تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 73 از 2550 اولاول ... 2363697071727374757677831231735731073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 721 به 730 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان فکر کنم مشکل از مخابرات ها هست.
    چون هماراسیستم هم خود به خود دیس میشه و این مشکل، این روزها خیلی افزایش یافته است.
    BIZIMT جان، کدوم شرکت قرار هست چنین لطفی بکنه؟
    اگه اینطوری باشه که خیلی خیلی عالی میشه.
    BIZIMT جان، واقعا این یه باگ هست؟؟؟
    اگه اینطور هست بذارین من یه چیزی بگم؛
    من و حدودا 10نفر از دوستانم در تبریز از همارا استفاده میکنیم.
    مهمترین عاملی که باعث شده ما برای چندمین بار بیاییم و اعتبار خود را شارژ کنیم و به سوی شرکت های دیگر نرویم، فقط دو مورد هست. (اول: همینی که بهش میگید باگ؛ و دوم : بالا بودن سرعت با قیمت پایین)
    موفق باشید
    دیدید دوستان باز یه شایعه یا یک مشکلی پیش اومد همه چیز رو مقسر میدونید.
    dc شدن علتهای زیادی داره . چرا موقع به وجود اومدن مشکل با شرکت مربوطه خودتون تماس نمیگیرید ؟
    tohidkh جان نخیر مشکل از مخابرات نیست.
    ولی برای روشن شدن موضوع حداقل 5 نفر از هر شرکت اگر بتونن از موقعیت خود شرحی بدن بهتر میشه تصمیم رو گرفت . مثلا اگر بچه ها منطقه مخابراتیشونو بگن و زمانهای dc رو بهتر میشه گفت.

در رابطه با ارزون شدن فقط صبر کنید خودتون متوجه میشید.

1- یعنی الان پهنایی که مخابرات میده ارزونتر از ماهوارس ؟ فکر کنم پارس آنلاین مجوز ماهواره داره درسته ؟
    2- یه ISP که مجوز ماهواره داره چه مزیتی نسبت به ISP که این مجوز رو نداره میتونه داشته باشه ؟
    3- الان تبریز کدوم شرکتا مجوز دارن ؟ / وقتی خود مخابرات پهنا رو میده چرا دیگه مجوز ماهواره صادر میکنه ؟
    خوب MaSoOd جان سری بعد پاسخگویی به سئوالات شما .

1-خوب در ایران آره تهیه پهنای باند از طریق ماهواره هم گرونه و هم اینکه هزینه های سرسام آوری از قبیل پهنای باند , شارژ ماهانه مخابرات ,سرویس و نگهداری سیستمهای ماهواره, آب , برق , تلفن , کارمندان و هزینه های نگهداری و از طرفی راضی نگهداشتن شرکای ناخواسته و .... را حساب کنیم می بنیم که حتی استفاده از ماهواره های ارزان قیمت هم کمی هزینه بر هست .
    امروز در کشور ما ایران 35 خط یا لینک STM1 همون (کانال های فیبر نوری) وجود داره که هر STM۱ ظرفیتی برابر با ۱۵۵MB مگابایت پهنای باند دارد و به عبارتی کامل و جمع و تفریق ساده میشه تقریبا ۵۴۲۵MB مگابایت یا به عبارتی ساده تر و مفهومی تر معادل 5G گیگابایت .
    اجاره هر لينك حداقل (اینطوری شنیدم شاید بیشتر و شاید هم کمتر)حدود ‪۴۰‬ هزار دلار در ماه هزينه در بر دارد بنابراين هر مگابايت پهناي باند، زير ‪ ۲۶۰‬دلار است . در حالت عمده نرخ هر صد مگابايت پهناي باند حدود ‪ ۴۰۰‬دلار است .
    حال هزینه از طريق ماهواره كه حدود ‪ ۱۵۰۰‬تا دو هزاردلار (این قیمت مربوط به 1.5 سال پیش هست که در نمایشگاه یه دوستی گفت از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تهران پرسیدم .) براي هر مگابايت است.
    که به هر حال این پهنا از طریق stm1 و ماهواره تامین میشود. که باز هم میبینیم که کم هست.

آره پارس آنلاین هم ماهواره داره سه ایستگاه ارسال و دریافت ماهواره ای با ظرفیت 120 Mbps و خودش بارها تو مجلات و اخبار به این امر اشاره کرده.حتی من خودم یک تحقیق کوچولو داشتم زنگ زدم تهران بعد 3 ساعت بالا و پایین گفتن داریم.

2- در بهترین شرایط ساپورت سرعت و حتی ارائه اینترنت در صورت قطعی شبکه داخلی فیبر نوری.

3-مجوز ماهواره صادر میکنه برای اینکه دوست عزیز با کمبود پهنا روبرو هستیم . خوب دولت به این خوبی اجازه می دهد تا برای اینکه مشکلی نباشه یه جوری این کمبود تامین بشه فقط توسط ICP ها.
    تو تبریز من معتبر ترین شرکت فقط سروش سیما رو میشناسم.که اونم اینترنت ارائه نمیده. از نظر isp شرکتهایی که مجوز icp داشته باشن حتما دارن.
    مانند همارا.

تا پاسخ به ادامه سئوالاتتان فعلا .

2. 4 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در باره اون ارزون شدن یه توضیح بده اخه من اگه بگیرم 3ماهه میگیرم .. تا کی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حداقل 2 ماه. همه صاحبان شرکتها به تهران دعوت شده اند و بایستی نظریه ای بدهند تا هزینه کاهش و کیفیت افزایش یابد (جالب اینکه این کار اجباری است) .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تكنولوژي ADSL ميتواند حداكثر سرعت 8Mbps downstream در فاصله حدود 1820 متر و سرعت upstream تا kbps640 را در اختيار كاربران قراردهد. كه البته در عمل حداكثر سرعت مورد استفاده در ADSL ها 2.3mbps ميباشد
    BIZIMT جان؛ این Downstream چیه.
    ممکنه یه کم در موردش توضیح بدین؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Downstream به عبارت ساده تر یعنی عمل و کارهای دانلود از اینترنت. (خیلی ساده تر یعنی دریافت اطلاعات)
    upstream هم به عبارت ساده تر یعنی عمل و کارهای آپلود از اینترنت. (خیلی ساده تر یعنی ارسال اطلاعات)

7. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس صبا نت هم به خانواده زیر خط استاندارد وارد شد.
    ارائه سرویسهای شبانه و جذب مشتری باعث افزایش روز به روز کاربران و در نتیجه مشکلات ارائه اینترنت از تهران و استاندارد نبوددن مراکز نگهداری و سیستمهای موجود در مخابرات از جمله اولین پیشبینیهایی در عدم ارائه صحیح اینترنت است.

خانواده صبانتیها متاسفم.
    به امید ADSL 1mbps ماهانه نامحدود بدون قطعی فقط 15000 تومان.
    همونطور که یکی از دوستان گفته بودن سرعت داونلود روزانه صبانت با اینکه روزا کاهش یافته و به 20 رسیده اما شبا به 1Mb رسیده!!! یعنی حدود 110 کیلو و دوبرابر سرعت قبل من تو یک ساعت 350 مگ داونلود کردم فکر کنم امشب بتونم تا 1700 مگ داونلود کنم البته من از رپید داونلود می کنم همراه با اکانت
    من حاضرم سرعت روزانه رو به 10 برسونن و باز شبانه رو دوبل کنن یعنی 2MB اون وقت چه شود!!!

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همونطور که یکی از دوستان گفته بودن سرعت داونلود روزانه صبانت با اینکه روزا کاهش یافته و به 20 رسیده اما شبا به 1Mb رسیده!!! یعنی حدود 110 کیلو و دوبرابر سرعت قبل من تو یک ساعت 350 مگ داونلود کردم فکر کنم امشب بتونم تا 1700 مگ داونلود کنم البته من از رپید داونلود می کنم همراه با اکانت
    من حاضرم سرعت روزانه رو به 10 برسونن و باز شبانه رو دوبل کنن یعنی 2MB اون وقت چه شود!!!
    درسته خیلی حال داد امشب من تا ساعت 6.15 تونستم 1.1 گیگ دانلود کنم فردا تا ساعت 7.45 ببیمنم چه قدر میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عجب .
    از این سخن بسی سکوت نیاز است.

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

سلام من صبانت 512k (مرکز ولیعصر) دارم . جدیدا وقتی میخام دانلود کنم اولش سرعت دانلود به 140 میرسه بعد چند ثانیه کم میشه به 16 الی 30 میرسه . از دوستان کسی مشکل من رو داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته خیلی حال داد امشب من تا ساعت 6.15 تونستم 1.1 گیگ دانلود کنم فردا تا ساعت 7.45 ببیمنم چه قدر میشه
    چییییییی میگییییییییییی؟

سلام من صبانت 512k (مرکز ولیعصر) دارم . جدیدا وقتی میخام دانلود کنم اولش سرعت دانلود به 140 میرسه بعد چند ثانیه کم میشه به 16 الی 30 میرسه . از دوستان کسی مشکل من رو داره؟
    عجب!
    آقا این صبانت میخواد چی کار کنه؟
    کسی اطلاع داره که به ما هم بگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •