همچين خفنم نيستش! راستي من 2 سال تجربه دارم اگه خيلي جو بگيردت آخراش كم مياري! فقط وقتي موفق ميشي كه عاشق درس باشي و الا برات عذابه!من روزي 7 و 8 ساعت ميخونم
راستي تابستون ميشه گفت هيچي نخوندم
ببينم ميشه سراسري قبول شد؟
همچين خفنم نيستش! راستي من 2 سال تجربه دارم اگه خيلي جو بگيردت آخراش كم مياري! فقط وقتي موفق ميشي كه عاشق درس باشي و الا برات عذابه!من روزي 7 و 8 ساعت ميخونم
راستي تابستون ميشه گفت هيچي نخوندم
ببينم ميشه سراسري قبول شد؟
واقعا خوب روحيه ميدين
هيچ جوم نگرفته
سه ماهه كشتم كه 8 ساعت بخونم
فقط سوالم اينه:8 ساعت تا پايان تير خوبه يا نه؟
اصلا سراسري قبول ميشم
اگه كمه زياد كنم
راستي فكر نكنم كم بيارم من هم روزه مي گيرم هم درس مي خونم
درس خوندن مسئله هدف و انگيزست L-)
قبول نشم كارم تمومه b-(
به نظر من کتاب حسابان وریاضیات پایه خوب باشه انتشارات راه علم(مطمئن نیستم)2-كتاب توپ واسه يادگيري رياضي پايه رشته رياضي چي سراغ دارين؟(لطفا سريع معرفي كنيد)
.................................................. .................................................. ......................................
2روز که نباشی باید همه پستارو مفهومی بخونی بفهمی چی شد!
حالا قضیه چیه؟!
من شنیدم که این قضیه بومی شدن سال آینده 80 درصد میشه!
واقعا خوب روحيه ميدين
هيچ جوم نگرفته
اصلا سراسري قبول ميشم
اگه كمه زياد كنم
قبول نشم كارم تمومه b-(
8 ساعت خیلی خوبه ! شک نکن موفق میشی!
دوستان کسی از تاثیر مدل تو سال 88 خبری نداره ؟
خوب چي مي خواي بخوني؟ كجا بگو بگمواقعا خوب روحيه ميدين
هيچ جوم نگرفته
اصلا سراسري قبول ميشم
اگه كمه زياد كنم
قبول نشم كارم تمومه b-(
ضمناً قبول شدن به خود افراد بستگي داره يكي از دوستاي من روزي 10-12 ساعت مي خوندش از همون اول سال آخرش همش مي گفت كي تموم ميشه راحت شم يعني روحيش بره درس خوندن در بو داغون بودش درسشم خيلي خوب بودش شدش 18000 چرا چون فقط بصورت حفظي مي خوندش!!
از اون ور من روزي 3-ساعت به زور 4 ساعت تو روزاي تعطيل مي خوندم شدم 16000 !!!! علتشم اينه كم من حفظي نميتونستم بخونم.شك نكن كه قبول ميشي. فقط به اين ربط داره كه از الان چطوري بخوني يعني درست بخوني مطالب اظافه اكيداً نخوني ضمناً خودتو يا بره آزاد آماده كني يا سراسري. كنكور آزاد با سراسري خيلي فرق داره تا اونجايي كه نفرات برتر كنكور توي كنكور آزاد اصلاً خوب نتيجه نميگيرن و بر عكس
Last edited by mohsen_sir; 16-09-2008 at 09:24.
کاملا تایید میشه.
حداقل موفق کنکور روزی 7-8 ساعت و روزهای تعطیل 10-12 ساعت است.
بستگی دارد که طرف چحوری بخونه اگر به طور مفهومی بخونه کاملا موفق میشه واگر به صورت حفظی بخونه برعکس.
سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد . براي اينكه زبان رو 80-70 درصد بزنيم . آيا خوندن فقط لغت هاي كتاب براي كسي كه سطح زبانش متوسطه كافيه ؟؟
ممنون
زبان تا 90% لغته یعنی لغت رو فول باشی 90 رو شاختهسلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد . براي اينكه زبان رو 80-70 درصد بزنيم . آيا خوندن فقط لغت هاي كتاب براي كسي كه سطح زبانش متوسطه كافيه ؟؟
ممنون
ولی شما حتماً گرامر رو در سطح متوسط هم که شده بلد باش
به گفته مشاورمون:
زبان 25 تا تست داره که 19 تاش با مسلط بودن به لغات میشه حل کرد. و اگه خیلی مسلط باشیم میتونیم چند تا از 6 تای باقیمونده رو هم حل کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)