دستت درد نكنه
ولي تا رفتم تو بازي ديدم همون آسانسوره اومد پايين
و حالا تموم شد
واقعا به كساني كه اين بازي رو ، بازي نكردن توصيه مي كنم واسه آخرين مرحلهش برين ، Ubisoft گفت: انتظار بالا از POP ، واقعا راست گفت( بي نظير بود
)
هيف كه حالا تموم شد![]()
دستت درد نكنه
ولي تا رفتم تو بازي ديدم همون آسانسوره اومد پايين
و حالا تموم شد
واقعا به كساني كه اين بازي رو ، بازي نكردن توصيه مي كنم واسه آخرين مرحلهش برين ، Ubisoft گفت: انتظار بالا از POP ، واقعا راست گفت( بي نظير بود
)
هيف كه حالا تموم شد![]()
سلام
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم ولی اومدم از نو شروع کردم به بازی این سربازای تاریک بعضی هاشون عجب سریش میشن. برا یکشتن یکیشون 20دقیقه وقت گذاشتم. البته اگر اینا هم نبودن بازی دیگه خیلی کوتاه و آسون میشد.
سلام خدمت دوستان عزیز
مشکلم حل شد . بازی باگ داشت و یه سری از کارهایی که باید صورت میگرفت رو انجام نمیداد دوباره از اول بازی کردم درست شد.
الان هم اون غول بزرگه رو که باید از بالا پرت کنی رو تمومش کردم از اون زنه هم فقط یه مرحله دیگش مونده تا با خودش بجنگم و از اون اسکلته هم دوتاش رو رفتم.
اگه همین جوری بازی کنم فکر کنم تا فردا شب تموم بشه.
به هر حال از توجهتون ممنونم
موفق باشید..
من 2 سوال دارم . میشه جوابمو بدید !
1- من وقتی به مقر اصلی برمیگیردم ( منظورم همون خونه که یه درخت از بالای سقفش رشد کرده و ازش چیز میز سیاه میاد بیرون )! یا بهتره بگم خونه بابای الیکا ! اون چهارتا دکمه رنگی رو که میزنم یه دفعه همه جا آبی میشه دیگه خوب نمیتونم جایی رو ببینم یعنی به طور شانسی از اون جا من میام بیرون ! ماله شما هم همینطوریه ؟
2- موقعی که دشمن بهمون حمله میکنه وقتی میافتیم روی زمین و اون غوله میخواد حمله کنه یه علامتهایی بهمون میده که من نمیدونم کدوم دکمه رو برای دفاع بزنم میشه جایی رو بهم معرفی که که با همون علامت دکمه مورد نظر رو هم نوشته باشه ! من فکر میدونم عکس اون شمشیره بیاد باید کلیک سمت چپ رو بزنم !
1. اونجا معبد هست خونه ي كسي نيست!
وقتي هر كدوم از اون نيروها رو فعال ميكنيد كلا توي يك مكان آبي رنگ قرار ميگيريد
2. دكمه ي سبز رنگ پرش هست ، قرمز r هست ، زرد هم اليكا هست ( e ) ، شمشير هم دكمه ي چپ موس هست ، اگر علامت يك دست خاكستري هم اومد دكمه ي راست موس هست
دوستان من یه وب انگلیش پیدا کردم که کلی چیزا توش داره
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
گرافیکش با اینکه یکمی فانتزی شده ولی خیلی قشنگه .
فقط داستانش خیلی بی محتوا شروع شد !
اصلا معلوم نبود الیکا از کجا اومد و این همه داستان پیش اومد !!
کل بازی خوب بود ولی من فقط از یه چیزش بدم اومد .
اونم سیستم مبارزه بازی که خیلی بد شده .
تو پرنس های قبلی میشد همزمان با 5 نفر بجنگی و با حرکات آکروباتیک همشونو از پا دربیاری !
ولی الآن فقط شده جنگ 1 به 1 که اصلا حال نمیده .
این 4 تا غول بازی هم که مثل آب خوردن بود !
تا بریم جلو و ببینیم بقیشون چطوریه .
در کل بازی بدی نیست . میتونه آدم رو سرگرم کنه .
موفق باشید .
سلام دوستان عزیز
من همه مراحل رو رفتم فقط اون زنه باقی مونده. یه جایی رسیدم که اون زنه الیکارو مخفی کرده و به جاش سه تا الیکا ظاهر شده که هرچی با شمشیر اونارو میزنم غیب میشن و یه جای دیگه ظاهر میشن . اصلا نمیدونم اونجا باید چیکار کنم؟؟؟
ممکن است که به من کمک کنید.
برای اینکه الیکای واقعی رو تشخیص بدین فقط یه راه دارین و اون هم اینه که خودتون رو به پایین پرت کنید تا الیکا مثل سابق جون شما رو نجات بده.
سلام دوستان
میدونم دیره ولی خب منم بالاخره بعد از این امتحانای لعنتی پس از صبر بسیار بازی رو که خیلی منتظرش بودم خریدم.
راستش من سری های قبلی رو بازی نکردم. و این شمار رو بیشتر با Assasin's creed مقایسه می کنم. در کل گرافیک زیبایی داره، حذکات آکروباتیکش قشنگه، طنزش جالبه ولی خب مبارزاتش یه کم شلوغه و کم ابتکار عمل میده به بازی کننده در ضمن تعدادشم کمه و یه بدی دیگه این که مبارزات چند نفره نداره (تا اینجاش که نداشته) ولی خب در کل خوش ساخته. اصلن مگه Ubisoft بازی بد هم داره؟
یه سوالم دارم. دوستان در قسمت Extras چطوری باید Art Gallery ها و Skin ها رو Unlock کنیم؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)