ux هم هست که دوستانی که گرفته ان همگی راضی بوده ان ؛ مدل 1 گیگش 105 تومنه

البته من یک گیگشو گرفتم به این قیمت... 2 گیگش 60 تومن بود
    //

درسته ... پس باید همینجوری از یو اس بی خارج کنم؟ توی توضیحاتش در این مورد چیزی ننوشته

یه قسمتی داره که میتونی حافظه اش رو به صورت cool disk در بیاری یعنی باید عدد بدی که چقدرشو میخوای 64 ..128 ...

رنگشم فقط مشکی داشت و برای 2 گیگ سفید 4گیگ به بالا هم داشت!
    Last edited by Dr.Hate; 29-07-2009 at 08:11. دليل: cool disk

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان سری تی ایریور چه جوریاست توی تهران هست ؟ مدل تی5 رو میگم ...
    ممنون

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

چیز خاصی نداشت ، فقط یه کاربر (تک پسته!) مقایسه انجام داده بود... ضمن اینکه اینا از همون صفحه اصلی فوروم نظرشون رو در مورد این دو مدل اعلام کرده ان ، خیالت راحت ! :

سوتیتر i7 رو نوشته :

(ترجمه: انتخاب عالی هم برای کاربرهای حرفه ای آدیوفیل و هم برای کاربرهای معمولی)

حالا ببینید سوتیتر u5 رو چی نوشته : (از این فوروم هم بعیده احتمالا؟! – معلوم نیست چه دشمنی ای با این مدل دارن!)

(ترجمه: دست خالی ترین محصول cowon تا به امروز !!)

//

نه - من هم اون ترکیب بندی رنگ رو ندیده ام ... فکر می کردم فقط دو مدل رنگ داره ... البته از این کارا زیاد می کنن که تعداد محدود رنگ متفاوت بزنن و مثلا بعد از یه مدت دیگه موجود نباشه ؛ همین zvp که دوستمون داره بحثش رو می کنه تنوع رنگ بسیار جالبی داشت که البته محدود به همون سال اول بود و من یادم نمیاد این 2 ساله دیده باشم جایی ...
    اره خوب
    معلومه i7 سرتره ولی بعید میدونم اختلافش زیاد باشه برای ما کاربران آماتور
    تنها مشکل i7 برای من قطر زیادش هست وگرنه میگرفتمش
    امیدوارم از خرید u5 پشیمون نشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •