دیدید دوستان باز یه شایعه یا یک مشکلی پیش اومد همه چیز رو مقسر میدونید.
dc شدن علتهای زیادی داره . چرا موقع به وجود اومدن مشکل با شرکت مربوطه خودتون تماس نمیگیرید ؟
tohidkh جان نخیر مشکل از مخابرات نیست.
ولی برای روشن شدن موضوع حداقل 5 نفر از هر شرکت اگر بتونن از موقعیت خود شرحی بدن بهتر میشه تصمیم رو گرفت . مثلا اگر بچه ها منطقه مخابراتیشونو بگن و زمانهای dc رو بهتر میشه گفت.
در رابطه با ارزون شدن فقط صبر کنید خودتون متوجه میشید.
خوب MaSoOd جان سری بعد پاسخگویی به سئوالات شما .
1-خوب در ایران آره تهیه پهنای باند از طریق ماهواره هم گرونه و هم اینکه هزینه های سرسام آوری از قبیل پهنای باند , شارژ ماهانه مخابرات ,سرویس و نگهداری سیستمهای ماهواره, آب , برق , تلفن , کارمندان و هزینه های نگهداری و از طرفی راضی نگهداشتن شرکای ناخواسته و .... را حساب کنیم می بنیم که حتی استفاده از ماهواره های ارزان قیمت هم کمی هزینه بر هست .
امروز در کشور ما ایران 35 خط یا لینک STM1 همون (کانال های فیبر نوری) وجود داره که هر STM۱ ظرفیتی برابر با ۱۵۵MB مگابایت پهنای باند دارد و به عبارتی کامل و جمع و تفریق ساده میشه تقریبا ۵۴۲۵MB مگابایت یا به عبارتی ساده تر و مفهومی تر معادل 5G گیگابایت .
اجاره هر لينك حداقل (اینطوری شنیدم شاید بیشتر و شاید هم کمتر)حدود ۴۰ هزار دلار در ماه هزينه در بر دارد بنابراين هر مگابايت پهناي باند، زير ۲۶۰دلار است . در حالت عمده نرخ هر صد مگابايت پهناي باند حدود ۴۰۰دلار است .
حال هزینه از طريق ماهواره كه حدود ۱۵۰۰تا دو هزاردلار (این قیمت مربوط به 1.5 سال پیش هست که در نمایشگاه یه دوستی گفت از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تهران پرسیدم .) براي هر مگابايت است.
که به هر حال این پهنا از طریق stm1 و ماهواره تامین میشود. که باز هم میبینیم که کم هست.
آره پارس آنلاین هم ماهواره داره سه ایستگاه ارسال و دریافت ماهواره ای با ظرفیت 120 Mbps و خودش بارها تو مجلات و اخبار به این امر اشاره کرده.حتی من خودم یک تحقیق کوچولو داشتم زنگ زدم تهران بعد 3 ساعت بالا و پایین گفتن داریم.
2- در بهترین شرایط ساپورت سرعت و حتی ارائه اینترنت در صورت قطعی شبکه داخلی فیبر نوری.
3-مجوز ماهواره صادر میکنه برای اینکه دوست عزیز با کمبود پهنا روبرو هستیم . خوب دولت به این خوبی اجازه می دهد تا برای اینکه مشکلی نباشه یه جوری این کمبود تامین بشه فقط توسط ICP ها.
تو تبریز من معتبر ترین شرکت فقط سروش سیما رو میشناسم.که اونم اینترنت ارائه نمیده. از نظر isp شرکتهایی که مجوز icp داشته باشن حتما دارن.
مانند همارا.
تا پاسخ به ادامه سئوالاتتان فعلا .