راستش من php بلدم و دستورات مشابه رو با تغییراتی و سرچ تو اینترنت یاد گرفتم اما این چیزی شما میگید میفهمم ولی کد نویسیش بدون داشتن علمش برام امکان پذیر نیست و تو اینترنت هم در مورد این نرم افزار فقط یک سایت انگلیسی هست که توضیحات داره و اون هم با ایمیل رایگان نمیگذاره عضو بشیم و سوال بپرسیم یا دانلود کنیم نمونه کدها رو. تا جایی نمونه کدش رو نبینم که نمیتونم انجام بدم
البته این ورش هم چنگی به دل نمیزنه.
اگر تو لود صفحه بگذارم کلا صفحه من تعطیل میشه باید همه چیز رو تو خود اون وب پیج طراحی کنم که قطعا محدودیت داره و دقیق مثل بقیه صفحات در نمیاد.
مثلا اگر رزولوشن صفحه بیاد پایین اسکرول دار میشه در حالی بقیه صفحات میزنه از مانیتور بیرون و صدها مشکلات دیگه...
در کل این روش وابسته به اینترنت اکسپلورر هست و اگر تنظیمات اینترنت اکسپلورر درست نباشه دیگه صفحه من درست نشون داده نمیشه که باز هم کار رو با اما و اگرها میکنه و مبتدی هست
خود نرم افزار باید این امکان رو داشت که نداره. تا دست به کار آدم نشه ضعفهاش به چشم نمیاد ولی من هر کار خواستم بکنم آخرش به یک بن بست رسیدم. بیشتر بدرد ساخت اتوران های ساده می خوره و حرفه ای نیست
شاید بشه با actionscript بدون نیاز به وب آبجکت کلمه خاصی رو لینک داد به صفحه دیگه که من زیاد به این زبان تسلط ندارم