تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 151 اولاول ... 236369707172737475767783123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

sgh5000 جان
    من در مرحله اي هستم كه يك زن بنفش هست من تمامه خونشم تموم مي كنم ولي نمي ميره تند تند كليك مي كنم با هم گلاويز مي شن ولي آخرش تا پرتم مي كنه پايين يا خونم تموم مي شه چيكار كنم؟
    خونش نا يه جايي كه كم ميشه ديگه در نمي ره يك جا واميسته بعد خونشو كه تموم مي كنم بازم نمي ميره بعد يا پرتم مي كنه يا خونم تموم ميشه فك كنم يه قلقي داره چون دائم شمشيراشون بهم گير مي كنه من تند تند كليك مي كنم اين جوري بيشتر باهم گلاويزن ولي بازم او برنده مي شه
    بعد از اینکه گلاویز شدید و اون را شکست دادید شروع می کنه به فرار کردن و پریدن اون موقع وقتی به نزدیکش رسیدی r را بزن تا زمان کند بشه بعد تو این موقعیت هرچی تونستی بزنش.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من توي اون جايي هستم كه پدر پرنس مي ميرد وپرنس شمشيرش را بر مي دارد ولي از اون جا نمي توانم رد بشم
    يك در جلوي من هست كه نمي دونم چه جوري بايد بازش كنم لطفا من را راهنمايي كنيد.

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

بايد کليک چپ را نگه داري يا دکمه e يادم نيست و بعد پرينس با تمام قدرت در را خورد مي کند در آن مراحل خيلي تاريک هست

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ازكمكتان ممنون من به جايي رسيدم كه يك غول بال دار طلايي رنگ اونجا هست حالا بايد چه جوري ردش كنم چون وقتي چند ضربه به آن ميزنم سنگها به من برخورد مي كنند لطفا منرا راهنمايي كنيد وآيا اين غول آخر است.

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

ازكمكتان ممنون من به جايي رسيدم كه يك غول بال دار طلايي رنگ اونجا هست حالا بايد چه جوري ردش كنم چون وقتي چند ضربه به آن ميزنم سنگها به من برخورد مي كنند لطفا منرا راهنمايي كنيد وآيا اين غول آخر است.
    اسم اين غول وزير هست شما در مرحله آخر بازي هستيد

شما بايد به سنگها نخوريد بايد از ديوار بالا برويد و بعد بپريد روي آن و در حالت Speed kill آن را بکشيد يعني هر وقت صحنه رنگش رفت کليک کنيد هر وقت موفق شديد وزير مي رود بالاي بالا و سنگ ها روي هوا معلق مي ماند از روي سنگها بالا برويد و مواظب باشيد گلوله وزير به شما نخورد

خيلي سخت هست تلاش کن البته من درست يادم نيست موفق باشي بعدش هم بايد با شاهزاده تاريکي مبارزه کني ! تا بازي تمام شود همش به دنبال او برو و بعد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشكل در بازي pop3

سلام بر دوستان

من در مرحله اي كه پرنس با جسد پدرش برخورد ميكند و در اتاقكي محبوس ميشود گير كرده ام

كسي از دوستان ميتواند كمك كند ممنون

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان

من در مرحله اي كه پرنس با جسد پدرش برخورد ميكند و در اتاقكي محبوس ميشود گير كرده ام

كسي از دوستان ميتواند كمك كند ممنون

دوست عزیزمون علی توضیح دادند که یک قسمت از دیوار هست که کاملا تابلو هست حالت ترک خوردگی داره میری اونجا و کلید e رو نگه میداری تا پرنس با شمشیر بابا در رو بترکونه
    بايد کليک چپ را نگه داري يا دکمه e يادم نيست و بعد پرينس با تمام قدرت در را خورد مي کند در آن مراحل خيلي تاريک هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض jتشكر

اميد جان ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض انتهاي بازي

سلام بچه ها
    من وزير را شكست دادم
    بعد از نشون دادن اسامي سازنده ها ادامه بازي مي آيد ولي ناگهان صفحه از بين ميرود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •