اینم یه کرک 14000 روزه برای تمام محصولات bitdefender
حالشو ببرین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه کرک 14000 روزه برای تمام محصولات bitdefender
حالشو ببرین
با عرض سلام به اعضای p30world روش بالا که معرفی شده فایده نداره Serial فعال 180 روز BitDefender Total Security 2009 را معرفی می کنم اما قبل از وارد کردن Serial نرم افزار مربوطه باید آن را به صورت Trial در آورید
180 Days BitDefender Total Security 2009 Genuine License Key:
BB7798E9A1E6E5B1E044
اگه مشکلی داشتید بگید در خدمتتون هستم
سلام دوستان ، طبق پيشنهاد يکی از دوستان در بخش درخواست نرم افزار که آخرين نسخه بيت رو با کرک کامل با قابليت آپديت ميخواستم دارم BitDefender Total security 2009 رو دانلود ميکنم از سايت رپيدشر با حجم 90.26 مگابايت . که همراهش يک پچ هم هست و راهنمای ساده ای برای کرک کردن
ميخواستم بدونم بعد از کرک طبق راهنما ميتونم با خيال راحت نرم افزار رو آپديت کنم؟ مشکلی پيش نمياد؟
خب مسلما اگر کرک مزبور از کرک های معتبر بیت دیفندر باشه و روش کرک درست صورت بگیره ، هیچ مشکلی پیش نمیاد
البته روش هایی که در پست اول ، همیلتون عزیز معرفی کردند از بهترین روش های کرک بیت دیفندر هستش
که از همان پست اول استفاده کنید ، چه بهتر
من تازه با این تاپیک آشنا شدم.درحدود 3 سالی هم هست که از bit دارم استفاده میکنم و تقریبا هیچ مشکلی نداشتم ( جز پایین آوردن سرعت در شبه های lan ) . به راحتی هم آپ می شدم(با استفاده از یک کرک). اما چند روزی هست که دیگه آپ نمیشه نه به خاطر اینکه زمانش تموم شده باشه ، اصلا سایت bit رو هم نمی تونم باز کنم. نکنه تحریم شدیم ؟!!!!
مشكل تحريم دركار نيست.اگر مشكلي در اين خصوص وجود داشته باشه مانند McAfee يا كمپاني توليد كننده Spyware Doctor موقع آپديت يا ورود به سايت متوجه تحريم خواهيد شد.علت اينكه نتوانستيد وارد سايت بشيد شايد از كار افتادن سرور سايت Bitdefender يا قيلترشدن اشتباهي سايت توسط ISP ي كه از آن استفاده ميكنيد باشد.
همانطور که Hamilton عزیز عنوان کردند مشکلی در این زمینه رخ نداده
شما ابتدا چک کنید می توانید وارد سایت های امنیتی مثل سایت های زیر شود یا خیر ؟
www.Kaspersky.com
www.Symantec.com
www.McAfee.com
سپس عوان کنید از بیت دیفندر بصورت کرک شده استفاده میکنید یا از کیجن یا سریال بهره می برید
اقا مرسی .
درست شد.از isp بود . با dns ها مشگل داشت.
یه سوال :
آیا راهی هست که این آنتی ویروس روی سیستم سرور آپ بشه و مابقی کلاینت ها از سرور آی بشن؟
در مورد کاهش سرعت در شبکه های lan که این آنتی ویروس روش نصبه ، میشه کاریش کرد؟
من این نرم افزار رو روی 9 تا سیستم نصب کرده بودم ، سرعت شبکه رو به شدت پایین میاره.
ورژن جديدتر کرک BOX! V1.2
ورژن جديدتری از کرک BOX برای محصولات BitDefender 2009 که محصولات اين شرکت را تا سال 2047 رجيستر ميکند!
جديدترين روش دريافت سريال قانوني 1 ساله مخصوص Bitdefender Internet Security 2009 در ابتداي پست اول نيز قرار داده شد.دوستان علاقمند سريعتر و قبل از اتمام سريالها براي دريافت سريالها اقدام كنند.
دريافت سريال قانوني 1 ساله براي محصول Bitdefender Internet Security 2009 به تاريخ 12 فروردين 88
دوستان علاقمند به محصول bitdefender internet security 2009 ميتوانند هرچه سريعتر و قبل از اتمام سريالها به آدرس زير مراجعه نموده و مطابق تصوير زير يك اسم به دلخواه همراه با يك آدرس ايميل معتبر وارد كنند تا سريال 1 ساله به آدرس ايميل آنها ارسال شود:
ابتدا به آدرس زير برويد:
سپس مطابق شكل زير جاهاي خالي را پر كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس ايميل خود را چك كنيد و از سريال 1 ساله اين محصول استفاده نماييد.
Last edited by hamilton; 01-04-2009 at 22:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)