نه دیگه فکر نمیکنم ایرانسل تا این حد احمق باشه!!
الان که اپراتور سوم داره میاد اینکار صد در صد به ضرر ایرانسل خواهد بود
تمام دنیا هر روز خدماتشون رو افزایش میدن ایرانسل هی کم میکنه!!!!![]()
نه دیگه فکر نمیکنم ایرانسل تا این حد احمق باشه!!
الان که اپراتور سوم داره میاد اینکار صد در صد به ضرر ایرانسل خواهد بود
تمام دنیا هر روز خدماتشون رو افزایش میدن ایرانسل هی کم میکنه!!!!![]()
دوست عزیز من بارها به 700 زنگ زدم و مشکلم رو حل نکردن، به هیچ کسی هم توسیه نمیکنم بزنگه
[/COLOR][QUOTE=italia88;6675238]اون برای از ما بهترونه
اما جدا از شوخی این مورد 20 تومنی اون موقعی بود که ایرانشل قاطی کرده بود و هر کیلو استفاده رو 500 تومن !!!!حساب کرد پام
![]()
با 700 هم تماسیدم برای این یه مورد کاری از دستشون برنیومد
ایرانشل چون من مشتری قدیمیشم همیشه به من حال داده و انواع و اقسام مشکلا رو روی من آزمایش کرده...![]()
دوستان ایرانسل اینترنت نامحدود ارائه میده؟قیمتش چه قدره؟ سرعتش نسبت به gprs همراه اول چطوره؟
نامحدود که قبلا میداد. الان هم به صورت بسته های 125mb 600mb 2000mb ارائه میداد که اونم دیگه نمیده.
فقط دلم میخواد این اپراتور سوم کارش بگیره تا حداقل یک رقیب جدی برا ایرانسل باشه . دیگه دارم از دستش خسته میشم.
شما سرعت GPRSایرانسل رو با همراه اول مقایسه می کنید؟
سرعت ایرانسل خیلی بهتر همراه اوله!!! همراه اول زیاد تعریفی نداره!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
شما مطمئن باش ایرانسل از اپراتور سوم کم نمیاره و ازش عقب نمیمونه
هسته اصلی شبکه ایرنسل بر پایه 3G هست و خیلی راحت میتونه نسل سوم ارئه بده به نظر من این همراه اول هست باید به خودش یه تکونی بده و این شبکه قدیمی رو به روز کنه!!!
سلام
من میخام خط ایرانسلم را gprs ش را غیر فعال کنم اخه خودش بعضی وقتا وصل میشه و شارژ کم میکنه
چطورب باید قطع کرد؟
بر تو تنظمیات کانکشن گوشیت و اونجا یه آی پی الکی بهش بده و یا اینکه بهش پسورد بهش بده یعنی فیلد پسورد رو پر کن اینجوری حتی یک بایت هم رد و بدل نمی کنه!
چی شده امروز کد قبول نمی کنه؟ چه مرگشه؟
اگه منظورت از کد بسته های GPRS هست تا پایان جشنواره پائیز فعال نمیشن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)