بعد از اینکه گلاویز شدید و اون را شکست دادید شروع می کنه به فرار کردن و پریدن اون موقع وقتی به نزدیکش رسیدی r را بزن تا زمان کند بشه بعد تو این موقعیت هرچی تونستی بزنش.
بعد از اینکه گلاویز شدید و اون را شکست دادید شروع می کنه به فرار کردن و پریدن اون موقع وقتی به نزدیکش رسیدی r را بزن تا زمان کند بشه بعد تو این موقعیت هرچی تونستی بزنش.
من توي اون جايي هستم كه پدر پرنس مي ميرد وپرنس شمشيرش را بر مي دارد ولي از اون جا نمي توانم رد بشم
يك در جلوي من هست كه نمي دونم چه جوري بايد بازش كنم لطفا من را راهنمايي كنيد.
بايد کليک چپ را نگه داري يا دکمه e يادم نيست و بعد پرينس با تمام قدرت در را خورد مي کند در آن مراحل خيلي تاريک هست
ازكمكتان ممنون من به جايي رسيدم كه يك غول بال دار طلايي رنگ اونجا هست حالا بايد چه جوري ردش كنم چون وقتي چند ضربه به آن ميزنم سنگها به من برخورد مي كنند لطفا منرا راهنمايي كنيد وآيا اين غول آخر است.
اسم اين غول وزير هست شما در مرحله آخر بازي هستيد
شما بايد به سنگها نخوريد بايد از ديوار بالا برويد و بعد بپريد روي آن و در حالت Speed kill آن را بکشيد يعني هر وقت صحنه رنگش رفت کليک کنيد هر وقت موفق شديد وزير مي رود بالاي بالا و سنگ ها روي هوا معلق مي ماند از روي سنگها بالا برويد و مواظب باشيد گلوله وزير به شما نخورد
خيلي سخت هست تلاش کن البته من درست يادم نيست موفق باشي بعدش هم بايد با شاهزاده تاريکي مبارزه کني ! تا بازي تمام شود همش به دنبال او برو و بعد....
سلام بر دوستان
من در مرحله اي كه پرنس با جسد پدرش برخورد ميكند و در اتاقكي محبوس ميشود گير كرده ام
كسي از دوستان ميتواند كمك كند ممنون
دوست عزیزمون علی توضیح دادند که یک قسمت از دیوار هست که کاملا تابلو هست حالت ترک خوردگی داره میری اونجا و کلید e رو نگه میداری تا پرنس با شمشیر بابا در رو بترکونه![]()
اميد جان ممنون
سلام بچه ها
من وزير را شكست دادم
بعد از نشون دادن اسامي سازنده ها ادامه بازي مي آيد ولي ناگهان صفحه از بين ميرود![]()
آدرسي براي گرفتن كدهاي بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)