اقایون من تو این مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنمgain orzammar s aid for battling the blight لطفا راهنماییم کنید !
اقایون من تو این مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنمgain orzammar s aid for battling the blight لطفا راهنماییم کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا بگو کجاش گیر کردی چون این قسمتش یکمی طولانیه.
بابا دمتون گرم.میشه در مورد این Return To Ostagar یکمی توضیح بدی ومثلا بگی چه شخصیتها و ماموریتهایی داره؟
راستی من دوباره تصمیم گرفتم اون نبرد نهایی برم چون قبل از اینکه اونو برم یه سیو داشتم.این دفعه درخواست موریگان رو رد کردم و بنده خدا گذاشت رفتالان تا نیمه هاش رفتم.قبل از این که برم یه سوال داشتم این دفعه باید یه نفر رو قربونی کرد درسته؟ چون دفعه قبل من درخواست موریگان رو قبول کرده بودم و هیچ کسی نمرد.راستی یه سوال دیگه داشتم اگه الیستر رو قربونی کنم در این صورت که اون شاه هستش کی شاه میشه؟
RoT حدود یه نیم ساعتی بیشتر طول نمی کشه بر می گردی به Ostegar همون جایی که نبرد اول بازی با Darkspawn اتفاق افتاد و باید به دنبال مدارک و اسلحه ها و لباس Cailen باشی و همینطور تصمیم بگیری با جسد Cailen چه کنی و انتقامتم از گروهی که تو Ostegar مستقر هستندو بگیری . شمشیر و خنجر Duncan هم بعد از رویارویی با Risen Ogre می تونی بدست بیاری.
ببین یا خودت قربانی میشی یا Alistair یا Loghain که اگر انتخابش کرده باشی Alistair نیست تو گروهت. اگر Alistair فدا بشه Anora به تنهایی ملکه میشه. حالا من نمی دونم بعد از جنگ می تونی با Anora ازدواج کنی یا نه.
هه هه چقدر مظلومه ! دلم آب شد جدی ! ولی عکست خیلی خوبه صورت باید مشخص باشه که هست.چند تا هم سوال هم داشتم :
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )
World Explored شما چقدر شد ؟ من 93 درصد
روي 49 % هم بازي تموم شد . چطوري صد در صد ميشه ؟ اصلا ميشه با يك Playthrough بازي رو صد در صد كرد ؟ ( مطمئناً جواب خير هست ! )
برای مثلا Skill های Survival باید Cunning بالایی داشته باشی و گرنه اجازه گرفتن اون Skill نمیده. برای من 100% هست جواب بله هست همیشه. ببین Auducan Thaig تو Deeproads رفتی ؟ Deeproads حتما چک کن. بعد سعی کن تمام Sidequest های قابل انجام را انجام بدی مخصوصا تو Denerim. اینم یه لیست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/LEFT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Optimus Prime; 11-01-2010 at 22:02.
اینه مرحلش میگه برو داست تاون اما اونجا هیچی نیستش درضمن چرا هاواردها بهم حمله میکنن !؟
find and eliminate jarvia
infitrate jarvia hideout
باید به dust town بری و اونجا رو قشنگ بگردی و با همه صحبت کنی و همه خونه ها رو بگردی بعدش فکر کنم از یه فروشنده یه چیزی میگیری که میتونی اون در که قفل هستش رو باز کنی و به انجا بری.
در مورد اینکه چرا بهت حمله می کنند چون احتمالا طرف بیلن رو گرفتی بهت حمله می کنند چون این دو تا هر جفتشون میخوان پادشاه بشن.
دوستان یک کمکی بکنید!
من میخوام Quest Crime Wave رو بگیرم اما Slim Couldry رو پیدا نمی کنم!!!!!
لطفا کسی رویه نقشه بهم نشون بده! ( گفتن بعده خونه ی Goldanna هست بدبختی اینکه اونم نمی دونم کجاست! )
در ضمن من بعد کوئست Broken Circle اومدم ( شاید تا اون موقع نیامده! )
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت چیه؟
خونه Goldanna که فکر کنم خواهر الیستر هستش توی دنریم هستش و تا وقتی ماموریتی که مربوط به الیستر رو نگرفتی ظاهر نمیشه.
من این دفعه بنده خدا الیستر رو قربونی کردمالبته خیلی پایانش فرق نداشت.راستی کسی میدونه شماره های بعدیش کی ساخته میشه؟ فکر کنم حداقل یه چهار پنج شماره ی دیگه از این بازی بسازن چون blight مثل اینکه تموم نمیشه و هر چند سال یه بار دوباره ظاهر میشه.تازه اگه بخوان میتونن از blight های قبلی بازی بسازن چون فکر کنم این پنجمین blight بودش.
راستی من یه تقاضا داشتم نمیشه دوره آزمایشی من زودتر تموم بشه چون جواب 779 بنده خدا رو من چند ساعت پیش پست کردم ولی هنوز نیومده
منظوره من Slim Couldry هستش کسی که کوئست Crime Wave رو تویه Denerim میده!
امروز که رفتم Denerim یاده صندق وسطش افتادم! اما درش قفل بود! وقتی تحقیق کردم دیدم تویه کوئست Crime Wave مثل اینکه میتونی درشو باز کنی!
حالا دنبال این یارو ام الانم تویه کوئست Urn of sacret ... هستم! اما هنوز وجود نداره این یاروتویه سایت نوشته بود بعده خونه ی Goldanna الان من کله دور و بر خونشو گشتم اما بازم چیزی نبود!
دوستان اینجا گیر کردم لطفا کمکم کنید ! در ضمن در این منطقه کسی نیست که به گروه من بیاد اون مسابقه ها مال چیه همونی که جنگ تن به تن هستش ؟
entering jarvia hideout
اگه اون ماموریت Urn of sacred ashes هستی باید بری پیش یه نفر در دنریم که اسمشو دقیقا یادم ولی خونش رو به روی tavern هستشحالا دنبال این یارو ام الانم تویه کوئست Urn of sacret ... هستم! اما هنوز وجود نداره این یارو
دقیقا dust town بگرد بعد فکر کنم توی یکی از خونه های محوطه اصلی orzammar یه چند نفر هستن که باهاشون میجنگی و از تاجری که اون جا هست یه چیزی میگیری و با اون میتونی دری که در dust town قفل هست رو بازی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)