سلام
دوست عزيز omidia اگه مي شه توضيح بده چطوري pkg رو به گوشي معرفي كردي...
موفق باشيد...
سلام
دوست عزيز omidia اگه مي شه توضيح بده چطوري pkg رو به گوشي معرفي كردي...
موفق باشيد...
سلام.
وقتی که هیچ گزینه ای قفل نیست بدون اینکه فایل ini رو از طریق کامپیوتر ویرایش کرد از کجا میشه دوباره وارد قفلها شد و دوباره بعضی از قسمتها رو قفل کرد.
من تا حالا الف sleep mode رو نصب نکردم. میشه تمام فایل های مورد نیاز برای k810 رو بزارین
ممنون
RE: RegFile (شناسایی فایل هایی با پسوند متفاوت توسط گوشی)
سلام
به این الف می تونید پسوند های جدید به گوشی بشناسید مثلا فایل های ini رو برای گوشی تعریف کنید تا باز بشه.
شما باید فایل ext.ini رو ایجاد کرده و در پوشه Config\Extension قرار بدید و برای هر گوشی اصلاعات خاصی بنوییسید لیست این اطلاعات :
در ضمن باید در انتهای این فایل پسوندهایی رو که می خواید داشته باشید به روش زیر بنویسید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این جا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پسوند اول و برای دومی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و به همین ترتیب .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ini پسوند مورد نظر ماست که می خوایم گوشی بشناسه .
ini_big_icon.png,ini_small_icon.png نیز آیکن هایی هستند که به فایل هایی ini ربط داده می شوند
STE.elf هم الفی هست که فایل های با اون باز میشه
یه نمونه از فایل ext.ini برای K750:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن فایل های آیکن رو هم در کنار فایل ext.ini در همون پوشه قرار بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم متوجه شده باشید
یه پک کامل برای regfile
شامل تمام الف هایی که قابلیت کار با این الف رو دارند و همچنین آیکن اختصاصی برای هر پسوند
فایل ext.ini به شکل زیر است :
که شما باید 7 خط اول رو که در هر فریمویر متفاوت هست رو به فریمویر خودتون تغییر بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن نسخه 1.22 از Installer.elf که الف مهم و جدیدی هست رو هم اضافه شده در حالت عادی شما باید PKG این الف رو نصب کنید بعد این الف رو کپی کنید که این کار رو اقا میلاد براتون انجام دادن
download
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر فراواناز آقا میلاد به خاطر آموزششون
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omidia; 15-12-2008 at 17:04.
ورژن جدید allLock2.61.elf اون قسمت setup رو ندارهسلام.
وقتی که هیچ گزینه ای قفل نیست بدون اینکه فایل ini رو از طریق کامپیوتر ویرایش کرد از کجا میشه دوباره وارد قفلها شد و دوباره بعضی از قسمتها رو قفل کرد.
روش اول:
شما میتونی اولalllock2.5.elf (ورژن قدیمی) رو اجرا کنی و به وسیله ی اون الف ini رو دستکاری کنی و قسمت های مهم رو قفل کنی و بعد گوشی رو ریست کن و حالا allLock2.61 اجرا کن و ازش لذت ببر
من از همین ورژن 2.61 استفاده میکنم
الف رو داخل پوشه daemons گذاشتم تا اگه کسی خواست قفل رو باز کنه حتی با ری استارت کردن گوشی هم نتونه گوشی رو باز کنه
روش دوم:
میتونی برنامه mini commander رو از اینجا دانلود کنی بعد از طریق این برنامه با زدن کلید 4 هر فایل iniی که خواستی رو edit کن
یه سری از قسمت هایی که میشه قفلشون کرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bashir935; 15-12-2008 at 18:00.
من alllock v2.5en رو نصب کردم چون ورژن 2.61 انگلیسی نیست.سوال من این بود که وقتی که هیچ قسمتی رو قفل نکنیم چطوری به setup دسترسی پیدا کنیم؟چون setup موقع وارد کردن رمز فعال میشه و وقتی که هیچ قسمتی قفل نباشه دیگه نمیشه به قسمت setup رفت.در ضمن این alllock 2.61 که گذاشتین همون alllock 2.5 هستش چون توی قسمت about میزنه 2.5 و اون قسمت هایی رو که شما میگین میشه قفل کرد کار نمیکنه یعنی :
[LOCK_10]: 0x01; SMS Editor Book; SMS Editor
[LOCK_11]: 0x01; Text Editor Book; Writing SMS
[LOCK_12]: 0x01; ServiceMenuBook; Service Menu
[LOCK_13]: 0x01; Menu_Globals; Menu
[LOCK_14]: 0x01; MOCallBook; Calling
[LOCK_15]: 0x01; ObExReceiveBook; Sending File
[LOCK_16]: 0x01; OnOffBook; Shutdown
[LOCK_17]: 0x01; SessionBook; Java Apps
این قسمنها رو توی فایل ini قرار دادم ولی کار نمیکنه.فکر کنم اصلا ورژن 2.61 ساخته نشده.
Last edited by amir_82111; 16-12-2008 at 12:57.
درسته حق با توئه تو about نوشته 2.5 ولی این ورژن که ما 2.61 صداش میزنیم با 2.5 یکم فرق داره
شما از این فایل ini استفاده کن و بعد دوباره تغییرش بده
اینجا برات فایل ini خودمو گذاشتم(فایل منیجر رمز میخواد)
Last edited by bashir935; 16-12-2008 at 16:58.
اگه میشه فایل رو در یه سرور دیگه اپ کنید من نمی تونم از 2shared دانلود کنم. فایل مربوط به FileRegممنون از زحماتتون.
خدمت شما
اینم یه الف که بارش برف رو روی صفحه میاره.
یه پوشه به نام snow در Config درست می کنید و آیکونها رو در اون کپی کرده و الف رو اجرا کنید.
یکی از این الفها برای db2020 و دیگری برای db2010 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M.R.2; 17-12-2008 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)