سلام
دوستان من Reborn رو تو پوشه Project Origin (در یک پوشه مجزا) نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده!
![]()
سلام
دوستان من Reborn رو تو پوشه Project Origin (در یک پوشه مجزا) نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده!
![]()
Last edited by worldclass; 29-04-2010 at 14:12.
شما هر فايلي تو دايركتوري Reborn هست رو در پوشه اصلي بازي كپي كنيد ببينيد درست ميشه ؟
سلام من وقتي وارد اين بازي ميشم يه كادري مياد با اين عنوان:sound acceleration error:please refer to the readme.text for instruction on setting up the sound hardware on your computer مشكل من اينه كه بازي صدا نداره فكر كنم بعد از اينكه reborn رو نصب كردم اين مشكل به وجود اومد ضمنا reborn هم اجرا نميشه منم مشكل ورلدكلاس رو دارم جطوري بايد اجراش كنم?
يادش بخير يه دوراني بود وقتي توي انجمن سوالي مطرح ميشد ده تا جواب برات ميذاشتن اما حالا ده تا سوال مطرح كني يه جوابم برات نميذارن البته آقاي آكوا جواب زياد ميده به آدم توي خصوصي جواب دندانشكن
شما طبق این پست عمل کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مشكلم حل شد روش اجراي ريبرن رو كي بلده نصبش كردم اما اجرا نميشه!
دیشب نصبش کردم بازیرو و الان تمام شد، بد نبود واسه سال 2009 بودش دیگه، فقط دوستان اگه ممکنه در مورد بیماری آلما و اون محیطی که یک تاب به درخت بسته شده ،کمی بیشتر توضیح بدن، تشکر
بهت پیشنهاد میکنم حتما پست اول مخصوصا بخش داستان رو بخونی تا بهتر داستان بازی رو درک کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)