سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد![]()
تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد![]()
تاريخ بروزرساني: 15/10/1385 برابر با 05/01/2007
سلام به کاربران عزيز ، مکافي 2007 کمي سنگين هستش و 30 درصد سرعت سيستم رو ميگيره و مثل هميشه براي ايران هم آپديت نميده ، در لينکي که ميذارم ميتونيد آپديتهاي نسخه هاي قبلي و همچنين 2007 رو دانلود کنيد ، اگه وقتي ميخواين مکافي رو نصب کنيد گير ميکنه يا آنتي ويروسش ارور ميده اشکال از سي دي که گرفتين هست ، از محصولات JB يا Emperor استفاده کنيد که قابل اعتماد تر هستن ، اينم لينک آپديتها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GoldenDragon; 13-01-2007 at 01:46.
سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما
بله ميشه من اين كار رو كردم اما قبلا
حالا ديگه نمي تونم آپديت رو بگيرم چرا ؟؟؟؟
مکافی بره به جهنم. البته ببخشید ولی مکافی 8 اصلا دیگه خوب نیست. توصیه می کنم نصب نکنید
چطور ميشود ضد ويروس مكافي را اپديت كرد واين اپ را مشود به كامپيوتر ديگر منتقل كرد
سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما
با سلام،
من چند روز پیش یه لپ تاپ گرفتم که روش مک آفی اورجینال 90 روزه نصبه. ولی میگه که باید اول رجیستر بشه ولی با Ipهای تو ایران رجیستر نمی شه، ممنون می شم کسی راهنماییم کنه؟
سلام
من McAfee Security Center 2007 رو گرفتم ولی آنتی ویروسش فعال نمیشه و میگه باید Subscription بشه.
لطفا راهنمایی کنید.
اگه لینک سالم و بدون دردسر از آنتی ویروسش دارید بذارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)