تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 95 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 949

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه AutoPlay Media Studio

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستش من php بلدم و دستورات مشابه رو با تغییراتی و سرچ تو اینترنت یاد گرفتم اما این چیزی شما میگید میفهمم ولی کد نویسیش بدون داشتن علمش برام امکان پذیر نیست و تو اینترنت هم در مورد این نرم افزار فقط یک سایت انگلیسی هست که توضیحات داره و اون هم با ایمیل رایگان نمیگذاره عضو بشیم و سوال بپرسیم یا دانلود کنیم نمونه کدها رو. تا جایی نمونه کدش رو نبینم که نمیتونم انجام بدم
    البته این ورش هم چنگی به دل نمیزنه.
    اگر تو لود صفحه بگذارم کلا صفحه من تعطیل میشه باید همه چیز رو تو خود اون وب پیج طراحی کنم که قطعا محدودیت داره و دقیق مثل بقیه صفحات در نمیاد.
    مثلا اگر رزولوشن صفحه بیاد پایین اسکرول دار میشه در حالی بقیه صفحات میزنه از مانیتور بیرون و صدها مشکلات دیگه...

در کل این روش وابسته به اینترنت اکسپلورر هست و اگر تنظیمات اینترنت اکسپلورر درست نباشه دیگه صفحه من درست نشون داده نمیشه که باز هم کار رو با اما و اگرها میکنه و مبتدی هست

خود نرم افزار باید این امکان رو داشت که نداره. تا دست به کار آدم نشه ضعفهاش به چشم نمیاد ولی من هر کار خواستم بکنم آخرش به یک بن بست رسیدم. بیشتر بدرد ساخت اتوران های ساده می خوره و حرفه ای نیست

شاید بشه با actionscript بدون نیاز به وب آبجکت کلمه خاصی رو لینک داد به صفحه دیگه که من زیاد به این زبان تسلط ندارم
    Last edited by nekooee; 13-03-2012 at 23:33.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اگه بتونم یه پروژه براتون میزارم و اما در مورد ضعفها:
    هر برنامه ای یه عملکردی داره که ممکنه در ورژنهای بعدی افزایش پیداکنه. ضعفهای که شما گفتی هیچکدوم به این برنامه وارد نیست و تمامشون راه حل داره. در واقع این ضعف شماست که با برنامه آشنایی نداری. بهترین راهنما هم برای برنامه خود راهنمای برنامه یعنی Help است. در ضمن برنامه قابلیت فراخوانی DLL و کد نویسی رو هم داره که می تونید امکانات دیگه رو هم به برنامه اضافه کنید.

3. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون منتظر نمونه کد هستم. اما در مورد اینکه من به Actionscript تسلط ندارم موافقم ولی شما گفتید دو روش برای این کار هست که دو روش هیچکدوم راه حل نبود بلکه وارد کردن برنامه های دیگر به صفحه بود و اینها روش مناسبی نیستند.

و البته لینک دار کردن کلمات در جمله بسیار کاربردی هست و بارها در طول یک برنامه ممکنه لازم بشه استفاده بشه و برنامه ای که رابط گرافیکی برای کاربر داره این باز هم ضعف به حساب میاد و امیدوارم در ورژنهای بعدی رفع بشه.

امروز نگاه میکردم در adobe flash cs5 برای متن استاتیک میشه کلمه رو لینک دار کرد ولی نمیشه Scroll دار کرد و وقتی Dynamic میکنم دیگه نمیشه کلمه رو لینک دار کرد اما با کامپاننت scrollpane میشه همه چیز رو اسکرول دار کرد. بنابراین میشه hotspot رو چسبوند روی کلمات پاراگراف بعد پاراگراف +هات اسپتها رو انتخاب کرد و تبدیل کرد به یک symbol حالا میشه این سیمبل رو فراخونی کرد داخل scrollpane و اسکرول دارش کرد. خوب یاین روش اینه که میشه حتی نوشته ها رو به صورت عکس داخل فتوشاپ درست کرد و اینجا به صورت اسکرول و لینک دار در آورد. اگر قابلیت مشابه داخل مدیا هم بود عالی میشد

اگر میشه یک نمونه برای فلش بگذارید به جای webobject برای اینکه بشه یک لینک رو از داخل فلش گرفت و داخل مدیا استدیو بهش action داد. منتظر نمونه کدتون هستم با تشکر
    Last edited by nekooee; 15-03-2012 at 16:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من الآن سر همین قضیه گیر کردم. لطفا بگید چجوری از داخل فلش با کلیک بشه رفت به صفحه مثلا 6

منتظرم باید تحویل بدم لطفا راهنمایی کنید زودتر

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یاد گرفتم
    اینجوریه که اول این کد رو میگذاریم تو فلش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد این کد رو میگذاریم تو مدیا استدیو روی آبجکت فلشمون:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nekooee; 03-04-2012 at 22:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم چه جوری میشه کدی بنویسم تا با کلیک روی ایکون مورد نظر به حالت رندوم یکی از عکس ها رو بکگراند دکستاپ اعمال بشه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها سلام
    میدونم سوالم خیلی مبتدی هست ولی چون تازه کار با این برنامه را شروع کردم نمیدونم راحش چیه
    میخواستم ببینم چه جوری میشه تعداد کل آیتم های توی لیست tree رو به دست آورد
    من هر کاری کردم فقط تونستم زیر مجموعه هر نودی رو تعدادشو بفهمم ولی کلشو نتونستم بدست بیارم
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین
    با تشکر ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض nasb plug in

salam dostan
    man to in barname be ye moshkeli barkhordam
    va on moshkeli ine ke ye plug in peyda kardam nemidonam chejori mitonam nasbesh konam
    age komakam konin mamnon misham dostan

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من یک پروژه با این نرم افزار اماده کردم، میخواستم بدونم میشه روی هارد دخیره اش کرد ، بعد روی سیدی رایت کرد بصورتیکه روی سیدی درست اجرا بشه؟
    چون این کارو کردم اما اتوران بصورت اتوماتیک اجرا نشد از روی سیدی بلکه باید روش کلیک میکردم تا اجرا بشه.اگه لطف کنید کمکم کنید.
    و مسئله ی بعدی اینه که در این پروژه من یه گزینه به نام " محتویات سیدی " درست کردم که میخوام فایل های سیدی رو نشون بده که درست کار میکنه فقط نمیدونم چطور ذخیره کنم این پروژه رو.اول پروژه رو رو ی سیدی ذخیره کنم ، بعد فایل ها رو روی سیدی رایت کنم ؟ کلا قضیه اش چطوریه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. وقتی خروجی گرفتی کل محتویات پروژه رو تو یه پوشه کپی می کنه. کل پوشه رو (یعنی محتویات داخلش رو) روی CD رایت کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •