تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 73 از 121 اولاول ... 236369707172737475767783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

اگه نباشه جاش خالی می مونه r2t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

1

شما باید برید رو اون سبز ها و یکم بپر بپر و این حرفا...چنتا دستگیره داره روی دیوار ها که اونارو بکشید یه چرخ دنده ای تکون می خوره...فکر کنم این سبزها 4 تا بودن که هر کدومش به یه دستگیره می رسه.. وقتی هر 4 تا رو بکشید هوای آلوده پاک می شه و یه چیزی شبیه آسانسور پیدا می شه که سوار می شید و میرید بالا.

دستت درد نكنه
    ولي تا رفتم تو بازي ديدم همون آسانسوره اومد پايين
    و حالا تموم شد
    واقعا به كساني كه اين بازي رو ، بازي نكردن توصيه مي كنم واسه آخرين مرحلهش برين ، Ubisoft گفت: انتظار بالا از POP ، واقعا راست گفت ( بي نظير بود)
    هيف كه حالا تموم شد

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته بازی رو تموم کردم ولی اومدم از نو شروع کردم به بازی این سربازای تاریک بعضی هاشون عجب سریش میشن. برا یکشتن یکیشون 20دقیقه وقت گذاشتم. البته اگر اینا هم نبودن بازی دیگه خیلی کوتاه و آسون میشد.

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

شما یه عکس بذارید ببینم کجا رو می گی...
    سلام خدمت دوستان عزیز
    مشکلم حل شد . بازی باگ داشت و یه سری از کارهایی که باید صورت میگرفت رو انجام نمیداد دوباره از اول بازی کردم درست شد.
    الان هم اون غول بزرگه رو که باید از بالا پرت کنی رو تمومش کردم از اون زنه هم فقط یه مرحله دیگش مونده تا با خودش بجنگم و از اون اسکلته هم دوتاش رو رفتم.
    اگه همین جوری بازی کنم فکر کنم تا فردا شب تموم بشه.
    به هر حال از توجهتون ممنونم
    موفق باشید..

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من 2 سوال دارم . میشه جوابمو بدید !

1- من وقتی به مقر اصلی برمیگیردم ( منظورم همون خونه که یه درخت از بالای سقفش رشد کرده و ازش چیز میز سیاه میاد بیرون )! یا بهتره بگم خونه بابای الیکا ! اون چهارتا دکمه رنگی رو که میزنم یه دفعه همه جا آبی میشه دیگه خوب نمیتونم جایی رو ببینم یعنی به طور شانسی از اون جا من میام بیرون ! ماله شما هم همینطوریه ؟

2- موقعی که دشمن بهمون حمله میکنه وقتی میافتیم روی زمین و اون غوله میخواد حمله کنه یه علامتهایی بهمون میده که من نمیدونم کدوم دکمه رو برای دفاع بزنم میشه جایی رو بهم معرفی که که با همون علامت دکمه مورد نظر رو هم نوشته باشه ! من فکر میدونم عکس اون شمشیره بیاد باید کلیک سمت چپ رو بزنم !

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 2 سوال دارم . میشه جوابمو بدید !

1- من وقتی به مقر اصلی برمیگیردم ( منظورم همون خونه که یه درخت از بالای سقفش رشد کرده و ازش چیز میز سیاه میاد بیرون )! یا بهتره بگم خونه بابای الیکا ! اون چهارتا دکمه رنگی رو که میزنم یه دفعه همه جا آبی میشه دیگه خوب نمیتونم جایی رو ببینم یعنی به طور شانسی از اون جا من میام بیرون ! ماله شما هم همینطوریه ؟

2- موقعی که دشمن بهمون حمله میکنه وقتی میافتیم روی زمین و اون غوله میخواد حمله کنه یه علامتهایی بهمون میده که من نمیدونم کدوم دکمه رو برای دفاع بزنم میشه جایی رو بهم معرفی که که با همون علامت دکمه مورد نظر رو هم نوشته باشه ! من فکر میدونم عکس اون شمشیره بیاد باید کلیک سمت چپ رو بزنم !
    1. اونجا معبد هست خونه ي كسي نيست!
    وقتي هر كدوم از اون نيروها رو فعال ميكنيد كلا توي يك مكان آبي رنگ قرار ميگيريد

2. دكمه ي سبز رنگ پرش هست ، قرمز r هست ، زرد هم اليكا هست ( e ) ، شمشير هم دكمه ي چپ موس هست ، اگر علامت يك دست خاكستري هم اومد دكمه ي راست موس هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من یه وب انگلیش پیدا کردم که کلی چیزا توش داره

بفرمایید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
    گرافیکش با اینکه یکمی فانتزی شده ولی خیلی قشنگه .
    فقط داستانش خیلی بی محتوا شروع شد !
    اصلا معلوم نبود الیکا از کجا اومد و این همه داستان پیش اومد !!
    کل بازی خوب بود ولی من فقط از یه چیزش بدم اومد .
    اونم سیستم مبارزه بازی که خیلی بد شده .
    تو پرنس های قبلی میشد همزمان با 5 نفر بجنگی و با حرکات آکروباتیک همشونو از پا دربیاری !
    ولی الآن فقط شده جنگ 1 به 1 که اصلا حال نمیده .
    این 4 تا غول بازی هم که مثل آب خوردن بود !
    تا بریم جلو و ببینیم بقیشون چطوریه .
    در کل بازی بدی نیست . میتونه آدم رو سرگرم کنه .
    موفق باشید .

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من همه مراحل رو رفتم فقط اون زنه باقی مونده. یه جایی رسیدم که اون زنه الیکارو مخفی کرده و به جاش سه تا الیکا ظاهر شده که هرچی با شمشیر اونارو میزنم غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن . اصلا نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟؟
    ممکن است که به من کمک کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من همه مراحل رو رفتم فقط اون زنه باقی مونده. یه جایی رسیدم که اون زنه الیکارو مخفی کرده و به جاش سه تا الیکا ظاهر شده که هرچی با شمشیر اونارو میزنم غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن . اصلا نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟؟
    ممکن است که به من کمک کنید.
    برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام دوستان
    میدونم دیره ولی خب منم بالاخره بعد از این امتحانای لعنتی پس از صبر بسیار بازی رو که خیلی منتظرش بودم خریدم.
    راستش من سری های قبلی رو بازی نکردم. و این شمار رو بیشتر با Assasin's creed مقایسه می کنم. در کل گرافیک زیبایی داره، حذکات آکروباتیکش قشنگه، طنزش جالبه ولی خب مبارزاتش یه کم شلوغه و کم ابتکار عمل میده به بازی کننده در ضمن تعدادشم کمه و یه بدی دیگه این که مبارزات چند نفره نداره (تا اینجاش که نداشته) ولی خب در کل خوش ساخته. اصلن مگه Ubisoft بازی بد هم داره؟
    یه سوالم دارم. دوستان در قسمت Extras چطوری باید Art Gallery ها و Skin ها رو Unlock کنیم؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •