تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 299 اولاول ... 236369707172737475767783123173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

This is what gamers have posted at FIFA Forums in the FIFA 09 Demo Feedback Thread :

miharuhk said : "Little improvement in graphic but still far away from NG fifa. Gameplay is really crap just almost same as fifa 08. Game optimization is bad campared to COD4, crysis. I will not buy the full ver fifa09 in PC. I would buy fifa 09 for xbox360 and PES2009 for PC."

Riphz said: "How can anyone say this demo is good. This demo is Fifa 08 with additional features. They haven't even bothered to texture the players properly, they added '3d grass' A very very poorly controlled Be A Pro and expect to excite us loyal pc players? How dare they. I have been buying a Fifa game for PC since 2003 and I have been staying loyal to EA sports hoping they will change the main dynamics of the game, but no, It's the same game dynamics from 2005. And they try to lie to us, saying they added 350 collision animations. Take my serious advice EA. Scrap Fifa 09.
    Overall: 0/10."

MAVIYILDIZ5 said: "i played x360 demo and perfect animations,great gameplay,everything is good there but pc version still horrible.we need next-gen on pc"

palancas7 said : "The so called next gen consoles are way behind PC's in terms of power and yet only EA Sports don't seem to grasp this concept. Look at Crysis which is a EA published game that has advanced physics and cutting edge visuals and that was out nearly a year ago! What is it going to take to have you wake up and produce a groundbreaking Football game for the PC? Sod the lower spec PC's as if they can't afford to upgrade their PC's to play it they should just go buy a 360 instead. These cutting edge visuals you claim are not a patch on the 360/PS3 games and why? Because you're only using shader model 2 that's why! My graphics card supports sm4 and yet you are more bothered about someone with a 4 yer old PC rather giving me an experience I should be getting for my new PC. Rubbish crap yet again and this time you've tried to mask it with a slightly updated graphics tweak. Advice for you is either give the PC users the full experience next year or forget the PC title all together. PES 09 I guess again this year"

Outsider87P said : "This is finally a good game. The graphics are awesome and the gameplay is really polished and especially fluent. I didn't think it would have been so fluent. Great! Only one bug: nets seem too static and in some occasions the ball pass through them. But I think this will be fixed in the final version"

christie07081993 said : "Well I'd Say That Fifa 09 Demo Simply Rocks. But When I Was Playing Against Ac Milan. I Noticed Kaka's Legs When He Was Standing To Take The Penalty...those Were Horrible.the Legs In Fifa 08 Was Far Far Better.it Has Lost Its Shape In 09. The Gameplay Is Good.the 3d Grass Is Really Good And Realistic Sweating Of The Players Look Really Great.but The Crowds Look Terrible. The Crowds Are Just Nothing But Simply Crap!"

Amifla said : "Finally Awesome. I'm really impressed. I play all in high and the game looks amazing. Much, much better than 08. Great graphics. Really Great players models and faces and of course 3D grass. Improved gameplay, more polished and fluid. Collision system is really good. Shields, tricks, and many others things fantastic. Thanks EA, at least a great game. I can't wait for the full game. Overall I'd Give It 5.5/10"

این ها نظرات برخی از گیمر ها در مورد دموی فیفا 09 هست که نشون میده این بازی باز هم شکست خورده روی pc و امسال هم pes گوی سبقت رو از فیفا گرفته فقط 2 نفر از این بازی تعریف کردند و بقیه به شکل وحشتناکی به بازی حمله کردند

2. این کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

این ها نظرات برخی از گیمر ها در مورد دموی فیفا 09 هست که نشون میده این بازی باز هم شکست خورده روی pc و امسال هم pes گوی سبقت رو از فیفا گرفته فقط 2 نفر از این بازی تعریف کردند و بقیه به شکل وحشتناکی به بازی حمله کردند
    این جوری هم که میگی نیست من این سایت رو همیشه سر میزنم و مطالبشون رو می خونم از پیشرفت فیقا راضیند ولی از next نشدنش خیلی ناراحتند یکیشون هم رفته next رو بازی کرده و برای pc هم بازی کرده بعد اومده شروع به دادوبیداد کرده وگرنه اگه صفحات قبل تاپیک رو بزاری خیلیها از EA تشکر کردن امسال فکرنکنم شکست سخت بخوره چون pes هم مشکلات زیادی داره من خودم سال پیش فقط pes بازی کردم واین مشکلات رو به عینه دیدم ولمس کردم
    Last edited by swamp; 12-09-2008 at 10:38.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به صحبت این گیمر در مورد بازی فیفا 09 توجه کنید:
    ((MAVIYILDIZ5 said: "i played x360 demo and perfect animations,great gameplay,everything is good there but pc version still horrible.we need next-gen on pc"))
    ---------------------------------------------------------
    ترجمه: من دموی ایکس باکس 360 رو بازی کردم و انمیشن های کامل و گیم پلی بسار خوبی داشت و خلاصه همه چیز در آن خوب بود اما نسخه PC هنوز وحشتناک و ناگوار است . ما نیاز به نکست دارین برای نسخه PC .
    ----------------------------------------------------------
    این گیمر بسیار زیبا تفاوت عظیم فیفای PC با فیفای xbox360 رو گفته ...... پس امسال هم فیفا روی PC از PES شکست میخوره در ایم مساله شکی نکنید. حتی یکی دیگر از گیمر ها گفته بود که من اصلا نسخه PC فیفا را نخواهم خرید و به جاش PES 2009 را خوهم گرفت اما قطعا نسخه Xbox360 فیفا 09 رو نیز میخرم چون فوق العاده است.
    Last edited by konami-pes; 12-09-2008 at 10:49.

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

من دیگه بحثی ندارم ودر این مورد هم مطلبی نمی گم ولی برای آخرین بار : خوب من هم اگه xbox تو خونه داشتم نسخه فیفای pc رو نمی خریدم و این رو اطمینان دارم که امسال به راحتی از pes شکست نمی خوره مگر اینکه pes چیزی در حد نسخه ی next فیفا باشه واین مشکلات رو برطرف کنه : 1- لیسانس تیمها 2- صدای تماشاگران 3-بیرنگ بودن بازی (کم کم pes داره رو به سیاه سفید شدن میره) 4-bug های زیاد بازی 5- مشکلات دروازه بانها

داره خودمونی میشه مملي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

به صحبت این گیمر در مورد بازی فیفا 09 توجه کنید:
    ((MAVIYILDIZ5 said: "i played x360 demo and perfect animations,great gameplay,everything is good there but pc version still horrible.we need next-gen on pc"))
    ---------------------------------------------------------
    ترجمه: من دموی ایکس باکس 360 رو بازی کردم و انمیشن های کامل و گیم پلی بسار خوبی داشت و خلاصه همه چیز در آن خوب بود اما نسخه PC هنوز وحشتناک و ناگوار است . ما نیاز به نکست دارین برای نسخه PC .
    ----------------------------------------------------------
    این گیمر بسیار زیبا تفاوت عظیم فیفای PC با فیفای xbox360 رو گفته ...... پس امسال هم فیفا روی PC از PES شکست میخوره در ایم مساله شکی نکنید. حتی یکی دیگر از گیمر ها گفته بود که من اصلا نسخه PC فیفا را نخواهم خرید و به جاش PES 2009 را خوهم گرفت اما قطعا نسخه Xbox360 فیفا 09 رو نیز میخرم چون فوق العاده است.

دوست عزيز از اسم شما كاملآ مشخصه كه شما طرفدار pes هستيد
    بعدش هم شما رفتي صحبت دو سه تا از گيمر هايي رو كه PES رو دوست دارن رو گلچين كردي و گذاشتي.
    بعدش هم اين تايپيك فقط و فقط مخصوص فيفا هست و هيچ مقايسه اي در كار نيست.
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب از همه کسانی که واقعا قصد دارند تفاوت عظیم بین فیفای PC و Xbox رو بفهمند خواهش میکنم به لینک مراجعه کرده و دو فایل ویدویی رو مربوط به گیم پلی Xbox360 فیفا 09 رو دانلود کنند. واقعا فیفا روی ایکس باکس یه چیز دیگس
    من که خیلی خوشم اومد. البته فقط فیفای روی ایکس باکس.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز از اسم شما كاملآ مشخصه كه شما طرفدار pes هستيد
    بعدش هم شما رفتي صحبت دو سه تا از گيمر هايي رو كه PES رو دوست دارن رو گلچين كردي و گذاشتي.
    بعدش هم اين تايپيك فقط و فقط مخصوص فيفا هست و هيچ مقايسه اي در كار نيست.
    با تشكر
    درسته من طرفدار PES هستم اما در مورد نظرم در مورد فیفا به عنوان یک فرد بی طرف نظر دادم و واقعا اینو باید پذیرفت که فیفا بر روی PC خیلی خیلی در سطح پایین تری هست نسبت به فیفای Xbox360 .
    شما برو ویدئو های گیم پلی فیفا ایکس باکس رو دانلود کن و ببین اون وقت پی خواهی برد که اصلا ارزش نداره فیفا رو بر روی کامپیوتر بازی کرد. من خودم الان دمو 09 جلوی دستمه اما حوصله بازی کردنش رو ندارم و میخوام برم xbox 360 بخرم.

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

درسته من طرفدار PES هستم اما در مورد نظرم در مورد فیفا به عنوان یک فرد بی طرف نظر دادم و واقعا اینو باید پذیرفت که فیفا بر روی PC خیلی خیلی در سطح پایین تری هست نسبت به فیفای Xbox360 .
    شما برو ویدئو های گیم پلی فیفا ایکس باکس رو دانلود کن و ببین اون وقت پی خواهی برد که اصلا ارزش نداره فیفا رو بر روی کامپیوتر بازی کرد. من خودم الان دمو 09 جلوی دستمه اما حوصله بازی کردنش رو ندارم و میخوام برم xbox 360 بخرم.
    اینو همه قبول دارن که فیفاروی ps3 , xbox360 یه چیز دیگست و واقعا زیباست خوب وقتی ps3, xbox360 نداریم یعنی فوتبال بازی نکنیم ؟ بعدش فقط به خاطر یه فوتبال نمیشه که رفت 500 تومن داد
    Last edited by swamp; 12-09-2008 at 11:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینو همه قبول دارن که فیفاروی ps3 , xbox360 یه چیز دیگست و واقعا زیباست خوب وقتی ps3, xbox360 نداریم یعنی فوتبال بازی نکنیم ؟ بعدش فقط به خاطر یه فوتبال نمیشه که رفت 500 تومن داد
    من واقعا دلم می خواد برم XBOX360 بخرم فقط به خاطر FIFA09 چون دمو های این بازی واقعا عالین از فیزیک بازکنا تا طراحی لباس ها و چهره ها و مخصوصا جو ورزشگاه و تماشاچیا مایکروسافت هم که آرکید رو از 299 به 199 کاهش داد یعنی میشه با یه قیمت مناسب XBOX 360 تهیه کرد و فیفا09 بازی کرد ولی متاسفانه باید گفت امسال هم روی کامپیوتر ea داره شکست می خوره بازی هنوز مشکل داره متاسفانه مخصوصا این حالت شیشه مانند صورت بازیکن ها که نور رو به شکل مسخره ای بازتاب می کنه تازه صورت بیشتر بازیکن ها هم ضعیف طراحی شده متاسفانه مثلا چهره کاکا یا کاناوارو یا نیستلروی یا گاگو یا لمپارد و ... این ها بازیکنان بزرگی هستند باید لا اقل روی صورت این بازیکن ها بیشتر کار میشد که نشد توپ بازی هم به شکل عجیبی بزرگ هست واقعا برام سوال شده کی EA می خواد برای کامپیوتر دست به کار شه امسال باتوجه به گرفتن لیسانس چمپیونز لیگ توسط کونامی فکر می کنم فیفا نسخه چمپیونز لیگش اصلا روی PC فروش نکنه برای من سواله EA با این سابقه و قدرت چه طور برای PC کاری نمی کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اینو همه قبول دارن که فیفاروی ps3 , xbox360 یه چیز دیگست و واقعا زیباست خوب وقتی ps3, xbox360 نداریم یعنی فوتبال بازی نکنیم ؟
    دوست عزیز یعنی چه فوتبال بازی نکنیم؟؟!!!! پس PES 2009 چیه؟؟؟
    دوست عزیز اگر نمیخوای به خاطر فیفا 09 بری و Xbox360 بخری پس بشین و با PES 2009 از یک فوتبال واقعی لذت ببر. من هر دو تاش رو میخوام امسال بازی کنم. هر چند PES یک سر و گردن بالاتره اما خب فیفا هم روی کسنول ها خوب پیشرفت کرده و دوست دارم اون رو هم بازی کنم. امروز که جمعه هست . فردا باید برم یه ایکس باکس بخرم
    فقط دوستان کسی اینجا خبری از قیمت ایکس باکس 360 نداره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

حالت شیشه مانند صورت بازیکن ها که نور رو به شکل مسخره ای بازتاب می کنه تازه صورت بیشتر بازیکن ها هم ضعیف طراحی شده متاسفانه مثلا چهره کاکا یا کاناوارو یا نیستلروی یا گاگو یا لمپارد و ... این ها بازیکنان بزرگی هستند باید لا اقل روی صورت این بازیکن ها بیشتر کار میشد که نشد توپ بازی هم به شکل عجیبی بزرگ هست واقعا برام سوال شده کی EA می خواد برای کامپیوتر دست به کار شه امسال باتوجه به گرفتن لیسانس چمپیونز لیگ توسط کونامی فکر می کنم فیفا نسخه چمپیونز لیگش اصلا روی PC فروش نکنه برای من سواله EA با این سابقه و قدرت چه طور برای PC کاری نمی کنه
    متاسفانه در زمینه ی طراحی صورت تو 360 و ps3 هم مشکل وجود داره.(تو 08 که بود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •