دلیل دوبله شدنشو نمیدونماولا که حالت چطوره پسر؟ خوش اومدی به پیسی ورلد.(تو همون بازیگر کوچکی یوسفی؟)
دوم دلیل دوبله شدن اون چی بود؟ آیا نمیتونس حرفایی که دوبله شده رو خودش بگه؟
اگه دوستان میدونن بگن استفاده کنیم
دلیل دوبله شدنشو نمیدونماولا که حالت چطوره پسر؟ خوش اومدی به پیسی ورلد.(تو همون بازیگر کوچکی یوسفی؟)
دوم دلیل دوبله شدن اون چی بود؟ آیا نمیتونس حرفایی که دوبله شده رو خودش بگه؟
اگه دوستان میدونن بگن استفاده کنیم
برای بعضی از شخصیتها دوبله شده بود
مثل مادر آخن آتون
ولی نمیدونم چرا کسانی مثل جهانبخش سلطانی و خود یوسف و... براشون دوبله نشد ؟!!!
==============================
امروز نسخه آمریکایی فیلم رو دیدم به کارگردانی راجریانگ
البته نمیشه گفت ولی اگه بین این دو نسخه یکی رو بخوام انتخاب کنم من کار سلحشور رو (باهمه ضعف هایی که داره) میبینم
این متنی که می نویسم نظر منه و تقریبا کاری هم با نسخه های دیگه فیلم ندارم
البته ببخشید که من یوسف رو جوزف صدا می کنم چون به نظرم اینها دو نفرند !
به نظر من راجر یانگ یه کمی بیشتر از سلحشور تاریخ رو تغییر داده
جوزف ( که عکسش رو تو پستهای قبل دیدین) اصلا به زیباترین آدم نمیخورد! ( حتی یه کمی هم ... )
توی بازار برده فروشان ده ساله نبود ! ( حدود هفده سال ! )
توی کل فیلم چهره جوزف ده ساله ( ابتدای فیلم ) و جوزفی که عزیز مصر شده و برادراش رو می بینه هیچ فرقی نمیکنه !
من شنیدم زلیخا پیراهن یوسف رو پاره می کنه ولی اینجا یه چیزی مثل دامن پوشیده بود که اون پاره شد ! اصلا کلا در اومد و تو دست زلیخا بود !
زلیخا که معروف بوده یکی از زنان زیبای مصره ، من که دیدمش چندشم شد ! ( کلا قیافش به این جوزف می خورد !)
یعقوب اصلا نابینا نمیشه !
کلا خیلی مشکل داشت ( گفتم من فعلا کاری به نسخه آقای سلحشور ندارم و در مورد این فیلم صحیت می کنم )
احتمالا بعدا عکسهایی از فیلم رو میزارم
در مورد ذخیره سازی با خوشه باید بگم که فکر می کنم تو قرآن به این اشاره شده که باید با خوشه ذخیره بشه چون گویا گندم بدون خوشه دوام چندانی نداره. البته تو فیلم دلیلش رو چیز دیگه ای میگه که احتمالا به این دلیل که نمیخوان کاهن ها بفهمن (به نظرم یکی از معدود نکات مثبت فیلمه)
این سوال برام بود که چطور میخوان بدون اینکه کاهن ها بفهمن تنها راه ذخیره سازی با خوشه ست، گندم ذخیره کنن
این فیلم بر اساس آیات قرآنه؟؟
Last edited by click_dez; 17-01-2009 at 23:33.
نقد شفاهي سريالهاي روي آنتن/ سلطانمحمدي: «يوسف پيامبر» واكنش مثبت مردم و علما را دربرداشته است
خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اين كه سريال يوسف واكنش مثبت مردم و علما را دربرداشتهاست، گفت: سريال داراي نقط قوت و ضعف بسيار است.
«حسين سلطانمحمدي» در گفتوگو با باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد سريال يوسف پيامبر(ع)گفت: كار در مجموع از لحاظ اجرا خوب است و واكنش مثبت مردم و علما را در برداشته است.
وي ادامه داد: بعضي منتقدان همكه موشكافانه سريال را دنبال ميكنند اين سريال را پذيرفتهاند و بعضيها هم ايراداتي را به سريال وارد ميكنند.
سلطانمحمدي تصريح كرد: آقاي سلحشور سعي كرده كار را براي مخاطبان ساده كند و از زبان محاوره امروزه در اين سريال استفاده كرده است و از جملات فلسفي استفاده نكرده كه فهمش براي مخاطبان سخت باشد و در مجموع، وي توانسته خوب گروه را مديريت كند. كار قابلاستفاده است.
اين منتقد در ادامه در مورد بازيهاي سريال «يوسف پيامبر» افزود: بازيها ميتوانست بهتر و پختهتر باشد، بعضي بازيها شتابزده است و انتخاب بعضي بازيها خوب نيست.
وي تصريح كرد: بازيگراني مثل كتايون رياحي،جعفر دهقان،محمود پاكنيت، پروانه معصومي و عباس اميري، بازيگران محوري سريال هستند كه هر هفته كار آنها ديده ميشوند و بزرگيشان به چشم ميآيد.
سلطان محمدي دكور سريال را عالي دانست و افزود: دكورها متنوعاند و حرف براي گفتن دارد و چيدمان دكورها هم خوب از آب درآمده است.
اين منتقد در ادامه در مورد فيلمنامه سريال، افزود: فيلمنامه ثبات ندارد و بر اصول خود پايبند نيست.
وي در ادامه درباره استفاده از تك دوربين گفت: توليد پروژهاي به اين عظمت كه 4 سال فيلمبرداري دارد با تك دوربين خيلي سخت است ولي اين سليقه كارگردان است. او اين ترفند را بهكار گرفته و از نظر فيلمبرداري هم، در قسمتهايي، حركات دوربين فوق العاده است و در جاهايي دوربين ثابت است.
«سلطانمحمدي» چهرهپردازي سريال «يوسف پيامبر» را خوب ندانست و افزود: گريمها در مجموع خوب نيست و تنوع ندارد.
اين منتقد درباره برخي حواشي و نكات پيش آمده پيرامون سريال تصريح كرد: ايرانوس در اول سفره دار عزيز مصر بود و فعلا بايد سفره دار آمن هوتب چهارم باشد اما ايرانوس در كنار يوسف ميچرخد و خادم يوسف است و اتفاقات را به يوسف بازگو ميكند. اين دو كار را چگونه انجام ميدهد؟
وي ضمن انتقاد از برخي صحنهها از جمله صحنه حمله به يوسف، ادامه داد: نام الهام حميدي را در تيتراژ شروع سريال «يوسف پيامبر» ميبينيم. اكنون قسمتهاي زيادي از سريال گذشته و ايشان هنوز در سريال حضور ندارد و در روزنامهها ميخوانيم كه ايشان همسر اول يوسف ميشود.
سلطان محمدي با اشاره به اين كه «در بخشهايي از سريال عظمت و سيره يوسف گم شده است» و «حواشي سريال رنگ و بوي ديني ندارد» در پايان گفت: اما اميدوارم زحمت دوستان خوب باشد و با اجر بماند.
آقا این دختره الهام حمیدی چی کاره است ؟
اسمش توی تیتراژ آغازین هست ولی هنوز نیومده !!!
بابا داستان به این قشنگی ، زحمت هم کشیده شده !
ایرانی جماعت میاد توی نظر سنجی ، اولین دکمه ای رو که میزنه بدون فکر ضعیفه ! خوب یعنی چی ؟
از نظر سنجی دوستان باید تشکر کرد . چون باید نکات ضعف و قوت این سریال معلوم بشه که سریال های آتی بهتر ساخته و تدوین بشن
ولی خب این یکم کم لطفی هست که دوستان نظر ضعیف بدن!
با تشکر
با یوزارسیف ازدواج می کنه
فکر کنم دیگه تو پشت صحنه ها ببینیمش![]()
خوب الکی به به چه چه کنیم که نمیشه دوست عزیز...
به نظر من واقعا این سریال ضعیفه...بیشتر ضعفشم بخاطر بد بازی کردن بعضی از بازیگراست و بعضی جاهای فیلمنامش دیگه خیلی تصنعی و ساختگیه...
مثلا فقط به عنوان یک مثال از صدها... یه جا من دیدم رفته بود تو مزرعه پیش یه خونواده ای...بعد که رفت و اونا اسمشو پرسیدن و به طرز واقعا خنده داری شروع کردن که وای...او عزیز مصر بود...با ما غذا خورد و فلان و بهمان...من بیننده وقتی این صحنه ها رو می بینیم حس می کنم کار گردان می خواد یه چیزی رو به زور بچپونه تو مخ بیننده که مثلا یوسف آدم بزرگوار و خوبی بود...آیا برای نشون دادن این موضوع راه واقع گرایانه ای نبود که به این شکل پیش پا افتاده بخواد به زور به بیننده القا بشه؟!
اره منم پوسترش رو دیدم
هنوز که نیومده
من داستان اصلی نمیدانم
پس ازدواج میکنه یوسف
فکرمیکردم با زلیخا ازدواج میکنه
خیلیها نظرشون رو زمانی دادن که اوایل فیلم بود.... و واقعا اون اوایل ضعیف بود.
بابا داستان به این قشنگی ، زحمت هم کشیده شده !
ایرانی جماعت میاد توی نظر سنجی ، اولین دکمه ای رو که میزنه بدون فکر ضعیفه ! خوب یعنی چی ؟
من فکر میکنم اگه الآن یا زمانی که تموم بشه یه نظر سنجی بگیریم ، میبینیم که نظرها یه چیزه دیگرند.
Last edited by محمد88; 18-01-2009 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)