این چیزایی که گفتی همشون توی همون خونه هست یا باید جاهای دیگه رو هم بگردم؟
با چی اونا رو بزنم؟
این چیزایی که گفتی همشون توی همون خونه هست یا باید جاهای دیگه رو هم بگردم؟
با چی اونا رو بزنم؟
دوستان آموزش مربوط به پاور آرمر از کجا باید بگیرم .
فاشیست جان تو همون پست قبلیم که جواب سوالت هست ! اگر بری تو اون خونه همشو اطراف در ورودی میبینی . روشون E رو بزن .
تو Citadel اول از Lyons اجازه بگیر بعد دنبال Paladin Gunny بگرد ؛ اون میتونه بهت آموزش بده . تو مرحله ی Picking Up the Trail میرسی به سیتادل .
دوستان من می خوام charon را با خودم همراه کنم اما underworld را پیدا نمی کنم روی نقشه ی مرجع هم که تو پست های قبلی بود پیداش نکردم . میشه بگید از کجا باید برم . لااقل حدودشو بم بگید
باید بری museum of history
بیشتر از یه همراه میشه برد من با star رفتم این یارو گوالو رو خریدم اما قبول نمی کرد که با من بیاید. فقط یه همراه مجاز . اما من شنیده بودم بیشتر هم میشه انتخاب کرد.
سلام به همه
کسی جواب ما رو نداد که چجوری صداهای بازی رو فعال کنم. وقتی سوال جواب مب کنیم هیچ صدایی ندارم (فقط بعضی وقتا یکی از دیالوگ ها صدا داره)
لا اقل بگید چقدر دیگه مونده؟ من الآن باباهه رو از vault 116 پیدا کردم.
ممنون
بازی قشنگیه هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر خوشم میاد البته من تازه Level های اولی هستن فقط من از این حشره ها و موجوداتی که بزرگ شدن بدم میاد مورچه، سوسک، موش ...
Last edited by milky way; 22-02-2009 at 04:45.
دوستان اگه کسی ماموریت اون زنه که 30 بطری نیکوکولا کوانتوم می خواد رفته یه حالی به ما بده بگه این بطری رو از کجا بیاریم . به کارخانش رفتم ولی هیچ خبری نبود. ما رو تو خماری نذارید دمتون گرم.می خوام تا جایی که راه میده همه ی ماموریت های فرعی شو برم.
اينو من تو صفحات قبل كامل توضيح دادم كه با استفاده از cheat ها چطور ميشه تمام افراد قابل استفاده رو همراه كرد. هر تعدادي كه ببيني ميتوني با خودت ببري.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)